ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Φροντίζει για το μέλλον

Φροντίζει για το μέλλον

07/08/2014
 
 Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Βασίλη Μουράτου από τον Ολυμπιακού. Για πενταετές συμβόλαιο συμφώνησε ο 17χρονος γκαρντ. Έντονες φήμες και για τον Κώστα Μήτογλου, στάσιμο του Σταμάτη.

Φροντίζει για το μέλλον
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια ενίσχυσης με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», αφού ολοκλήρωσαν τις κινήσεις για τη διαμόρφωση του βασικού ρόστερ, έχοντας μοναδική εκκρεμότητα την αποχώρηση του Σίμονς, έχουν στραφεί στους παίκτες που ενδιαφέρουν για το μέλλον. Πρώτος που θα ανακοινωθεί θα είναι ο Βασίλης Μουράτος, που έχει συμφωνήσει για πέντε χρόνια και έχει αναχωρήσει για το Παγκόσμιο U17 στο Ντουμπάι. Ο 17χρονος γκαρντ των Αγίων Αναργύρων θα ενισχύσει την ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού και θα συμμετέχει και σε κάποιες προπονήσεις των ανδρών, με στόχο στο μέλλον να πλαισιώσει την πρώτη ομάδα.


Από εκεί και έπειτα, υπάρχουν έντονες φήμες πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τον συμπαίκτη του Μουράτου στην Εθνική Εφήβων, Κώστα Μήτογλου που αγωνίστηκε πέρυσι στον Άρη και συμφώνησε πρόσφατα με το κολέγιο «Wake Forest». Ο ύψος 2.07 πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ενδιαφέρει έντονα τους «ερυθρόλευκους», που λόγω του ότι ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει τα σχετικά χαρτιά στις ΗΠΑ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φοιτήσει εκεί για έναν χρόνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα του χρόνου το καλοκαίρι. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και για αυτόν τον ταλαντούχο παίκτη.

Στα υπόψη παραμένει φυσικά και ο Δημήτρης Σταμάτης, που εφόσον ξεκαθαρίσει η διοικητική κατάσταση στον Πανιώνιο και οι απαιτήσεις στο οικονομικό κριθούν λογικές από τον Ολυμπιακό, θα αποκτηθεί από φέτος, θα μείνει ως δανεικός στους «κυανέρυθρους» και θα… μετακομίσει στο ΣΕΦ του χρόνου. Το θέμα του πάντως για την ώρα έχει μείνει στάσιμο.

* Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, να προβεί σε αλλαγές κάποιων προσώπων στην ΚΕΔ. Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και στον Ολυμπιακό που έχει πάγιο αίτημα για αλλαγές στη συγκεκριμένη επιτροπή, περιμένουν να δουν ποιες θα είναι αυτές.

** Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις με τον Σέντρικ Σίμονς που πρότεινε να… χαρίσει δύο μηνιάτικα και 25 χιλιάδες ευρώ για να μείνει ελεύθερος ώστε να συνεχίσει στην Τουρκία και μια εκ των Τραμπζονσπορ ή Καρσίγιακα που επιθυμούν την απόκτησή του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου