ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τα εορταστικά διαρκείας του Ερ. Ολυμπιακού

Τα εορταστικά διαρκείας του Ερ. Ολυμπιακού

08/08/2014
 Τα εορταστικά εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική σεζόν, στην οποία θα συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής, παρουσίασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, σε τρεις αγωνιστικές κατηγορίες και δύο οικονομικές.

Τα… εορταστικά διαρκείας του Ερ. Ολυμπιακού
Τρεις κατηγορίες περιλαμβάνουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν τις νέες κάρτες, μια για τους αγώνες του βόλεϊ, άλλη για το πόλο και την τρίτη να αφορά και τα δύο αθλήματα.

Οι δύο πρώτες κοστίζουν από 50 ευρώ, ενώ η τελευταία, που θα διατεθεί σε εκατό μόλις άτομα, κοστίζει 200 ευρώ και προσφέρει αρκετά προνόμια.

Η ανακοίνωση:


« Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει της νέες Κάρτες Εισόδου (Διαρκείας) της σεζόν 2014-15 οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

Α. Κάρτες Διαρκείας Βόλεϊ (Άνδρες-Γυναίκες)


Ισχύουν για όλους του εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών σε Πρωτάθλημα Ελλάδος, Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα «φιλοξενηθούν» στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.
Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση των 50 Ευρώ.
Β. Κάρτες Διαρκείας Πόλο (Άνδρες-Γυναίκες)

Ισχύουν για όλους του εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας Πόλο Ανδρών και Γυναικών σε Πρωτάθλημα Ελλάδος, Κύπελλο Ελλάδος και Κύπελλα Ευρώπης οι οποίοι θα «φιλοξενηθούν» στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.
Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση 50 Ευρώ.
Γ. Κάρτες Διαρκείας VIP (Βόλεϊ-Πόλο)

Η Κάρτα Διαρκείας VIP , που αφορά το Βόλεϊ και το Πόλο, θα διατεθεί μόνο σε 100 αντίτυπα και για την απόκτηση της ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ενισχύσει τον σύλλογο με το ποσό των 200 ευρώ. Η συγκεκριμένη Κάρτα έχει πολλά και σπουδαία προνόμια τα οποία είναι τα εξής:

1) Διακεκριμένη θέση σε VIP κάθισμα στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη
2) Διακεκριμένη θέση σε VIP κάθισμα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά
3) Εξασφάλιση αγοράς ενός εισιτηρίου για κάθε εντός έδρας αγώνας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός
4) Δωρεάν Κάρτα Φιλάθλου
5) Πρόσκληση για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων Βόλεϊ και Πόλο Ανδρών-Γυναικών σε «Μελίνα Μερκούρη» και «Πέτρος Καπαγέρωφ» αντίστοιχα.
6) Έκπτωση 15% στα καταστήματα Red Store και Official Olympiacos BC Store
7) Συλλεκτικό δώρο συναισθηματικής αξίας


Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2014-2015 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 11 Αυγούστου από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) και θα συνεχίζεται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Πληροφορίες:2104190903-4
».


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου