ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μίτσελ: «Θα γίνει μεταγραφή»

Μίτσελ: «Θα γίνει μεταγραφή»

18/07/2014
 
 Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Μίτσελ από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου. Την πραγματοποίηση τουλάχιστον μιας μεταγραφής ακόμα παραδέχθηκε ο Ισπανός.

Μίτσελ: «Θα γίνει μεταγραφή»
Ευχαριστημένος από την πρόοδο του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου (1-1) ο Μίτσελ.

Μιλώντας στη NOVA, o προπονητής των «ερυθρόλευκων» εντόπισε θετικά στοιχεία και δήλωσε βέβαιος ότι αυτά θα συνεχιστούν.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά τρέξαμε στον ίδιο ρυθμό. Στο β’ ημίχρονο είχαμε καλή πίεση και μετά αρκετή κατοχή της μπάλας. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για την παρουσία του Κασάμι και το κατά πόσο ενισχύει τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ σημείωσε ότι «είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία, που μπορεί να προσφέρει πολλά», ενώ ικανοποιημένος δήλωσε και από την παρουσία του Σιόβα ως αμυντικό χαφ:

«Ό,τι δουλεύουμε είναι για βλέπουμε πώς αποδίδει. Ο Σιόβας είναι πολύ-εργαλείο, μπορεί να παίξει παντού. Θέλουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις».

Κλείνοντας ο Μίτσελ τόνισε ότι βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα για το πώς θα διαμορφωθεί τελικά το ρόστερ και παρόλο που δε θέλησε να επεκταθεί, δεν παραδέχθηκε απλώς ότι θα γίνει μεταγραφή. Αλλά τόνισε κιόλας ότι μέχρι τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην ομάδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου