ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Aυτος ειναι ο Προεδρος που καποιοι θελατε να φυγει...

Aυτος ειναι ο Προεδρος που καποιοι θελατε να φυγει...

Ακόμη ένα "δώρο" στον Ερασιτέχνη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Στον Θρύλο η διεθνής Ιταλίδα, Ρομπέρτα Μπιανκόνι.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:


"Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση της Ρομπέρτα Μπιανκόνι. Η διεθνής πολίστρια (περιφερειακή) από την Ιταλία θ’ ενισχύσει την ομάδα μας τη σεζόν 2013-14 τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η Ρομπέρτα Μπιανκόνι (γεν. 1989)  είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ιταλίας και Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2012 στο Αϊτχόφεν.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στην Ράπαλο, την Προ Ρέκο και την Μπολιάσκο έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ (2012 Προ Ρέκο), το Λεν Τροφι (2011 Ράπαλο) και το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2011 Προ Ρέκο)".

Δώρο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το συμβόλαιο της πολίστριας Ρομπέρτα Μπιανκόνι θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε κάνει "δώρο" στον Ερασιτέχνη και τους Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Αντρέι Ντιάτσκοφ, Μπλάι Μάλιαρακ, Νίκολα Ράντζεν και Μπραμπόροβα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου