ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αντωνάκου: «Η απότομη ανανέωση έκανε κακό στην ομάδα»

Αντωνάκου: «Η απότομη ανανέωση έκανε κακό στην ομάδα»

19/07/2014
 
 Στην απότομη ανανέωση του ρόστερ της ομάδας απέδωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου τις εμφανίσεις της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο, όπως η βαριά ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Αντωνάκου: «Η απότομη ανανέωση έκανε κακό στην ομάδα»
Η πολίστρια του Εθνικού, παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική το 2011, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Hangover του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 των αποφοίτων Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και μίλησε για την προσπάθεια των Εθνικών Ομάδων Πόλο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, καθώς και για την ενασχόλησή της με τα κοινά στο Δήμο Πειραιά.

Αναλυτικά, οι σημαντικότερες δηλώσεις της διεθνούς πολίστριας:

Για την Εθνική Γυναικών: «Η ξαφνική αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας – μιας ομάδας με απαιτήσεις που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου - έκανε κακό και θεωρώ ότι δυστυχώς η Εθνική μας έχει πρόβλημα. Πέρσι έλεγα σε όλους ‘’σταματήστε να βαράτε τα κορίτσια’’, φέτος όμως βλέπω ότι οι ομάδες που έκαναν μια σταδιακή και όχι απότομη ανανέωση στο ρόστερ τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Είχα χρόνια να δω μια τόσο κακή εμφάνιση από την Εθνική Γυναικών, σαν και αυτή κόντρα στην Ουγγαρία που χάσαμε με πέντε γκολ διαφορά, απέναντι σε μια ομάδα που είναι μεν παραδοσιακή δύναμη στο άθλημα, αλλά τα τελευταία χρόνια την κερδίζαμε».

Για την Εθνική Ανδρών: «Οι Άνδρες είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν επήλθε ριζική ανανέωση, όπως στα κορίτσια, και οι Άνδρες χωρίς να έχουν τεράστιες απαιτήσεις είχαν το χρόνο να δουλέψουν χωρίς άγχος».

Για τη γενικότερη κατάσταση στο άθλημα:
«Έχουμε ένα άθλιο πρωτάθλημα. Πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, υπάρχουν σοβαρά οργανωτικά ζητήματα. Στην ουσία προσπαθούμε μόνες, μαζί με τα σωματεία και τους προπονητές μας. Είναι ντροπή να μας συμπεριφέρονται έτσι άνθρωποι μέσα από το ίδιο το άθλημα και έχοντας μια ομοσπονδία χωρίς ανανέωση τα τελευταία 25 χρόνια. Λόγω και αυτής της κατάστασης σκέφτομαι και να αποχωρήσω από την ενεργό δράση».

Για την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά: «Δεν έχουμε αναλάβει ακόμα, όμως σίγουρα ήταν μια διαφορετική εμπειρία το δίμηνο που διήρκεσε η προεκλογική περίοδος. Μέσα από την ενασχόλησή μου θέλω να προσφέρω στον Πειραιά, που για μένα είναι όλη μου η ζωή. Αν και παραλαμβάνουμε έναν διαλυμένο δήμο πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα για τον αθλητισμό, έχουμε εγκαταστάσεις που σάπιζαν όλα αυτά τα χρόνια και θέλουμε να τις αξιοποιήσουμε και να υλοποιήσουμε κάποια έργα, όπως το κολυμβητήριο, που για μένα είναι ένα πραγματικό όνειρο. Υπάρχει διάθεση και έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του συνδυασμού που και αυτοί ως επί το πλείστον είναι άνθρωποι του αθλητισμού».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου