ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ρομπέρτο, Διαμαντάκος και Μίτσελ μίλησαν για την συνολική παρουσίατων"ερυθρολεύκων"(video)

Ρομπέρτο, Διαμαντάκος και Μίτσελ μίλησαν για την συνολική παρουσίατων"ερυθρολεύκων"(video)

04/08/2014 

Ρομπέρτο, Διαμαντάκος και Μίτσελ μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV για την συνολική παρουσία των "ερυθρολεύκων" στο International Champions Cup.
Με δύο νίκες κόντρα σε Μίλαν (3-0) και Μάντσεστερ Σίτι (5-4 πεν., 2-2 κ.δ.) και μια ήττα (1-0) από την Λίβερπουλ, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την πολύ θετική του παρουσία στο International Champions Cup στην Αμερική. Ρομπέρτο, Διαμαντάκος και Μίτσελ μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV για την συνολική παρουσία των "ερυθρολεύκων" στο τουρνουά

Μίτσελ: "Ανταποκριθήκαμε ιδανικά"



Για την κάτι παραπάνω από θετική παρουσία του Ολυμπιακού σε αυτό το τουρνουά:
«Ήρθαμε για να βελτιωθούμε, να μάθουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και το κάναμε πολύ καλά».

Για το αν η ομάδα αφήνει υποσχέσεις για την έναρξη της νέας σεζόν:

«Όλα τα αποτελέσματα είναι προϊόν της ομαδικής δουλειάς της ομάδας, γι’ αυτό πάμε σιγά σιγά, βήμα βήμα. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά την προετοιμασία και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είχαμε πολύ δυνατούς αντιπάλους και παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε ιδανικά».

Για το αν θεωρεί ότι η συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά ήταν σημαντική και για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας:

«Εμείς δουλεύουμε… σιωπηλά, αλλά πάντα γύρω από τους παίκτες. Αυτοί είναι που κάνουν τη δουλειά που τους ζητάμε και γι’ αυτό μας κάνουν να τους εμπιστευόμαστε».

Δημήτρης Διαμαντάκος: "Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις"



Για το γεγονός ότι μετά τη Μίλαν, κατάφερε να σκοράρει δις κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά αυτό το οφείλω κυρίως στους συμπαίκτες μου, γιατί όπως είδαμε σήμερα μου έκαναν δύο πολύ καλές πάσες, ήμουν εκεί που έπρεπε και κατάφερα και σκόραρα. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η θέση μου και με χαροποιεί πάρα πολύ αυτό».

Για το αν θεωρεί ότι με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά, η ομάδα «δένει» περισσότερο, βοηθώντας και τον ίδιο να σκοράρει:

«Σίγουρα, αυτά τα πράγματα τα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, ειδικά αυτόν τον καιρό που παίζουμε με τόσο καλές ομάδες. Φάνηκε ότι ήταν δουλεμένο στην προπόνηση και μου αρέσει πάρα πολύ που βγαίνει αυτό και στον αγώνα».

Για το αν οι εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε τόσο μεγάλους συλλόγους σε αυτό το τουρνουά βοηθούν την εικόνα της ομάδας και την κάνουν περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη:

«Παίξαμε με πάρα πολύ καλούς αντιπάλους. Προετοιμαζόμαστε έτσι και για το Champions League, γιατί θα έχουμε σχεδόν τους ίδιους αντιπάλους, αντιπάλους τέτοιας κλάσης. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και ειδικά στο τελευταίο ματς δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο μετά τη νίκη επί της Πρωταθλήτριας Αγγλίας στα πέναλτι:

«Πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένοι από αυτά που δείξαμε σε αυτούς τους αγώνες και θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια».

Ρομπέρτο: "Έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις"



Για τις σκέψεις του μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του Ολυμπιακού στο τουρνουά με θετικό πρόσημο:

«Συμφωνώ ότι δείξαμε μία καλή εικόνα και πάνω απ' όλα αισθανόμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, που είναι και το πιο σημαντικό φέτος».

Για το αν θεωρεί ότι αυτή η εμπειρία θα είναι σημαντική και για τα νέα παιδιά που πήραν φέτος μεταγραφή στην ομάδα:

«Σίγουρα! Είναι πολύ σημαντικό που είδαν πώς προετοιμάζεται αυτή η ομάδα για να αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γιατί αυτό θα πρέπει να κάνουμε και φέτος στο Champions League και πρέπει να δουν ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το αν είναι έτοιμος να… κατεβάσει και φέτος ρολά, όπως έκανε και κόντρα στη Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι:

«Θα το προσπαθήσουμε. Πάντα αυτός είναι ο στόχος μας, να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό και μακάρι αυτό να είναι οδηγός για το τι θα γίνει στο μέλλον».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου