ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Παρακολουθεί Τζεμπούρ, διαπραγματεύεται με Κρκιτς

Παρακολουθεί Τζεμπούρ, διαπραγματεύεται με Κρκιτς

Οι επαφές του Ραφίκ Τζεμπούρ με την ΑΕΚ δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ολυμπιακό. Έχει... εκατομμύρια λόγους για να παρακολουθεί την υπόθεση. Που βρίσκεται η μεταγραφή του Κρκιτς. Πήραν Καθάριο οι "ερυθρόλευκοι".
Οι διαπραγματεύσεις του Ραφίκ Τζεμπούρ με την ΑΕΚ απασχολούν και τον Ολυμπιακό. Και έχει σοβαρούς λόγους για να το κάνει. Πιθανότατα αυτοί οι λόγοι είναι που μπλοκάρουν και την μετακίνηση του "τρομοκράτη" στην Ένωση και όχι το τριετές συμβόλαιο που ζητά.
Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αλγερινός στράικερ με τον Ολυμπιακό με την οποία οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να λάβουν 5.000.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Ραφίκ Τζεμπούρ φορέσει τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας.


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι η ρήτρα ισχύει και στην περίπτωση που έφευγε για το εξωτερικό ο παίκτης και επέστρεφε στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Και όπως τονίζουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, δεν πρόκειται να αφήσουν αυτή την υπόθεση σε περίπτωση που ο Αλγερινός επιθετικός συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά τα δικά του μεταγραφικά "βάσανα", υπάρχει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Μπόγιαν Κρκιτς ωστόσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Αυτή τη στιγμή υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι η οποία φτάνει τις 500.000 ευρώ ετησίως. Αναζητείται λοιπόν η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος, οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Νίκο Καθάριο από τον Πανθρακικό τον οποίο και άφησαν δανεικό για τη σεζόν που έρχεται στην ομάδα της Κομοτηνής.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου