ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Βλέπει Τζέρελς, Μπράουν και έκπληξη (video)

Βλέπει Τζέρελς, Μπράουν και έκπληξη (video)

Ο Ντιλέινι προτίμησε τα δολάρια της Κούμπαν και ο Ολυμπιακός στρέφεται στις εναλλακτικές λύσεις που είχε για τη θέση του γκαρντ, όπως τις περιπτώσεις των Τζέρελς, Μπράουν, αλλά και παίκτη... έκπληξη .
Οι ερυθρόλευκοι αλλάζουν το μεταγραφικό τους πλάνο μετά την επιλογή του Μάλκομ Ντιλέινι να συνεχίσει την καριέρα του στην Λοκομοτίβ Κούμπαν.


Ο παίκτης είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Πειραιώτες. Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού γκαρντ, μάλιστα, σχολίαζε πως οι ερυθρόλευκοι είναι η πρώτη επιλογή του πελάτη του εφόσον δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ, επισημαίνοντας κιόλας πως ζητούμενο του αθλητή δεν είναι τόσο τα χρήματα, όσο το να αγωνιστεί στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Τελικά, όμως, έβαλε τα δολάρια πάνω απ' όλα, προτιμώντας να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα επιπέδου Eurocup και όχι σε σύλλογο που παίζει στην Euroleague. Η διαφορά στα λεφτά ήταν η εξής: ο Ολυμπιακός έδινε 1.700.000 δολάρια για δύο χρόνια και η Κούμπαν του έδωσε 2.500.000 για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πλέον, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η επιλογή του ξένου περιφερειακού θα γίνει μεταξύ του Κάρλον Μπράουν και του Κέρτις Τζέρελς.


Περίπτωση Μπράουν

Πρόκειται για δύο διαφορετικούς παίκτες. Ο 25χρονος (4/10/1989) Αμερικανός γκαρντ, Κάρλον Μπράουν (1.96 ύψος), παίζει και τις τρεις θέσεις, διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα και μπορεί να προσφέρει διαφορετικές λύσεις. Ο Μπράουν έπαιξε για πρώτη χρονιά πέρσι στην Ευρώπη φορώντας τη φανέλα της Χαποέλ Τελ Αβίβ, με την οποία είχε 19.8 πόντους (1ος σκόρερ του πρωταθλήματος). Βέβαια, άλλο πράγμα το πρωτάθλημα του Ισραήλ και διαφορετικό να παίζεις στην Euroleague.

Ο Κάρλον Μπράουν εν δράσει:


Περίπτωση Τζέρελς

Ο 27χρονος (5/2/1987) Αμερικανός γκαρντ, Κέρτις Τζέρελς (1.85 ύψος), από την άλλη κερδίζει πόντους στο κομμάτι της εμπειρίας (έχει παίξει στην Ευρωλίγκα με την Παρτίζαν, την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, την Μπεσίκτας και το Μιλάνο), διακρίνεται για την ευχέρεια του στο μακρινό σουτ κι είναι περισσότερο "2", παρά "1" σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο Κέρτις Τζέρελς πέρσι είχε 11.3 πόντους με 42% στο τρίποντο και 2.5 ασίστ στην Euroleague, παίζοντας και κόντρα στον Ολυμπιακό στο TOP-16 με την Αρμάνι, βοηθώντας σημαντικά το Μιλάνο και στο να πάρει το πρωτάθλημα φέτος στην Ιταλία. Χαρακτηριστική είναι και η τελευταία φάση του 6ου και κρισιμότερου τελικού, με τον αριστερόχειρα γκαρντ να σημειώνει το νικητήριο καλάθι με προσωπική φάση.

Ο στατιστικός πίνακας του Κέρτις Τζέρελς στην Euroleague:

 
Ο Κέρτις Τζέρελς εν δράσει:


Και παίκτης... έκπληξη

Εκτός του Κέρτις Τζέρελς, αλλά και του Κάρλον Μπράουν, ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών για την θέση του "αντι-Λο". Ονόματα... έκπληξη, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι ερυθρόλευκοι ήδη βρίσκονται σε επικοινωνία με διάφορους παίκτες και όχι μόνο με τους Τζέρελς και Μπράουν, κινούμενοι με μυστικότητα. Οι Πειραιώτες ενδιαφέρθηκαν και για τον Ρίκι Χίκμαν, αλλά εκείνος κατέληξε στην Φενέρμπαχτσε που άφησε ελεύθερο τον Μπο Μακάλεμπ, ο οποίος και ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη. Άραγε η περίπτωση του θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό; Αυτό θα φανεί στην πράξη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου