ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Δηλώσεις με υπονοούμενα από Σάντος

Δηλώσεις με υπονοούμενα από Σάντος

01/07/2014
 
 Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος, στο Radio Noticias, απέδωσε στην κόπωση και την έλλειψη καθαρού μυαλού τον αποκλεισμό και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά 2-3 διεθνών.

Δηλώσεις με υπονοούμενα από Σάντος

Ο Πορτογάλος, που δεν επιστέφει με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά πάει στην πατρίδα του, μίλησε για το πώς ήρθε ο αποκλεισμός και αρχικά τόνισε πως υπήρξε λίγο μυαλό στην διάρκεια της παράτασης: «Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, δίχως να κατονομάσει συγκεκριμένα, άφησε σαφή υπονοούμενα, πως ορισμένοι παίκτες, έβαλαν παραπάνω την προσωπική τους διάκριση, με το να πετύχουν ένα γκολ, από το καλό της ομάδας: «Υπήρχαν δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου