ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός- Μπιμπλάο

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός- Μπιμπλάο

08/08/2014
 
 Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Αναλυτικά οι τιμές και οι ημέρες έκδοσης των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός- Μπιμπλάο
Για τα εισιτήρια τη μεγάλης «πρόβας τζενεράλε» της ομάδας του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ των Πειραιωτών.

Τα αποκαλυπτήρια των «ερυθρόλευκων» στους οπαδούς τους, κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε την Τετάρτη 13/8 στις 21:30, είναι πολύ σημαντικό τεστ για την ομάδα του Πειραιά και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν από την ερχόμενη Δευτέρα να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον φιλικό αγώνα απέναντι στην ATHLETIC CLUB που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Τετάρτη 13/8/2014 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Δευτέρα 11/8 έως την Τρίτη 12/8 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00 και την Τετάρτη 13/8 από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από το Σάββατο 9/8 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «Κάρτας Φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 45 €, 70 € & 100 €

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι από τον επόμενο αγώνα θα μπορούν προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας μόνο οι φίλαθλοι που θα έχουν προμηθευτεί την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού», την οποία ο κάθε φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα!

Από το εντός έδρας παιχνίδι με την ATHLETIC CLUB (Τετάρτη 13/8) οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται (για αυτό το παιχνίδι και μόνο, προαιρετικά) την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου