ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Η σφραγίδα του Μίτσελ

Η σφραγίδα του Μίτσελ

03/08/2014

Η σφραγίδα του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, έχει πίστη. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, θα ανέβει κι άλλα επίπεδα, γιατί πιστεύει πως μπορεί να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός μέσα στο παιχνίδι του, πέρα από πολύ θέαμα, έχει βάλει κάτι πολύ σημαντικό, που έχει να κάνει με τον προπονητή. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θεωρεί πως μπορεί να τους κοιτάξει όλους , ακόμα και τους πιο μεγάλους πανευρωπαϊκά, στα μάτια κι αυτό έχει να κάνει με την προσωπικότητα του Ισπανού, που είναι μια σπάνια περίπτωση. Ενός πολύ σπουδαίου παίκτη, που δεν δεχόταν ποτέ την ήττα, γιατί ήξερε πως είναι καλύτερος. Κι αυτή (τη φιλοσοφία) πάει να περάσει πλέον, ο Μίτσελ στον Θρύλο, αλλά όχι, πλέον, μόνο για τα ελληνικά σύνορα. Αλλά γι' ακόμα πιο ψηλά.


Κάποιοι πίστευαν πως σε αυτό το τουρνουά, ο Ολυμπιακός θα είναι ο φτωχός συγγενής. Μόνο έτσι δεν ήταν. Ο Θρύλος και στα τρία παιχνίδια, έχοντας ακόμα πράγματα που πρέπει να προσθέσει, στο ρόστερ του και μιλάω για φορ και εξτρέμ, απέδειξε πως πάει για πολύ ψηλά. Ακόμα πιο γρήγορος, ακόμα πιο επιθετικός ακόμα πιο άμεσος στο επιθετικό του κομμάτι. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές, που βγάζουν στο γήπεδο, ταλέντο και θράσος που ξεχειλίζει. Με παίκτες αρτίστες, με παίκτες που καταπίνουν τα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια παρουσία που και εξαιρετική να την χαρακτηρίσεις, σε αυτά τα τρία παιχνίδια, είναι λίγο. Ο Μίτσελ θέλει να τελειοποιήσει στο έπακρο το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού και αυτό το είδαμε στο τουρνουά αυτό. Έστω και με σέντερ-φορ τον Διαμαντάκο, που έβαλε τρία γκολ σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Ο φετινός Ολυμπιακός που φτιάχνει ο Μίτσελ, θα έχει πολλούς Έλληνες να ξεπηδούν μέσα από ένα άριστο σύνολο. Πάνω απ’ όλα χτίζεται ένας Ολυμπιακός, με αέρα νικητή, στο τοπ-επίπεδο. Όπως ακριβώς ήταν ο προπονητής του, σαν παίκτης!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου