ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Δημοσιευματα και...διαψευσεις

Δημοσιευματα και...διαψευσεις

06/08/2014

Τα δημοσιευματα εχουν παρει φωτια οσο περναει ο καιρος ,και ολοι ασχολουνται με τα μεταγραφικα αποκτηματα του Ολυμπιακου και ειδικα μετα την επιτυχημενη παρουσια του στο Internasional Champions Cup.

Τα δημοσιευματα λοιπον παιρνουν φωτια και αναφημοσιευονται παντου και ο Ολυμπιακος τα...διαψευδει.

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Γαλατάσαραϊ για Αμραμπάτ"

Τουρκικό δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να ήρθε σε συμφωνία με την Γαλατάσαραϊ για την μεταγραφή του Νορντίν Αμραμπάτ. Η Χέρτα θέλει τον Κώστα Μήτρογλου υποστηρίζει η γερμανική "Bild".
To ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο Μαροκινό (με ολλανδικό διαβατήριο) εξτρέμ είναι δεδομένο και οι πρώτες επαφές για την απόκτηση του είχαν γίνει νωρίτερα στις αρχές του καλοκαιριού. Η υπόθεση είχε ατονήσει αλλά εσχάτως η επιθυμία των Πειραιωτών να τον κάνουν δικό τους αναθερμάνθηκε.

 Tουρκικό δημοσίευμα επικαλείται αναφορές του ελληνικού Τύπου για την συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο προχωράει το θέμα υποστηρίζοντας πως Ολυμπιακός και Γαλατάσαραϊ ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη στους "ερυθρόλευκους".

"Ο Αμραμπάτ πηγαίνει στους γείτονες", τονίζουν με σιγουριά οι Τούρκοι και την ίδια στιγμή αναφέρουν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο σενάριο. Ένα ακόμη δημοσίευμα που προέρχεται από την ίδια χώρα, θέλει την Μπεσίκτας να σκέφτεται την περίπτωση του Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες, στην αναζήτηση της για έναν οργανωτή του επιθετικού της παιχνιδιού.

Χέρτα για Μήτρογλου

Την ίδια στιγμή η γερμανική "Bild" υποστηρίζει πως η Χέρτα θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και έχει βρει την ιδανική λύση στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου. Είδηση που αναπαράγεται από αρκετές ακόμη ιστοσελίδες της χώρας αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας διεθνής στράικερ είναι φευγάτος από την Φούλαμ, αν και βρίσκεται στο Ζέεφελντ με τους Cottagers, που συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία με φόντο την συμμετοχή τους στην Championship την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εσχάτως δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, σε μια προσπάθεια της Φούλαμ να απεμπλακεί από το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη αλλά και να γλιτώσει πολλά από τα χρήματα που οφείλει ακόμη στους Πειραιώτες από την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Γενάρη.

Διαψεύδει τα σενάρια περί Μανωλά ο Ολυμπιακός

Μπαράζ δημοσιευμάτων τις τελευταίες ώρες ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να είναι στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα ή της Γιουβέντους, γεγονός που διέψευσε κατηγορηματικά ο Ολυμπιακός. Ακολούθησε διάψευση και από τον μάνατζερ του παίκτη.
Άκυρος αποδείχθηκε ο... συναγερμός που σήμανε στα ιταλικά ΜΜΕ νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (5/8), τα οποία υποστήριζαν πως ο Κώστας Μανωλάς συνοδεία μάνατζερ και εκπροσώπου της διοίκησης του Ολυμπιακού ήταν στην Ρώμη προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ρόμα ή την Γιουβέντους κατά άλλες πηγές.
Ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα σενάρια, τονίζοντας πως ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα αντιμετώπισε με χιούμορ τις αναφορές του Τύπου της Ιταλίας, όπως και ο μάνατζερ του, που επίσης διέψευσε τις φήμες λίγο αργότερα μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ:

"Λαμβάνω πολλά τηλεφωνήματα σχετικά με ταξίδι του Μανωλά στη Ρώμη αλλά μπορώ να το διαψεύσω αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην Αθήνα και δεν ξέρουμε τίποτα για τα όσα γράφονται στην Ιταλία.

Γίνεται πολλή κουβέντα για τον παίκτη, αλλά δεν ξέρουμε κάτι.

Ο ίδιος απλά έχει εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια για την πόλη της Ρώμης. Τώρα κάνει διακοπές στην Ελλάδα και μπορώ να το επιβεβαιώσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Το ενδιαφέρον αρκετών σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Κώστα Μανωλά είναι δεδομένο, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνή στόπερ, τουλάχιστον όσον αφορά ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Ρόμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου