ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ντοσεβί: "Με ήθελε από πέρυσι ο Ολυμπιακός"

Ντοσεβί: "Με ήθελε από πέρυσι ο Ολυμπιακός"

Ο Ματιέ Ντοσεβί μίλησε για τις πρώτες ημέρες του στον Ολυμπιακό και αποκάλυψε πως η ομάδα του Πειραιά είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για την απόκτησή του.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ματιέ Ντοσεβί, μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Κουμπάν Κρασνοντάρ, που βρήκε νικητές τους Ρώσους με 2-0.
"Οι πρώτες ήμερες κυλούν πολύ όμορφα για μένα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, κάνουμε καλή δουλειά και θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη. Με έχουν δεχθεί πολύ καλά στην ομάδα, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και το προπονητικό επιτελείο. Θέλω να μπω ακόμα περισσότερο στο κλίμα της ομάδας για να βγάλουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στην πορεία.


Τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά στο ποδόσφαιρο, αυτό που πρέπει όμως να μας απασχολεί τώρα, είναι ο τρόπος που δουλεύουμε και δενόμαστε σαν ομάδα, να βγουν οι αυτοματισμοί. Τα φιλικά παιχνίδια θα μας δώσουν μια καλή ευκαιρία να βγουν αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις στο γήπεδο", τόνισε αρχικά ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Βαλανσιέν.

Ο Ντοσεβί αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο, λέγοντας: "Δεν βρίσκομαι ακόμα στο μάξιμουμ της απόδοσης που μπορώ, κανείς δεν μπορεί άλλωστε αυτή την περίοδο. Προσπαθώ να βελτιώνομαι διαρκώς και να βρίσκομαι πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και από την προηγούμενη σεζόν και από πέρυσι μέχρι φέτος με ακολουθούσαν και με προσέγγιζαν, έδειξαν πόσο πολύ με υπολόγιζαν. Το εκτιμώ ιδιαιτέρως.

Τώρα που βρίσκομαι εδώ θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα που με επέλεξε. Στόχος είναι να πάρουμε τίτλους και να πετύχουμε διακρίσεις".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου