ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Κερδισμένος από Σταντάρ ο Ολυμπιακός


Κερδισμένος από Σταντάρ ο Ολυμπιακός

06/08/2014
 
 Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ Λιέγης ο Ολυμπιακός βγαίνει οικονομικά κερδισμένος. Διαβάστε γιατί.

Κερδισμένος από Σταντάρ ο… Ολυμπιακός
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποκλείσει τη Σταντάρ Λιέγης και γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 ο στόχος της συμμετοχής στα play offs του Champions League και το όνειρο της παρουσίας του στους ομίλους «έσβησε».

Κερδισμένος από την εξέλιξη αυτή είναι ο Ολυμπιακός, καθώς θα καρπωθεί ολόκληρο το ποσό που προβλέπεται από την UEFA για την Ελλάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Το λεγόμενο market pool μοιράζεται στις ομάδες κάθε χώρας που συμμετέχουν στους ομίλους, αλλά πλέον σε αυτούς θα βρίσκονται μόνο οι «ερυθρόλευκοι».

Για τη σεζόν 2013/14 το ποσό αυτό ήταν 11.806.000 ευρώ και το εξασφάλισε αποκλειστικά ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε στα play offs. Το ποσό αναμένεται να κυμαίνεται και φέτος στα ίδια επίπεδα και θα πάει ξανά εξ ολοκλήρου στα ερυθρόλευκα ταμεία μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να περάσει πλέον στους ομίλους του Europa League και να δει ποιοι εκ των ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Αστέρα θα τα καταφέρουν (αν τα καταφέρουν) για να εισπράξει το market pool της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, που όμως είναι πολύ μικρότερο. Συγκεκριμένα πέρσι, που το εξασφάλισε όλο ο ΠΑΟΚ μετά τους αποκλεισμός των Ατρομήτου, Αστέρα και Ξάνθης, το ποσό άγγιξε τα 2.421.804 ευρώ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου