ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Ενδιαφερόμαστε για Ζινιάκ»

«Ενδιαφερόμαστε για Ζινιάκ»

  02/07/2014
 
 Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ επιβεβαίωσε ο Πιέρ Ισά, με τους Πειραιώτες να έχουν επαφές και με άλλον επιθετικό.

«Ενδιαφερόμαστε για Ζινιάκ»


Την ώρα που ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Σαν Σεμπαστιάν για να αγωνιστεί στη Σοσιεδάδ, ο Ολυμπιακός «ανεβάζει» στην πρώτη θέση για την απόκτηση επιθετικού τον Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ.


Παρότι πρόκειται για επίσης δύσκολη υπόθεση, οι Πειραιώτες καταβάλουν προσπάθεια να τον αποκτήσουν, αφού ο Γάλλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα, ο Πιέρ Ισά επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, λέγοντας: «Μας απασχολεί ο Ζινιάκ. Είναι μία περίπτωση που μας ενδιαφέρει».

Ήδη ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει μιλήσει με τους Μασσαλούς και με τον 29χρονο άσο, όπως και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Εκτός από τους «ερυθρόλευκους», τον παίκτη θέλει και η Τραμπζονσπόρ που έχει κάνει μία δελεαστική πρόταση, αλλά δεν φάνηκε να τον συγκινεί, και υπάρχει ενδιαφέρον και από την Premier League.


Τέλος, για πρώτη φορά ο Αλαν Πουλίδο παραδέχθηκε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό:

«Ναι, όντως μιλάμε με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μία προσφορά για μένα, όπως έχουν υπάρξει και άλλες προτάσεις από ομάδες αυτές τις μέρες. Η ευχή μου και η μεγάλη μου επιθυμία είναι να κλείσω σε ομάδα στην Ευρώπη. Αυτές τις ημέρες θα έχω μία συνάντηση με την Τίγκρες για το μέλλον μου και θα ξεκαθαριστούν τα πάντα», τόνισε ο Μεξικανός φορ και δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου