ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι Γαυροι ειναι οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι του κοσμου (video)

Οι Γαυροι ειναι οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι του κοσμου (video)

17/07/2014


Τι κι αν εισαι ανεργος?Τι κι αν εισαι χρεωμενος μεχρι τα μπουνια στην Εφορια?Τι κι αν σου παιρνει το σπιτι η Εφορια?Τι κι αν δεν εχεις να φας? Τι κι αν εχει τοσα προβληματα τελος παντων?
Σημασια εχει να παρεις ενα διαρκειας και να πας στον ΝΑΟ σου...να δεις τον ΘΡΥΛΟ σου.
Ν νοιωσεις εκεινη την μαγεια που προσφερει μονο ο Ολυμπιακος και ο αμιμητος λαος του.Να νοιωσεις εκεινη την ανατριχιλα και το δεος στα ερυθρολευκα συνθηματα και στην μυρωδια του καπνογονου απο την ΘΥΡΑ 7 , και να ξελαρυγγιαστεις απο τις φωνες οταν θα σκοραρει ο ΘΡΥΛΟΣ σου...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ...
Οταν φευγεις απο το γηπεδο νικητης εχεις την ικανοποιηση οτι ολα ειναι καλα και δεν τρεχει τιποτε...ποιες δοσεις? ποια χρεη? ποια προβληματα?Δεν τρεχει τιποτε...αφου νικησε ο Θρυλος ολα καλα.
Οταν φευγεις απο το γηπεδο και εχει χασει ο ΘΡΥΛΟΣ σου , ειναι η μεγαλυτερη σου στενοχωρια...ποιες δοσεις? ποια χρεη? ποια προβληματα? Ο ΘΡΥΛΟΣ εχασε, αυτα θα κοιταμε τωρα? Πως θα ξυπνησω εγω αυριο το πρωι? κομματια..απο την στενοχωρια.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ 90% ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ 10% ΛΥΠΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?(χαχα...)
Ολη αυτην η κατασταση μας οδηγει ολους εμας τους αρρωστους γαυρους να εχουμε 24 ωρες στο μυαλο μας την μεγαλη μας αγαπη...τον Ολυμπιακο μας...τωρα ειναι καλοκαιρακι παραδειγμα και ο φυσιολογικος ανθρωπος εχει παρεοι την οικογενεια του και εχει παει διακοπες και δεν εχει τιποτε στο μυαλο του...ομως εμεις οι αρρωστοι? οπου θα παμε πρεπει να παρουμε και ενα tablet για να ενημερωνομαστε για τα μεταγραφικα καθημερινα...η μια tv η να εχει nova εκει που θα παμε για να μπορουμε να δουμε τα φιλικα προετοιμασιας...και με λιγο υπομονη που θα παει? θα περασει το καλοκαιρακι...δεν λεω ωραιο ειναι μωρε...χρειαζεται...αλλα...ο χειμωνας εχει αλλη χαρη..γηπεδο, και τι γηπεδο ε? Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ...ΘΡΥΛΟΣ...ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ ΦΙΛΟΙ..Η ΘΥΡΑ 7, ολα αυτα...που εκανες υπομονη ολο το καλοκαιρι για να τα ξαναδεις...
Ξερεις...οτι εισαι αρρωστος, οτι η η ζωη σου και οι δουλειες σου κανονιζονται με το αγωνιστικο προγραμμα του Ολυμπιακου σε Ελλαδα και Ευρωπη ποδοσφαιρο και μπασκετ και οχι μονο ετσι?
Αλλα εσυ εισαι ευτυχισμενος...δεν σε νοιαζει τιποτε...ουτε προβληματα...ουτε διακοπες...ουτε η αρρωστια σου αυτη...το αντιθετο μαλιστα...την βρισκεις με αυτην...σε ευχαριστει...
Γιαυτο λεω...εμεις οι γαυροι ειμαστε ευτυχισμενοι ανθρωποι...εχουμε αυτο το κατι αλλο μεσα μας που δεν εχουν ολοι οι αλλοι...γιαυτο ειμαστε και εκει που ειμαστε, αλλα και αυτο ακομα δεν μας φτανει...θελουμε να τρυπησουμε το ταβανι και να βγουμε ακομη πιο ψηλα...και σιγουρα θα το κανουμε φτασαμε ως εδω τωρα θα κολησουμε? ποτε...
Θρυλος για παντα λοιπον...καθημερινα στην ζωη μας , οπου και αν ειμαστε οτι και αν κανουμε και ειναι σιγουρο πως θα ειμαστε ολη μας την ζωη πληρεις, ικανοποιημενοι και ευτυχισμενοι.
Ο Ολυμπιακος ειναι τροπος ζωης,ειναι καθημερινοτητα,ειναι η αγνη μεγαλη αγαπη που σε κραταει παντα παιδι ,οσοι δεν το εχετε καταλαβει? λυπαμαι αλλα εισαστε δυστυχισμενοι...και οσοι δεν συμετεχετε οπως πρεπει? εσεις και αν ειστε μεσα στην δυστυχια...γιατι δεν αφηνετε το ερυθρολευκο μεγαλειο να πλυμηρισει την ψυχη σας...αφηστε ελευθερο τον εαυτο σας να ..αρρ ωστησει...και ενα ειναι σιγουρο...μολις αρρωστησετε, θα ειστε οι πιο υγιεις ανθρωποι του κοσμου...εξακριβωμενο.
Καλο χειμωνα συγγαυροι καλη σεζον, μεγαλες επιτυχιες στον Θρυλο μας υγεια στον Προεδρο μας στον προπονητη μας και στους ποδοσφαιριστες μας.

Δειτε ενα βιντεακι ετσι για να καταλαβετε τι παει να πει...ευτυχισμενη ερυθρολευκη καθημερινοτητα...



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου