ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ε,ρε δουλεμα που σας κανουν τα media σας ρε βαζελακια...

Ε,ρε δουλεμα που σας κανουν τα media σας ρε βαζελακια...

09/08/2014

 Ρε σεις..πραγματικα με εχετε αφησει αναυδο.

Τι ειναι αυτο το πραγμα με σας να καταπινετε οτι σας σερβιρουν τα media σας?  Μεγαλες μεταγραφες που ολες χαλανε μωρε, και συνεχιζεις να παιζεις με τον Τριανταφυλοπουλο και τους υπολοιπους φιτσουλες και δεν ξερεις αν ολοκληρωθει και η συνεχεια του δανεικου Αμπεντ, που ο ανθρωπος κακα τα ψεματα ξεχωριζει απο τους υπολοιπους, αλλα να κατσει στην Μπαναθα να κανει τι ρε σεις? Με το που ξεμυτισατε μετα απο δυο χρονια στο Champions League φαγατε φαπα μεσα στο σπιτι σας απο μια στανταρντ που στο 60 εμεινε απο...δυναμεις και εστω απο κωλοφαρδια θαπρεπε να το παρετε το παιχνιδι και την προκριση...

Τωρα μου γραφετε για Αφελαι απο την στιγμη που ειναι στον Πειραια με το ενα ποδι βαλατε τους βαζελοκαλαμαραδες να γραψουν οτι και ο Παναθηναικος μωρε ενδιαφεροταν αλλα για δανεικος και παπαριες Μαριτσα μουσας κοτσαρε και ενα twit  απο εναν ανυπαρκτο ατζεντη να τον πω? και θαεωρειται και εγκυρο ε?...ετσι για να μην σας κανουν να στραβωσετε στην μεταγραφικη καταιγιδα που εχει κανει ηδη ο Ολυμπιακος  και που τωρα προσθετει ακομα ενα ποδοσφαιρικο διαμαντι στην συλογη του και δεν τελειωνει ακομα τιποτε...ο φορ που θα σας τρυπαει και εσας αλλα και οποιον αλλον λαχει...δεν εχει ερθει ακομα..

Θα τα ο ξαναπω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας βαζελακια...σταματηστε να διαβαζετε αυτους που παιρνουν παχυλα μεροκαματα για να σας δουλευουν , οαλ αυτα σας εφεραν εδω που ειστε και η κακομορια σας η μιζερια σας και η μωχα και η βρωμα...και τοχω ξαναπει..τα χειροτερα ερχονται!!!

Ο Παναθηναϊκός και ο Αφελάι...Ρε σας δουλευουν ρεεεε...
Αφου δεν βαζετε μυαλο...περαστικα σας και..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ο Παναθηναϊκός και ο Αφελάι

Αφελάι
Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Σάντερ Μπέραντς που είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του Χενκ Χέντερ από τον Παναθηναϊκό σημείωσε ότι οι πράσινοι ήθελαν δανεικό τον Αφελάι αν περνούσαν στα πλέι οφ του Champions League.
Ο Ιμπραϊμ Αφελάι αποτελεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ το νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού για την θέση του εξτρέμ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά.
Ένας Ολλανδός δημοσιογράφος όμως έφερε στο φως ένα τρελό σενάριο για ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού για τον διεθνή ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που οι πράσινοι περνούσαν στα πλέι οφ του Champions League.
Συγκεκριμένα ο Σάντερ Μπέραντς είναι ένας Ολλανδός δημοσιογράφος ο οποίος γράφει στο "Voetball.nl" και ο οποίος στην διάρκεια του καλοκαιριού είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του Χενκ Χέντερ από τον Παναθηναϊκό μια εβδομάδα σχεδόν πριν ο πρώην τεχνικός της Χέρενφειν έρθει στην Ελλάδα για τους πράσινους.
Τώρα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι το τριφύλλι ήθελε δανεικό τον Αφελάι αλλά από την στιγμή που αποκλείεται από τα προκριματικά του Champions League δεν προχώρησε η περίπτωση του και πλέον ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.
"Ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει δανεικό τον Αφελάι αλλά μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League δεν τον ήθελε πλέον. Ο Αφελάι και ο Ολυμπιακός έχουν ήδη συμφωνήσει".




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου