ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Στον Εργοτέλη συνεχίζει ο Λυκογιάννης

Στον Εργοτέλη συνεχίζει ο Λυκογιάννης

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη, καθώς την Πέμπτη (7/8) προπονήθηκε με την ομάδα της Κρήτης και την Παρασκευή (8/8) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό για την προσεχή σεζόν.
Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (7/8) ο Εργοτέλης με δελτίο Τύπου "...στην προπόνηση συμμετείχε ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος αύριο (σ.σ. σήμερα) θα υπογράψει συμβόλαιο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, στον Εργοτέλη".


Ο 21άχρονος (22/10/1993) αριστερός μπακ-χαφ πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, αλλά στη συνέχεια "κόπηκε" από την ερυθρόλευκη αποστολή, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ για τη νέα σεζόν.


Την περυσινή αγωνιστική χρονιά, ο Λυκογιάννης είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Λεβαδειακό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Super League και σε ένα ματς Κυπέλλου, χωρίς να σκοράρει. Με τον Ολυμπιακό, ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες ποδοσφαιριστής, μετράει συνολικά 10 επίσημες συμμετοχές από το 2011 μέχρι σήμερα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου