ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

«Ούτε ο Θεός δεν κουνούσε τον Νικοπολίδη»

«Ούτε ο Θεός δεν κουνούσε τον Νικοπολίδη»

03/07/2014
 
 Την ατυχία του να πέσει σ’ ένα τεράστιο τερματοφύλακα όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε ο Λεωνίδας Παναγόπουλος. Σε συνέντευξή του, ο γκολκίπερ της Κλουζ δήλωσε περήφανος για τη θητεία στον Ολυμπιακό

«Ούτε ο… Θεός δεν κουνούσε τον Νικοπολίδη»
Στα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο Λεωνίδας Παναγόπουλος.

Μιλώντας στο «monitorulcj.ro» (που τον παραλλήλισε λόγω ονόματος με τον Λεωνίδα των Θερμοπυλών), ο νέος τερματοφύλακας της Κλουζ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ν’ ανέβει στην κορυφή.

Αφού αναφέρθηκε, λοιπόν στην επιθυμία να παίξει κάποια στιγμή στην Εθνική και ευχήθηκε εκείνη και η Ρουμανία να περάσουν από τα προκριματικά του Euro 2016, στάθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στους «ερυθρόλευκους».

Ένα διάστημα για το οποίο δήλωσε περήφανος και στη διάρκεια του οποίου τόνισε ότι είχε την ατυχία να πέσει σ’ ένα μεγάλο τερματοφύλακα, όπως ο Νικοπολίδης, «που δεν τον κουνούσε ούτε ο Θεός, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τεράστια πίεση και για ένα νεαρό τερματοφύλακα, είναι πολύ δύσκολο να καθιερωθεί και να παίξει», σημείωσε αρχικά.

Κι αφού τόνισε ότι «είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος της ομάδας, ακόμα κι αν ήμουν ο δεύτερος ή ο τρίτος τερματοφύλακας», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός είχε τον καλύτερο Έλληνα γκολκίπερ, τον Νικοπολίδη, και κανένας δεν μπορούσε να του πάρει τη θέση. Ούτε ο… Θεός ο ίδιος! Ήμουν συμπαίκτης με τον Ριβάλντο, τον Ραούλ Μπράβο, με πολλούς μεγάλους παίκτες και θρύλους της Ελλάδας».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου