ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τουρνουά με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το Ρέθυμνο

Τουρνουά με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το Ρέθυμνο

08/08/2014
 
 Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θα είναι το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που διοργανώνει και φέτος το Ρέθυμνο.

Τουρνουά με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το Ρέθυμνο
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και μία ομάδα από το Λίβανο θα συνθέσουν το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που διοργανώνει και φέτος ο ΑΓΟΡ και θα διεξαχθεί 3-5 Οκτωβρίου στο «Μελίνα Μερκούρη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ολοκληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 4ο Διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 3-5 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα τουρνουά Πανελληνίως, το οποίο από πέρυσι έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς συμμετέχουν μεγάλες ομάδες τιμώντας τη μνήμη του ανθρώπου και αθλητή, Πέτρου Οικονομάκη, και δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στη διοργάνωση.

Φέτος, για πρώτη φορά, το «παρών» θα δώσουν ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η Al Riyadi Beirut Basketball Club από το Λίβανο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ομάδα που δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά. Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες ομάδες στο Ελληνικό μπάσκετ καθώς έχει κατακτήσει 1 Κύπελλο Σαπόρτα, 1 Κύπελλο Κόρατς, 2 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδος. Πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στην Basket League ΟΠΑΠ. Στην ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίζονται τρεις παλιοί γνώριμοι του Ρέθυμνο Aegean, ο Γιώργος Δέδας, ο Απόλλωνας Τσόχλας και ο Μαρκ Κάρτερ.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, θα δώσει το «παρών» μαζί με όλα του τα αστέρια, δίνοντας αίγλη στο τουρνουά. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, καθώς πρωταγωνιστεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο, 10 πρωταθλήματα και 9 Κύπελλα Ελλάδας. «Γρανάζι» αυτής της ομάδας αποτελεί ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ένα «αστέρι» που «γεννήθηκε» στο Ρέθυμνο Aegean.

Η ομάδα που δίνει το διεθνή χαρακτήρα στην διοργάνωση είναι η Al Riyadi Beirut από το Λίβανο. Ιδρύθηκε το 1934 και είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ασίας, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει 5 φορές το Αραβικό πρωτάθλημα. Στην τροπαιοθήκη της κατέχει ακόμη, 24 πρωταθλήματα Λιβάνου και 3 Κύπελλα, 3 πρωταθλήματα Δυτικής Ασίας και 1 πρωτάθλημα Ασίας (2011). Από τη σεζόν 2012/13 προπονητής της ομάδας είναι ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Γνωστός σε όλο το Ελληνικό μπασκετικό κοινό τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα του Άρη για 8 χρόνια ενώ έχει θητεύσει ως κόουτς σε πολλές ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας κατακτήσει πολλές διακρίσεις και τίτλους.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνεισφέρουν στην πρόοδο και στην καθιέρωση του τουρνουά ως ενός από τα πιο ανταγωνιστικά και επιτυχημένα στην Ελλάδα
».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου