ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ομάρ Ελαμπντελαουί :«Ενέργεια και ταχύτητα


Ομάρ Ελαμπντελαουί :«Ενέργεια και ταχύτητα

17/07/2014
 
 Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έδωσε την πρώτη συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού κι αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στους στόχους του, αλλά και στα στοιχεία που θ' αναγνωρίσει αμέσως ο κόσμος στο παιχνίδι του.

«Ενέργεια και ταχύτητα»!
Εχει αυτοπεποίθηση. Και την βγάζει. Εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πάρει θέση βασικού στον Ολυμπιακού. Ο 22χρονος Νορβηγός ο οποίος μπορεί να παίξει και ως μπακ και ως χαφ μας μίλησε εδώ στο Ζέεφελντ.

Ένα πρώτο δείγμα από όσα είπε ο Ομάρ...


Το πρώτο του σχόλιο για τις εντυπώσεις του στην ομάδα:

«Είναι πολύ καλή η πρώτη εντύπωση που έχω στην ομάδα. Νομίζω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου από όλους».

Για την προσαρμογή του και πόσο εύκολη θα είναι:

«Ναι. Θα το έλεγα πως μου είναι εύκολο να προσαρμοστώ. Όλοι εδώ είναι πολύ καλοί μαζί μου».

Για το πότε έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και την απόφασή του:

«Υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και κάποιο καιρό. Όχι τόσο έντονο στην αρχή. Στην πορεία έγινε πιο έντονο. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα ο Ολυμπιακός. Μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα πιο μεγάλη από εκεί που ήμουν. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία αυτή και να δείξω τι αξίζω».

Για το τι ήξερε για τον Ολυμπιακό:


«Μπορεί να μη γνώριζα πολλά για την ιστορία του συλλόγου όμως είναι πολύ γνωστός στην Ευρώπη. Τον ήξερα. Διακρίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλες ομάδες και τον γνώριζα. Σιγά-σιγά θα μάθω παραπάνω».

Για το πόσο εύκολο ήταν να αποφασίσει να έρθει:

«Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο. Είχα και άλλες επιλογές. Στο τέλος όμως το να υπογράψω εκεί μου φάνηκε η πιο εύκολη επιλογή και η πιο σωστή. Τότε μου φάνηκε εύκολο. Όμως για καμία απόφαση δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολη».

Για τα στοιχεία του:

«Είμαι ένας παίκτης με ταχύτητα και ενέργεια. Μου αρέσει πολύ το να έχω ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μου. Παίζω δεξί μπακ αλλά μου αρέσει να προωθούμαι και να παίζω και χαφ. Μου αρέσει η επίθεση. Θα δείτε λοιπόν έναν παίκτη με πολλή ενέργεια, ταχύτητα και μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου