ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Παγκόσμιος Ολυμπιακός (pics+video)

Παγκόσμιος Ολυμπιακός (pics+video)

03/08/2014

Θρυλικό φινάλε στο Legendary Tour για τον Ολυμπιακό στο ICC με νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Θρύλος βρίσκεται επάξια στην ελίτ της Ευρώπης και το απέδειξε για ακόμη μία φορά το βράδυ του Σαββάτου. Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του International Champions Cup, η ομάδα μας αντιμετώπισε την Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-4 στα πέναλτι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Μπορεί η νίκη αυτή να μην είναι αρκετή για την πρόκριση στον τελικό του Μαϊάμι, αλλά αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνεται συνεχώς και κάνει βήματα μόνο μπροστά, στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά!

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Για άλλη μία αναμέτρηση, ο Θρύλος απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς ήταν αυτός που ήταν πιο απειλητικός.
 


Οι «Πολίτες» δυσκολεύονταν να κάνουν το παιχνίδι τους και να σταματήσουν τις «ερυθρόλευκες» προσπάθειες, με τον Διαμαντάκο να διαμαρτύρεται και για πέναλτι στο 25’, με τον Μπογιάτα να τον μαρκάρει στην περιοχή και να φαίνεται να μην βρίσκει την μπάλα.

 

Μια ωραία κίνηση του Γιόβετιτς στο 35’ έφερε το γκολ για τη Σίτι, αλλά ο εξαιρετικός στην αναμέτρηση Διαμαντάκος «απάντησε» δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τους Σαβιόλα και Μανιάτη.
 

Γενικότερα, η ομάδα έδειξε να «δένει» όλο και περισσότερο, καθώς οι συνδυασμοί των παικτών μας δημιουργούσαν αρκετά προβλήματα στη Σίτι, παρά το γεγονός ότι μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, αναγκάζοντας τον Ρομπέρτο σε σωτήριες επεμβάσεις. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολάροφ δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές μας, που με… δράστη ξανά τον Διαμαντάκο έπειτα από εξαιρετική πάσα του Γκαζαριάν στο 66’ έκαναν το 2-2.

 

Με το σκορ να μην αλλάζει, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με τον Ρομπέρτο να επιδεικνύει καλύτερα αντανακλαστικά και τον Παπάζογλου να είναι ψύχραιμος στην κρίσιμη εκτέλεση, επιτρέποντας στον Θρύλο να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι το σπουδαίο αυτό τουρνουά και να αφήσει το «στίγμα» του, γεμίζοντας παράλληλα τις αποσκευές του με πολύτιμες εμπειρίες!
 

 
Η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται, γιγαντώνεται κι αφήνει τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον!
 


Το φιλμ του αγώνα:
2' Ο Ντομίνγκεζ συνεργάστηκε υποδειγματικά με τον Σαβιόλα, πλάσαρε από κοντά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
7’ Ο Νασρί έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
13΄ Ο Ντομίνγκεζ έκανε ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
18’ Ο Γιόβετιτς βρήκε χώρο κι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
25΄Ο «Τσόρι» έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Διαμαντάκο, εκείνος μπήκε δυνατά στην περιοχή και διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο μαρκάρισμά του από τον Μπογιάτα που δεν φάνηκε να βρήκε την μπάλα, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
27’ Ο Τουρέ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνά άουτ.
30’ Ο Ελαμπντελαουί έβγαλε την επικίνδυνη σέντρα, αλλά ο Χαρτ μπλόκαρε.
33’ Ο Κολάροφ μπήκε στην περιοχή κι έκανε το συρτό σουτ, αλλά ο Ρομπέρτο έδιωξε.
35’ 1-0 Ο Γιόβετιτς κατάφερε να ξεπεράσει κάθε… εμπόδιο και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Ρομπέρτο για το 1-0.
37’ 1-1 Ο Σαβιόλα έβγαλε την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Μανιάτη κι εκείνος γύρισε στον Διαμαντάκο που με πολύ ωραία ενέργεια κατάφερε να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 1-1!
47’ Τριπλή ευκαιρία για τη Σίτι, αλλά οι αμυντικοί μας και ο Ρομπέρτο έδιωξαν, κρατώντας το 1-1.
53’ 2-1 Ο Κολάροφ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, σε παράβαση που κέρδισε ο Σίλβα από τον Μανωλά.
58’ Ο Σίλβα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ρομπέρτο έδιωξε εντυπωσιακά.
66’ 2-2 Ο Γκαζαριάν έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Διαμαντάκο και ο νεαρός πέρασε τον Χαρτ και πλάσαρε εύστοχα για το 2-2!
85’ Ο Κολοβός βρέθηκε τετ α τετ με τον Χαρτ, αλλά δεν έκανε το κοντρόλ όπως θα ήθελε.

Πέναλτι
1-0 Σίλβα
1-1 Σάμαρης
2-1 Κολάροφ
2-1 Ντοσεβί. Ο Χαρτ απέκρουσε.
2-1 Μίλνερ. Ο Ρομπέρτο απέκρουσε.
2-2 Κολοβός
2-2 Σινκλέρ. Ο Ρομπέρτο απέκρουσε.
2-3 Γκαζαριάν
3-3 Ζουκουλίνι
3-3 Παπαδόπουλος. Ο Χαρτ απέκρουσε.
4-3 Γκιντέτι
4-4 Μπουχαλάκης
4-4 Ρίτσαρντς. Αστόχησε.
4-5 Παπάζογλου

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κλισί (46΄ Γκαρσία), Κολάροφ, Μπογιάτα, Ρέκικ, Φερνάντο (46΄Σίλβα), Νάβας (46΄Ρίτσαρντς), Τουρέ (46΄ Μίλνερ), Νασρί (46΄ Ζουκουλίνι), Γιόβετιτς (74’ Σινκλέρ), Τζέκο (46΄ Γκιντέτι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (68’ Σαλίνο), Μαζουακού, Μανωλάς (63΄Γκαζαριάν), Σιόβας (13’ Παπαδόπουλος), Μανιάτης (68’ Κολοβός), Σάμαρης, Κασάμι (63’ Μπουχαλάκης), Ντομίνγκεζ (63΄Αυλωνίτης), Σαβιόλα (46΄Ντοσεβί), Διαμαντάκος (68’ Παπάζογλου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45΄Κολάροφ, 50΄Μίλνερ.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου