ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Σαβιόλα: «Σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι»


Σαβιόλα: «Σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι»

15/07/2014
 
 Στα πολύ δυνατά φιλικά που θα γίνουν στις ΗΠΑ θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, εκτιμά ο Σαβιόλα. Ακόμα βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση, πρόσθεσε ο Ελαμπντελαουί.

Σαβιόλα: «Σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι»
Υπόσχεση για σκληρή δουλειά εν όψει της νέας χρονιάς από τον Χαβιέρ Σαβιόλα, o οποίος μιλώντας μετά το φιλικό με την Κράσνονταρ εξήγησε ότι τα πρώτα ασφαλή αγωνιστικά συμπεράσματα θα βγουν στα πολύ δυνατά φιλικά στις ΗΠΑ.

Από την μεριά του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επισήμανε ότι το σημαντικότερο κομμάτι αυτή την περίοδο είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και να δέσουν μεταξύ τους παλιοί και νέοι παίκτες των "ερυθρολεύκων".

Οι δηλώσεις τους από το Ζέεφελντ της Αυστρίας:Χαβιέρ Σαβιόλα

Πώς το είδες το πρώτο φιλικό με την Κράσνονταρ;

"Είναι το πρώτο ματς προετοιμασίας, ερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τριπλές προπονήσεις την ημέρα. Τα πόδια είναι λίγο βαριά ακόμα, νιώθουμε λίγο κουρασμένοι. Όμως βλέπουμε ότι μπορούμε να έχουμε μία ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Τώρα πρέπει να προσέξουμε την φυσική κατάσταση και σε αυτό το κομμάτι ουσιαστικά δουλεύουμε".

Στην Αμερική φανταζόμαστε ότι θα αρχίζουμε όλοι μας να βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα.

"Πιστεύω πως ναι. Θα έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες, θα αρχίσουμε μετά τα παιχνίδια στην Αμερική, θα είμαστε λιγότερο κουρασμένοι και θα νιώθουμε λιγότερο βάρος στα πόδια μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε καλά γιατί αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη με ομάδες από πολύ υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια στην Αμερική όπου θα συναντήσουμε τόσο μεγάλες ομάδες, θα είναι πάρα πολύ δυνατές προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν".

Ομάρ Ελαμπντελαουί

Πρώτη σου συμμετοχή με τον Ολυμπιακό, μπορούν να βγουν συμπεράσματα από τόσο νωρίς;


"Ήταν το πρώτο παιχνίδι, ακόμα είμαστε στο στάδιο της φυσικής κατάστασης. Είμαστε πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και αυτό που κοιτάμε πρώτα εδώ είναι να γνωριστούμε καλύτερα και να δέσουμε το συντομότερο δυνατόν. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και να συνεχίσουμε χωρίς προβλήματα στην προετοιμασία μας. Αυτό το κομμάτι στο Ζέεφελντ είναι το πιο σημαντικό γιατί χτίζουμε τη φυσική κατάσταση."

Είσαι κάποιες μέρες στον Ολυμπιακό, μπορείς να εντοπίσεις διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που ήσουν;


"Όχι, γιατί όπως σας είπα είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση".

Σχετικά με εσένα. Είσαι δεξιός μπακ; Παίζεις πιο μπροστά;


"Παίζω και στις δύο θέσεις, αλλά τολμώ να πω ότι μ' αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή γιατί είμαι επιθετικογενής ποδοσφαιριστής . Μ' αρέσει να βοηθάω στην ανάπτυξη της ομάδας μου και να κάνω επιθέσεις. Όπως είπα και πριν όμως, εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίξω όπου μου πει ο κόουτς. Και ως μπακ μια χαρά αισθάνομαι."


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου