ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ετσι δεν πας πουθενα βαζελα.....(videos)

Ετσι δεν πας πουθενα βαζελα.....(videos)

06/08/2014


Η φαρσοκωμωδία που λέγεται Πόα μας κάνει να γελάμε μες στο κατακαλόκαιρο! Μας φτιάχνει τα βράδια του Αυγούστου…
Από τη μια να βλέπεις τον Θρύλο να νικά πριν από λίγα 24ωρα την πρωταθλήτρια Αγγλίας και από την άλλη να βλέπεις τους βαζέλες να μην μπορούν να περάσουν τη Λιέγη.


Αμα δεν το παρετε χαμπαρι θα συνεχισετε να εισαστε οι καρπαζοεισπρακτορες ακομα και των μικρων ομαδων της Ευρωπης και ο κοσμος θα συνεχισει να γελαει με τα χαλια σας... και τα χειροτερα? ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
 Αν δεν μπορεις βαζελα μου να νικησεις αυτην την Στανταρ που δεν εχει τωρα καμμια σχεση ουμε την ομαδα που αντιμετυωπισε ο Ολυμπιακος πριν 3-4 χρονια αλλα ουτε και εσεις πριν καποια χρονια.
Ειναι πλεον μια Στανταρντ που στο 60 μενει απο δυναμεις και με το ζορι στεκεται στο γηπεδο, αλλα που σου εκανε την ζημια την ωρα που ειχε ακομα τις δυναμεις της.
Αμα λοιπον δεν μπορεις να νικησεις μια τετοια Στανταρ...βαζελα μου δεν πας πουθενα ετσι,να παρακαλας να παιξεις με καμμια κατω μαγουλα στο EuropaLeague αλλα και εκει δεν υπαρχουν τετοιες...και εκει κατα τα φιανομενα φαπα θα φας....

 ΓΕΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....

Ας τα θυμηθούμε όλα με… εικόνα για να γελάσουμε και πάλι με τον… πρέσβη της καρπαζιάς. Που μας κακομαθαίνει όταν γίνεται, όλο και περισσότερο, περίγελος της Ευρώπης.

Το 2004 αντίπαλος η Οσέρ. Πρώτο ματς στη Γαλλία, 0-0 και ρεβάνς στη Λεωφόρο. Νίκη 1-0 για τους Γάλλους και… αντίο.

Το 2008 με τους Ρέιντζερς. Ισοπαλία χωρίς σκορ στη Γλασκώβη και 1-1 στη Λεωφόρο από τον Νόβο. Ένα "παστέλι" ξανά ήταν αρκετό…

Το 2009 αποσπούν ισοπαλία 1-1 στο "Μαδριγάλ" από τη Βιγιαρεάλ. Η "παρέα" του Κάνιο έρχεται στο ΟΑΚΑ, ο ίδιος "καρφώνει" τη βαζέλα και με σκορ 2-1 την αποκλείει.


Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε τι τους έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα και το "κίτρινο υποβρύχιο"...
Εν συνεχεία, το 2011, ήταν οι "ψαράδες" από το Οντένσε. Πρώτος αγώνας στη Δανία, "Χ" και 1-1. Και στο ΟΑΚΑ έχει… δράμα. Βαζελοτραγωδία και οι Δανοί νικούν 4-3!

Τέλος φέτος ήταν η σειρά της Σταντάρ Λιέγης. Αποδυναμωμένοι οι Βέλγοι, τραγικοί στην έδρα τους και "λευκή" ισοπαλία. Αλλά στη Λεωφόρο "γλέντησαν" τον Πόα και με 2-1 του είπε το γνωστό… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Καλα μυαλα...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου