ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τα όνειρα των οπαδών του Θρύλου! (video)

Τα όνειρα των οπαδών του Θρύλου! (video)

01/07/2014

Τα όνειρα των οπαδών του Θρύλου! (video)
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι οπαδοί του Θρύλου με το… καλημέρα πήγαν να ανανεώσουν το μπλοκ τους!
Το φετινό σύνθημα είναι: "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε", κάτι που εκφράζει απόλυτα το λαό του Ολυμπιακού που έζησε πέρσι μαγικές στιγμές στο ΝΑΟ, σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να το επαναλάβει και φέτος.
Ορισμένοι Γαύροι ανέφεραν τα όνειρά τους. Με πρώτο και καλύτερο αυτό που θέλουμε όλοι μας: "Το όνειρο είναι ένα Καραϊσκάκη γεμάτο σε κάθε αγώνα".
Άλλοι τόνισαν μεταξύ άλλων: "Ονειρεύομαι να φτάσουμε στους "4" και γιατί όχι και στον τελικό!", "Από 7 γκολάκια στους ακατανόμαστους! Αυτό είναι όνειρο…", "Εγώ ονειρεύομαι να πανηγυρίζω κάθε γκολ αγκαλιά με το γιό μου" και "Το δικό μου όνειρο: Ένα γήπεδο, μια φωνή, μια λέξη… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!"
Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα αυτά μπορεί να τα κάνει πραγματικότητα ο Θρύλος κι αν δεν θέλει κανείς να τα χάσει, ο καλύτερος τρόπος είναι ένας… Ένα εισιτήριο διαρκείας και μια σίγουρη θέση στο ΝΑΟ...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου