ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

«Ομάρ Ελαμπντελαουί:H πρώτη του μεγάλη συνέντευξη»(video)


«Ομάρ Ελαμπντελαουί:H πρώτη του μεγάλη συνέντευξη»(video)

18/07/2014

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκαλύπτεται στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου βρίσκεται με τον Θρύλο!
Μετά το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ακολουθεί πλήρης η… αποκάλυψη του νεαρού δεξιού μπακ χαφ! Ο Νορβηγός παίκτης άνοιξε την καρδιά του στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Ζέεφελντ μαζί με την ομάδα μας.

Οι πρώτες εντυπώσεις σου στην ομάδα;
«Είναι πολύ καλή η πρώτη εντύπωση που έχω στην ομάδα. Νομίζω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου από όλους».
Η προσαρμογή σου μέχρι στιγμής είναι εύκολη;
«Ναι. Θα το έλεγα πως μου είναι εύκολο να προσαρμοστώ. Όλοι εδώ είναι πολύ καλοί μαζί μου».
Πότε έμαθες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πως πήρες της απόφαση να έρθεις;
«Υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και κάποιο καιρό. Όχι τόσο έντονο στην αρχή. Στην πορεία έγινε πιο έντονο. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα ο Ολυμπιακός. Μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα πιο μεγάλη από εκεί που ήμουν. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία αυτή και να δείξω τι αξίζω».
Τι ήξερες, πριν έρθεις εδώ, για τον Ολυμπιακό;
«Μπορεί να μη γνώριζα πολλά για την ιστορία του συλλόγου όμως είναι πολύ γνωστός στην Ευρώπη. Τον ήξερα. Διακρίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλες ομάδες και τον γνώριζα. Σιγά σιγά θα μάθω παραπάνω».
Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθεις;
«Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο. Είχα και άλλες επιλογές. Στο τέλος όμως το να υπογράψω εκεί μου φάνηκε η πιο εύκολη επιλογή και η πιο σωστή. Τότε μου φάνηκε εύκολο. Όμως για καμία απόφαση δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολη».
Ποια είναι τα στοιχεία σου σαν ποδοσφαιριστής;
«Είμαι ένας παίκτης με ταχύτητα και ενέργεια. Μου αρέσει πολύ το να έχω ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μου. Παίζω δεξί μπακ αλλά μου αρέσει να προωθούμαι και να παίζω και χαφ. Μου αρέσει η επίθεση. Θα δείτε λοιπόν έναν παίκτη με πολλή ενέργεια, ταχύτητα και μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι».
Τι γνωρίζεις για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ;
«Ναι. Ξέρω πως πρέπει να κερδίζουμε ότι και να γίνει. Έχω μάθει πως τα ματς αυτά είναι πολύ σημαντικά για τον κόσμο. Οπότε τρεις βαθμοί για εμάς και για τον κόσμο. Μόνο νίκη σε αυτά τα παιχνίδια. Παντού υπάρχουν ντέρμπι αλλά εδώ έχω καταλάβει πως είναι ιδιαίτερα σημαντικά».
Ο Ολυμπιακός έχει πάντα αυξημένες προσδοκίες και υψηλούς στόχους, σε αγχώνει αυτό;
«Όχι δεν το βλέπω έτσι. Για μένα είναι ένα παραπάνω κίνητρο. Πρωτίστως είναι πιο μεγάλο το κίνητρο. Πέρυσι στην ομάδα μου θέλαμε να πάρουμε την άνοδο οπότε υπήρχε μεγάλη πίεση για νίκες. Την επόμενη χρονιά αντιμετωπίσαμε πολυ δυνατές ομάδες για να μείνουμε στην Μπουντεσλίγκα. Η πίεση δεν με αγχώνει. Μου δίνει παραπάνω κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος. Δεν νιώθω πίεση».

Ποια η γνώμη σου για τον Αμπιντάλ;
«Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε μία ομάδα με τον Ερίκ. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα. Φυσικά και τον ήξερα από πριν. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι για τον παίκτη Ερίκ Αμπιντάλ. Είναι μεγάλος παίκτης και τον έβλεπα στην Μπαρτσελόνα. Τώρα που τον γνωρίζω μου φαίνεται πολύ καλός χαρακτήρας και πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία».
Ποια είναι τα πρότυπά σου;
«Πολλοί παίκτες μου αρέσουν. Παλαιότερα είχα ως πρότυπο τον Ροναλντίνιο και πιο μετά τον Μέσι. Υπάρχουν πολλοί που μου αρέσουν».
Ποια η γνώμη σου για τον Μίτσελ και τις σκέψεις που κάνει και για την επιθετική σου αξιοποίηση;
«Ο κόουτς ξέρει τι είμαι. Γνωρίζει τι τύπου παίκτης είμαι. Φυσικά το ξέρει πως είμαι ένας επιθετικογενής δεξιός μπακ. Παίρνει τον χρόνο του για να με γνωρίζει πιο καλά και να δει το τι μπορώ να κάνω στα ματς. Δική του απόφαση θα είναι το εάν θα καλύπτω όλη την άμυνα ή εάν θα ανεβαίνω όλη την πλευρά».
Σε προβληματίζει η σκέψη ότι μπορεί να μην είσαι βασικός;
«Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για αυτό. Για την πιθανότητα να μην είσαι βασικός. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με μεγάλο ρόστερ. Εμένα όμως μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Έτσι εάν δεν ξεκινάω βασικός τότε θα πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και να δείξω πως θα πρέπει να παίζω. Είμαι εδώ για να δείξω και να αποδείξω πως θα πρέπει να αγωνίζομαι. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν θα είμαι στην βασική ενδεκάδα θα έχω όλη την διάθεση να δουλέψω για να το διορθώσω αυτό».
Ποιο είναι για σένα το καλύτερο μπακ;
«Πάντα μου άρεσε ο Ντάνι Άλβες. Επειδή είναι πολύ επιθετικός. Παίζει στην θέση μου και βγάζει πολύ επιθετικό χαρακτήρα στην Μπαρτσελόνα».
Κατά πόσον έχεις και εσύ την τρέλα του Ντάνι Άλβες:
«Τον γνωρίζω ως παίκτη. Τον θαυμάζω ως ποδοσφαιριστή. Ως άνθρωπο δεν τον ξέρω. Ελπίζω όταν θα με γνωρίσετε καλά, να δείτε πως είμαι πολύ καλός χαρακτήρας».
Έχεις στο μυαλό σου να ξαναντριμπλάρεις πέντε παίκτες:
«Ναι. Εάν υπάρχει ο χωρός και η ευκαιρία θα το κάνω ξανά. Θα ήθελα να έχω την μπάλα και να το κάνω και πάλι. Να γίνω πιο επιθετικός. Μου αρέσει πολύ η επίθεση».
Είχες ένας τραυματισμό και έκανες και μια επέμβαση, πως αισθάνεσαι αυτή την στιγμή;
«Ναι. Είμαι καλά τώρα. Πρέπει βέβαια να προσέχω γιατί είναι ακόμα αρχή και υπάρχει η ένταση των προπονήσεων και η καταπόνηση της προετοιμασίας. Η επέμβαση όμως ήταν πετυχημένη. Δεν υπάρχει πρόβλημα».
Κατά πόσο πιστεύεις ότι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο International Champions Cup θα βοηθήσει την ομάδα;
«Αυτές που θα παίξουμε είναι όλες μεγάλες ομάδες. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ με συλλόγους επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και για να δούμε εμείς που είμαστε και που στεκόμαστε αμυντικά και επιθετικά. Θα είναι πολύ καλά ματς για εμάς».
Πώς αισθάνεσαι που θα συμμετέχεις στο Champions League;
«Κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση που παίζω θέλω να τα κερδίζω. Έτσι θέλουμε να κερδίσουμε στην Ελλάδα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Γιατί να μην πάρουμε το Champions League εάν γίνεται; Γιατί όχι; Πρέπει να κάνεις μεγάλα όνειρα εάν θες να πας μπροστά. Να είσαι μεν προσγειωμένος και να δουλεύεις αλλά να κάνεις και τα όνειρά σου».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου