ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η βοήθεια του Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη

Η βοήθεια του Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη

17/07/2014
 
 Τα πριμ στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και την κάλυψη 6 συμβολαίων σε βόλεϊ και πόλο ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μένουν Γιορντάνοφ και Μάλιαρακ, δική τους και η Μπραμπόροβα.

Η βοήθεια του Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη
Την στήριξή του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έδειξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε πως θα καλύψει τα πριμ της περασμένης σε όλα τα τμήματα, αλλά και έξι συμβολαίων της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο αντρικό τμήμα βόλεϊ θα συμβάλει με την παραμονή του Μπόγιαν Γιορντάνοφ και την απόκτηση του Ντιάτσκοφ Αντρέι, ενώ στο πόλο θα καλύψει το συμβόλαιο του Νικολά Ράντεν.

Όσον αφορά τον Μπλάι Μάλιαρακ ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση στον Ισπανό και συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε και η απόκτηση της Ιβάνα Μπραμπόροβα για το τμήμα βόλεϊ, ενώ αναμένεται μια ακόμα μεταγραφή στο γυναικείο πόλο με μια ξένη αθλήτρια.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την διαρκή στήριξη του προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Εύχομαι ν' ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του και να είναι μαζί με τον κόσμο η δύναμη του συλλόγου μας».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου