ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μέγα γεγονός η εκδήλωση του Θρύλου στο Σικάγο

Μέγα γεγονός η εκδήλωση του Θρύλου στο Σικάγο

15/07/2014

Μέγα γεγονός η εκδήλωση του Θρύλου στο Σικάγο!
Μεγάλο θέμα αποτελεί για τους υπευθύνους του International Champions Cup η εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει οι "ερυθρόλευκοι" την παραμονή του ματς με τη Λίβερπουλ, στο Σικάγο.
Μια εκδήλωση που θα γίνει για τη UNICEF, που βρίσκεται στη φανέλα του Θρύλου και έχει άριστη συνεργασία από την περασμένη σεζόν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στη σελίδα του ICC προβάλλεται ιδιαίτερα αυτό το γεγονός της 26ης Ιουλίου, που θα ξεκινήσει στις 19:00 τοπική ώρα (03:00, 27/07 για την Ελλάδα), στο Ελληνικό Εθνικό Μουσείο της αμερικανικής πόλης!
Στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Παγκόσμιο Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά. Να βοηθηθούν με τα έσοδα αυτά τα παιδιά στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στον κόσμο!
Το παρών θα δώσουν όλα τα "ερυθρόλευκα" στελέχη που θα ταξιδέψουν στην Αμερική, όχι μονάχα οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.
Μια εκδήλωση που ήδη αποτελεί θέμα συζήτησης στην Αμερική. Κυρίως γιατί γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, για τα παιδιά του κόσμου!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου