ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ 0-2 (pics+videos)

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ 0-2 (pics+videos)

13/07/2014


Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη ρωσική Κράσνονταρ και ηττήθηκε με 2-0.

Το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετώπισε στο Schwaz (Σβατς) τη ρωσική Krasnodar (Κράσνονταρ) και γνώρισε την ήττα με 2-0. Ο κ. Μίτσελ έκανε δοκιμές προσώπων, περιμένοντας από όλους όσοι έπαιξαν, να δει ορισμένα πρώτα στοιχεία σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας.


Όμορφες εικόνες είχαμε πριν την έναρξη του ματς, με τους παίκτες της Κράσνονταρ να… αναζητούν τον Ερίκ Αμπιντάλ, προκειμένου να τον δουν από κοντά και να βγάλουν μαζί του μια φωτογραφία και να του μιλήσουν! Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις σκούρες μπλε εμφανίσεις.

Η ενδεκάδα είχε «παλαιά» και νέα πρόσωπα. Στο τέρμα κάθισε ο Μέγιερι. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας και Μπονγκ. Στα χαφ ήταν ο Μπουχαλάκης με τον Γιαταμπαρέ, ενώ στις πτέρυγες έπαιζαν οι Βλαχοδήμος (δεξιά) και Ντοσεβί (αριστερά). Ο Σαβιόλα πλαισίωνε τον Διαμαντάκο στην επίθεση, με τον Αργεντινό να κινείται λίγο πιο πίσω και πιο ελεύθερα. Η διάταξη ήταν 4-4-1-1, ενώ συχνά άλλαζε σε 4-4-2, με τον Σαβιόλα να παίζει δίπλα στον Διαμαντάκο.

Στο 7’ ο Σαβιόλα είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς τη διάθεση να πιέσει ψηλά και να αναπτυχθεί από τις πτέρυγες. Η Κράσνονταρ είναι πολύ πιο μπροστά στην προετοιμασία της, αφού σε λίγες ημέρες αρχίζει πρωτάθλημα, γεγονός που πρέπει να σημειωθεί. Στο 14’ ο Ντοσεβί έκανε καλό σουτ, αλλά λίγο άστοχο. Στο 18’ ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Ντοσεβί. Γύρω στο 20’ ο Βλαχοδήμος με τον Ντοσεβί άλλαξαν πτέρυγα και ο Γάλλος γύρισε ξανά στα αριστερά περίπου στο 3κε0’. Στο 22’ ο Περέιρα έκανε το σουτ και ο Μέγιερι μπλόκαρε, ενώ στο 25’ ο Μπιστρόφ μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε, με τον Μέγιερι να αποκρούει σε κόρνερ! στο 30’ μπήκαν στον ματς ο Κολοβός και ο Σάλιακας, αντί των Σαβιόλα και Βλαχοδήμου. Στο 42’ ο Ζοαζίνιο με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο ματς. Ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Η επανάληψη άρχισε με πολλές αλλαγές για τον Ολυμπιακό μας. Την εντεκάδα αποτελούσαν οι Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Αμπιντάλ, Βατουσιάδης στην άμυνα, Εντινγκά, φουστέρ στο κέντρο, Σάλιακας και Γκαζαριάν στις πτέρυγες και ο Κολοβός πίσω από τον Παπάζογλου.

Ντεμπούτο για τον Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά και για τους Παπάζογλου, Ελαμπντελαουί, Βατουσιάδη, και Γκαζαριάν. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Ρώσοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, από στημένη φάση και κεφαλιά του Σίγκουρτσον στον 48’. Λίγα λεπτά μετά ο Άρι ξέφυγε από τα αντιαθλητικά πλαίσια σε μαρκάρισμά του στον Εντινγκά και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, όπως και ο Γκέντρετσικ που θέλησε να… δημιουργήσει ένταση με τον αμυντικό μέσο της ομάδας μας…

Στο 60’ πέρασαν στο ματς ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο Χουτεσιώτης και ο Κατάι, αντί των Κολοβού, Σάλιακα και Μέγιερι αντίστοιχα. Ο Τσόρι έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Ελαμπντελαουί από δεξιά, στο 65’, με τον Νορβηγό να γυρνάει την μπάλα στον Φουστέρ. Εκείνος σούταρε και η μπάλα σταμάτησε με τη βοήθεια χεριού αμυνόμενου, δίχως να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Ντομίνγκεζ πρόσθεσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή και με τις μπαλιές του ανέβασε τον Ολυμπιακό. Στο 75’ ο Αργεντινός εκτέλεσε ωραία απευθείας φάουλ, με τον Ντικάν να διώχνει στη δεξιά του γωνία την τελευταία στιγμή. Το «ανακάτεμα» της τράπουλας δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αφού έγιναν πολλές αλλαγές, για να παίξουν όλοι οι παίκτες του κ. Μίτσελ. Στο δεύτερο μέρος η διάταξη ήταν περισσότερο 4-2-3-1. Το σουτ του Τσόρι στο 89’ μπλόκαρε ο Ντικάν και το ματς ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-0 για τους Ρώσους και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τη δουλειά του στην εφετινή του προετοιμασία.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μπονγκ, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Βλαχοδήμος, Ντοσεβί, Σαβιόλα, Διαμαντάκος.
Αγωνίστηκαν και οι Χουτεσιώτης, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Φουστέρ, Βατουσιάδης, Αμπιντάλ, Βούρος, Σάλιακας, Ντομίνγκεζ, Παπάζογλου, Κατάι, Κολοβός.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σίνιτσιν, Γέντρετσικ Γκράνκιστ, Καλέσιν, Σίγκουρτσον, Γκαζίνσκι, Αχμέντοφ, Μπιστρόφ, Ζοαοζίνιο, Περέιρα, Βάντερσον.
Αγωνίστηκαν και οι Ντικάν, Καβλίνοφ, Μαρκόφ, Μαρτίνοβιτς, Πομέρκο, Λαμπόρντε, Σίπιτσιν, Πετρόφ, Άρι.

ΣΚΟΡΕΡ: 42’ Ζοαζίνιο, 47’ Σίγκουρτσον / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίβο Πεντς (Αυστρία)
ΒΟΗΘΟΙ: Στ. Μιλμπάχερ, Ελ. Ερασλάν (Αυστρία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19’ Γκράνκβιστ, 52’ Άρι, 52’ Γκέντρετσικ / -





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου