ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τα ξένα ΜΜΕ για το Ολυμπιακός - Σίτι

Τα ξένα ΜΜΕ για το Ολυμπιακός - Σίτι

Διαβάστε τι αναφέρουν μεγάλες ξένες ιστοσελίδες για τη νίκη του Ολυμπιακού στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και ενώ ο αγώνας έληξε με σκορ 2-2.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Το τελικό 2-2 φανέρωσε ότι οι Πειραιώτες κοίταξαν στα μάτια τους πολυδιαφημισμένους άσους του Μανουέλ Πελεγκρίνι και μάλιστα κατάφεραν να επικρατήσουν στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4, ολοκληρώνοντας με υπέροχο τρόπο την παρουσία του στο ICC.
Μεγάλα ξένα σάιτ ασχολήθηκαν με τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στους Πρωταθλητές Αγγλίας, με τον Δημήτρη Διαμαντάκο στον αγώνα και τον Ρομπέρτο Χιμένεθ στα πέναλτι να βάζουν την... σφραγίδα τους.

Διαβάστε τι αναφέρουν...


BBC.com: Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σίτι στα πέναλτι.

Sportinglife.com: Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό έπειτα από ισοπαλία 2-2, ένα αποτέλεσμα που έστειλε την Λίβερπουλ στον τελικό.

DailyMail.com: Η Μάντσεστερ Σίτι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής αποκλεισμένη, μετά την άστοχη εκτέλεση του Ρίτσαρντς στην διαδικασία των πέναλτι.

Telegraph.co.uk: Η Μάντσεστερ Σίτι έφεραν ισοπαλία 2-2 και οι Έλληνες νίκησαν στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4.

Mirror.co.uk: Οι ελπίδες της Μάντσεστερ Σίτι για συνάντηση με τους γείτονες της Μάντσεστερ Γ. στον τελικό του ICC, εξανεμίστηκαν μετά την ήττα στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό.

Goal.com: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (5-4 πεν.). Οι ηρωισμοί του Χαρτ δεν έφταναν και οι Έλληνες νίκησαν στα πέναλτι.

minnesota.cbslocal.com: Ο Δημήτρης Διαμαντάκος σκόραρε δυο φορές και ο Ρομπέρτο έκανε δυο επεμβάσεις στα πέναλτι, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι με 5-4 στα πέναλτι μετά το 2-2 στον μεταξύ τους αγώνα για το ICC.

espn.com: Η Σίτι "έπεσε" από τον Ολυμπιακό στα πέναλτι.

lequipe.fr: Όπως με τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, προτού χάσει στα πέναλτι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου