ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

«Τράμπα» Παπάζογλου-Καραμάνου

«Τράμπα» Παπάζογλου-Καραμάνου

08/08/2014
 
 Σε συμφωνία για ανταλλαγή του Θανάση Παπάζογλου-Τάσου Καραμάνου ήρθαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος. Στους Περιστεριώτες θα παραμείνει φέτος ο 23χρονος επιθετικός.

«Τράμπα» Παπάζογλου-Καραμάνου
Στον Ολυμπιακό ανήκει πλέον ο Τάσος Καραμάνος και στον Ατρόμητο ο Θανάσης Παπάζογλου, ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Ωστόσο, ο πρώτος θα παραμείνει στους «μπλε» την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ ο 26χρονος φορ θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους Περιστεριώτες και θα ενσωματωθεί κατευθείαν στην ομάδα τους.


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015.

Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής, ο Θανάσης Παπάζογλου παραχωρείται στον Ατρόμητο
», αναφέρει ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος: «Στο πλαίσιο της μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή μας Τάσου Καραμάνου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2015, αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ΠΑΕ Ατρόμητος ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου.
Ο Παπάζογλου υποβλήθηκε το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε αμέσως μετά το συμβόλαιο του. Θα παρουσιαστεί το απόγευμα επίσημα από την ΠΑΕ Ατρόμητος και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην προπόνηση
».

Ο Παπάζογλου αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς αποχώρησε από τον ΟΦΗ, όπου πραγματοποίησε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (7 γκολ) και επτά στο Κύπελλο (4 γκολ).

Ο Καραμάνος έκανε 30 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι δύο ήταν για τα play-off (5 τέρματα), 5 στο Κύπελλο (4 γκολ) και μια στα προκριματικά του Europa League.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου