ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

«H πιο σημαντική»

«H πιο σημαντική»

18/07/2014
 
 Στις μεταγραφικές εξελίξεις του Ολυμπιακού, κυρίως αυτή του επιθετικού, αναφέρθηκε ο Πιερ Ισά, που εξέφρασε την αισιοδοξία του για απόκτηση ποδοσφαιριστή πριν αναχωρήσει η ομάδα για Αμερική!

«H πιο σημαντική»
Είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται όλα τα μεταγραφικά θέματα των «ερυθρολεύκων». Και μία μέρα πριν ο Ολυμπιακός κάνει το ταξίδι της επιστροφής μας μίλησε γι’ αυτά.

Ο λόγος για τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Πιέρ Ισά ο οποίος είναι μονίμως με ένα τηλέφωνο στο χέρι και συζητάει για τα θέματα των «ερυθρολεύκων». Η φημολογία το τελευταίο διάστημα για μεταγραφή είναι μεγάλη οπότε ρωτήσαμε τον πλέον ειδικό.


- Κάποιο καλό νέο από το μέτωπο των μεταγραφών;
«Ελπίζουμε. Δουλεύουμε για να έχουμε καλά νέα…»

- Σύντομα; Μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αμερική;
«Το παλεύουμε, ναι. Βεβαίως είναι λίγες οι μέρες μέχρι την Δευτέρα…»

- Πάντως ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει σχετικά γρήγορα…
«Είχαμε δουλέψει αρκετά από πριν. Είχαμε κάνει την προετοιμασία μας και ξέραμε τι θέλαμε. Ο προπονητής μας είχε πει τι ζητούσε και έτσι προχωρήσαμε σχετικά γρήγορα»

- Με την μεταγραφή του επιθετικού τι γίνεται;
«Επειδή είναι η πιο σημαντική μεταγραφή γι’ αυτό και δεν τον βλέπετε εδώ (σ.σ. Ζέεφελντ). Ψάχνουμε για κάτι καλό και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε εξελίξεις».

«Είμαστε σε καλό δρόμο με Μαζουάκου»

Ο Ισά ρωτήθηκε και για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουάκου, αποκαλύπτοντας τους λόγους που υπάρχει η καθυστέρηση για την ολοκλήρωση της απόκτησής του, που έχουν να κάνουν με τη Βαλανσιέν, η οποία υποβιβάστηκε.

«Είναι σε καλό δρόμο η μεταγραφή του. Περιμένουμε κάποια χαρτιά για να ολοκληρωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του. Δεν μπορώ να σας πω σε πόσες μέρες ακριβώς. Πριν από λίγες μέρες δεν ξέραμε με ποιον να μιλήσουμε στην Βαλανσιέν μια και δεν υπήρχε πρόεδρος. Τώρα βρήκαμε άνθρωπο για να μας στείλει τα έγγραφα. Οπότε ναι είμαστε σε καλό δρόμο», είπε.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου