ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Και για γκολτζή και για εξτρέμ

Και για γκολτζή και για εξτρέμ

13/07/2014
 
 Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός επιθετικού που θα αναλάβει το βάρος του σκοραρίσματος, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για έναν ακραίο φορ.

Και για γκολτζή και για εξτρέμ
Την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός ακραίου φορ προβλέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, ο οποίος – σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΠΑΕ – δεν έχει αλλάξει παρά τα διάφορα σενάρια έχουν προκύψει για διάφορους παίκτες.


Παράλληλα, οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη υπόθεση, αν και έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση ενός γκολτζή, ο οποίος θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά, όπως είχε φανεί από τις προσπάθειες για την απόκτηση του Φινμπόγκασον και του Ζινιάκ. Για τον Γάλλο φημολογείται ότι οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν μήπως μείνει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και έτσι μειωθούν οι μεγάλες απαιτήσεις του.

Από εκεί και πέρα, έχουν προταθεί παίκτες, όπως οι Αλμέιρα, Καρντόσο, Μπάριος, ενώ ως εναλλακτική λύση υπάρχει ο Μπιάνκι της Μπολόνια και ο Νιάνγκ της Μίλαν.

Για τον εξτρέμ, τώρα, έχουν υπάρξει επαφές με την Γκεντσλερμπιρλιγκί για την περίπτωση του Τζίμι Ντορμάζ, ενώ στο προσκήνιο παραμένει και εκείνη του Άμπραμπατ της Γαλατασαράι.

Όλες αυτές οι κινήσεις είναι ανεξάρτητες από το θέμα του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αναμένεται εντός της εβδομάδας να έχει νέα συζήτηση με τη διοίκηση της Τίγκρες για να μείνει ελεύθερος και μόλις γίνει αυτό θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Στο… βάθος Λάζοβιτς, προς Στόουκ ο Μπόγιαν

Χθες από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Λάζοβιτς, όπως και ότι ο Γιάννης Βρέντζος δεν θα ταξιδέψει στη Σερβία για να κλείσει τον ταλαντούχο φορ.

Την ίδια ώρα, στο Βελιγράδι επιμένουν ότι ο παίκτης έχει κλείσει και, όπως γράφει η SportDay, πράγματι έχει προταθεί και η περίπτωσή του έχει εξεταστεί, επειδή είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το σερβικό ποδόσφαιρο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίστηκαν τα δημοσιεύματα και για τον Μπόγιαν, αν και ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει ότι κάνει συζητήσεις για την απόκτησή του. Και σύμφωνα με τους Ισπανούς και τους Αγγλους οδεύει προς τη Στόουκ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου