ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ζόναθαν Λεζεάρ:«Του χρόνου στον Ολυμπιακό»

Ζόναθαν Λεζεάρ:«Του χρόνου στον Ολυμπιακό»

08/08/2014
 
 Μιλώντας σε βελγική ιστοσελίδας ο Ζόναθαν Λεζεάρ παραδέχθηκε ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό θέτοντας στόχο να μπορέσει να παίξει σε αυτόν στη νέα σεζόν.

«Του χρόνου στον Ολυμπιακό»
Ο Ζόναθαν Λεζεάρ ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στον οποίο όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί αυτή την σεζόν κάτι που ευελπιστεί να συμβεί του χρόνου.

«Αυτή την στιγμή αναζητώ ομάδα. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αλλά ο προπονητής του με έχει κάνει να καταλάβω ξεκάθαρα ότι δεν με υπολογίζει για αυτή την αγωνιστική σεζόν», ανέφερε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός και συνέχισε:

«Έτσι έχω το ελεύθερο από την ομάδα να αναζητήσω έναν σύλλογο για να παίξω», τόνισε ο Λεζεάρ ο οποίος ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή προπονείται μόνος του υπό την επίβλεψη ενός ειδικού καθώς ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και θέλει να είναι έτοιμος για να παίξει φέτος.

Ο Λεζεάρ έχει επιλογές για να παίξει αυτή την σεζόν, και μελετά πολλές προτάσεις που έχει από ομάδες αλλά δηλώνει αποφασισμένος να μελετήσει αρκετά όλα τα δεδομένα για να πάρει την καλύτερη απόφαση για την καριέρα του.

«Ελπίζω να βρω μια ομάδα για να προπονηθώ ακόμη καλύτερα και να αγωνιστώ για να μπορέσω του χρόνου να παίξω στον Ολυμπιακό», τόνισε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου