ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ντομίνγκες: Συγχαρητηρια γκολεαδορ Διαμαντάκο...

Ντομίνγκες: Συγχαρητηρια γκολεαδορ Διαμαντάκο...

Ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες συνεχάρη τον Δημήτρη Διαμαντάκο για την απόδοσή του στο φιλικό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, "ανεβάζοντας" φωτογραφία στο διαδίκτυο με τον Έλληνα επιθετικό.
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος πέτυχε δύο γκολ στη φιλική αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "TCF Bank Stadium" της Μινεάπολις και μαζί με τον Ρομπέρτο Χιμένεθ ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 5-4 στα πέναλτι (σ.σ. ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2) επί της Πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε τρία γκολ στα τρία παιχνίδια των Πειραιωτών στο Guinness International Champions Cup και ουσιαστικά κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες αποθέωσε τον συμπαίκτη του. Μάλιστα, ανέβασε μία... selfie φωτογραφία στο διαδίκτυο με τον Έλληνα επιθετικό.

"Με τον γκολεαδόρ σήμερα. Συγχαρητήρια", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσθεσε και δύο εικονίδια με ισάριθμες μπάλες ποδοσφαίρου, όσα και τα γκολ του Διαμαντάκου κόντρα στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου