ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Μίτσελ ο χειρότερος ρέφερι

Μίτσελ ο χειρότερος ρέφερι

14/07/2014
 
 Ο Ισπανός έκλεψε την παράσταση ακόμα και από τους διαιτητές του Μουντιάλ μια και ακύρωσε δύο γκολ για τους δημοσιογράφους στο καθιερωμένο φιλικό με το τεχνικό τιμ. Ετσι το 0-2 έγινε 4-0!

Μίτσελ ο χειρότερος ρέφερι!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Από την μία λέγαμε ευτυχώς που δεν θα παίξει (είχε ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του) από την άλλη καλύτερα να έπαιζε τελικά. Γιατί ο Μίτσελ περί ου ο λόγος έγινε ρέφερι για το καθιερωμένο φιλικό των δημοσιογράφων που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού και του τεχνικού τιμ.


Και ο Ισπανός έκανε ότι μπορούσε για να ξεπεράσει και τους διαιτητές που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φάνηκαν οι προθέσεις του από την αρχή. Παρά το γεγονός ότι μας έδωσε πέναλτι, εντούτοις ακύρωσε το γκολ που σημειώθηκε και έδωσε επανάληψη στην οποία ο Κώστας Σαμοθράκης το έστειλε άουτ. Και δεν σταμάτησε εκεί. Καθαρό γκολ το ακύρωσε ως οφσάιντ και μετά ήρθε η κατάρρευση.

Οι Αντώνηδες πήραν τ’ όπλα τους και άρχισαν να πυροβολούν. 1-0 από τον Νικοπολίδη, 2-0 από τον Λεμονάκη, 3-0 από τον ίδιο. Και σα να μην έφτανε αυτό. Ενώ έχει σφυρίξει την λήξη ο Μίτσελ ο γιατρός Χρήστος Θέος έγραψε το 4-0. Ο ίδιος ο Μίτσελ μας είπε μετά κοιτώντας ξανά την φάση πως εν τέλει είναι κανονικό το γκολ. Οπότε το κοντέρ σταμάτησε στα τέσσερα.

ΣTH ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΓΑΒΑΛΑ

Φυσικά τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Νικητά Γαβαλά. Και το φιλικό ήταν αφιερωμένο σε αυτόν.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: Γιώργος Νοικοκύρης (Goal News), Γιώργος Στασινόπουλος (ΓΑΥΡΟΣ), Δημήτρης Τομαράς (gazzetta.gr), Αντώνης Σαούλης (Sportday), Κώστας Σαμοθράκης (Πρωταθλητής), Γιώργος Περπερίδης (sport24.gr), Νίκος Γαβαλάς (Novasports), Αλέξης Βιρβίλης (ΦΩΣ), Κλόντιαν Λάτο (φωτορεπόρτερ intime), Χρήστος Μουρίκης (γυμναστής), Θωμάς Μπίχτας (γραφείο Τύπου ΠΑΕ Ολυμπιακός).

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ: Παναγιώτης Μαρινάκης (μασέρ), Πιερ Ισά (Αθλητικός Διευθυντής), Αντώνης Νικοπολίδης (βοηθός προπονητή), Αντώνης Λεμονάκης (αναλυτής), Χρήστος Θέος (γιατρός), Νίκος Λυκουρέσης (φυσιοθεραπευτής), Νίκος Κουλόπουλος (φυσιοθεραπευτής), Αλέξης Καπετανάκης (φυσιοθεραπευτής), Αριστείδης Χελιουδάκης (μασέρ), Παύλος Πιτσιλίδης (φροντιστής), Νίκος Γονατάς (φροντιστής), Μανώλης Φούντος (φροντιστής), Ρομπέρτο Γκαρθία Περάλ (διερμηνέας).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου