ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«Φορτσάρει» ο Κασάμι


«Φορτσάρει» ο Κασάμι

  16/07/2014
 
 Ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκει ξανά τον ρυθμό του μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο και λογικά θ’ αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό που θα δώσει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός με τη Ντιναμό Κιέβου.

«Φορτσάρει» ο Κασάμι

Οι μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο τον πήγαν λίγο πίσω και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Κράσνονταρ. Ωστόσο ο Παϊτίμ Κασάμι ανέβασε πάλι ρυθμούς. Αγωνίζεται αρκετά σε όλες τις ασκήσεις. Άκουσε αρκετά μπράβο από τον Μίτσελ (μετά το αυστηρό τετ-α-τετ που είχαν) και πλέον ο Κασάμι άκουγε όλες τις εντολές από τον Ισπανό τεχνικό. Και ήταν και δυνατός στις στημένες φάσεις.

Η κομπίνα από το κόρνερ βγήκε γι’ αυτόν αλλά την κεφαλιά του την έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Σιόβας ενώ και σε φάουλ που πήγε να εκτελέσει για να γεμίσει την μπάλα, αυτός αποφάσισε να ντριμπλάρει και να σουτάρει. Γενικά ο Κασάμι βγάζει προσωπικότητα εντός των τεσσάρων. Πολλές φορές η ένταση είναι που βάζει στις ασκήσεις είναι πολύ μεγαλύτερη από τον μέσο όρο.

Λογικά θα τον δούμε να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό της Πέμπτης με την Ντινάμο Κιέβου. Αν και μετά από κάθε τέλος προπόνησης φεύγει με πάγο στον δεξί αστράγαλο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου