ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Το σίριαλ Πουλίδο…συνεχίζεται

Το σίριαλ Πουλίδο…συνεχίζεται

17/07/2014
 
 Νέα εμπλοκή στη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Τίγκρες, ο Μεξικανός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και δεν πρόκειται να πάει πουθενά!

Το σίριαλ Πουλίδο… συνεχίζεται!
Ο Άλαν Πουλίδο θα παραμείνει στην Τίγκρες και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως τόνισε ο Αλεχάνδρο Ροντρίγκες. Ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας ξεκαθάρισε πως ο διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και αρνείται πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό!

«Ο Πουλίδο είναι εδώ στην Τίγκρες», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδα του Μεξικού, Αλεχάνδρο Ροντρίγκες, ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως ο Άλαν Πουλίδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016!

«Με κάθε νόμιμη διαδικασία παραμένει παίκτης της Τίγκρες. Δεν υπάρχει κανένα deal και καμία συμφωνία. Αναμφίβολα είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε τον Άλαν στην ομάδα και γνωρίζουμε την επιθυμία του να τη βοηθήσει. Εδώ, ο Πουλίδο έχει ζήσει τις καλύτερες στιγμές του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Τίγκρες, όπου στη συνέχεια ερωτήθηκε για την επιθυμία που έχει εκφράσει ο Πουλίδο να αποχωρήσει από την ομάδα και να μετακομίσει στην Ευρώπη:

«Έχω μιλήσει με τον ίδιο. Τον βλέπω να είναι πρόθυμος, να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι αποφασισμένος να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Όλα είναι ήσυχα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου