ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Oλη η ομαδα κουτσαινει..οι δηλωσεις για τον ανικανο Παπα

Oλη η ομαδα κουτσαινει..οι δηλωσεις για τον ανικανο Παπα

31/08/2014

Βάραγαν ανελέητα!
Έχει γίνει της… μόδας το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όταν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο με την Νίκη Βόλου στον ΝΑΟ.
Στο ματς εκείνο οι παίκτες του… Πόα Βόλου βάραγαν στο… ψαχνό! "Τσεκούρια" οι Βολιώτες με αποτέλεσμα οι Αφελάι και Μποτία να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμού από τα αντιαθλητικά χτυπήματα.

Η συνέχεια δόθηκε απόψε στο Αγρίνιο. Οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν δει το ματς με τη Νίκη Βόλου και εφάρμοσαν την ίδια "συνταγή". Οι παίκτες των γηπεδούχων δεν έπαιξαν απλά σκληρά, έπαιξαν αντιαθλητικά και κάτι παραπάνω…
Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους… Χτύπησε ο Μανιάτης, χτύπησε ο Εντινγκά, χτύπησε ο Τσόρι από το "βρώμικο" παιχνίδι από την πλευρά του Παναιτωλικού.
Και όχι μόνο, αλλά και άλλοι παίκτης του Θρύλου είχαν πάρα πολλές μελανιές στα πόδια τους.
Όλα αυτά υπό την ανοχή του Παππά που έχασε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και στη συνέχεια άφησε να παίζουν αντιαθλητικά οι Αγρινιώτες.
Έτσι δεν παίζεται ποδόσφαιρο, αλλά κάποιο άλλο άθλημα. Διότι οι παίκτες του Παναιτωλικού έπαιξαν... ξύλο, χτυπούσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού και το αποτέλεσμα ήταν δύο βαρύτατοι τραυματισμοί, για Μανιάτη και Εντινγκά!

Οι δηλωσεις...

Μίτσελ: "Είδα δύο πέναλτι"

Διαβάστε τι είπε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, τους τραυματίες και τον ρόλο που έπαιξε η διαιτησία στην διαμόρφωση του αποτελέσματος στο Αγρίνιο.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο:

"Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Μου άρεσε πιο πολύ η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, παρά στο πρώτο. Θέλαμε να έχουμε περισσότερους μέσους. Να γεμίσουμε τον χώρο. Είναι μία διαφορετική ιδέα στο παιχνίδι μας. Το κάναμε και στην προετοιμασία", ανέφερε αρχικά.

Για τους τραυματίες: "Ο Μανιάτης έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Το θέμα του Εντινγκά είναι πιο περίπλοκο. Θα πάει στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις. Πρώτα θα δούμε πώς είναι και μετά θα σκεφτούμε λύσεις".

Για το ότι και πέρσι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος στο Αγρίνιο σχολίασε πως: "Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες πως είναι δύσκολη έδρα. Καλή αμυντικά και στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο. Εκμεταλλεύτηκαν μία περίεργη κατάσταση μετά τους τραυματισμούς και έβαλαν ένα γκολ μετά από κόρνερ πολύ καλά εκτελεσμένο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνηθίσει πως ο αντίπαλος προσπαθεί να τον κερδίσει".

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Παναιτωλικός και τη διαιτησία: "Ο διαιτητής λέει αν ο αντίπαλος έπαιξε καθαρά. Αυτή η ομάδα παίζει δυνατά. Αλλά αυτό είναι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο. Μιλάμε πάντα για τους διαιτητές και το ‘πλεονέκτημα’ που έχει ο Ολυμπιακός. Όταν όμως ο διαιτητής δεν σου δίνει και μερικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, δεν μιλάμε τόσο για διαιτησία. Αν ρωτήστε εμένα, εγώ είδα δύο φάσεις πέναλτι, αλλά πιστεύω πως δεν φταίει αυτό για το παιχνίδι".

Θεοδωρίδης:"Δείξτε και τα δύο πέναλτι"

Λάβρος ο Σάββας Θεοδωρίδης κατά του διαιτητή Παππά μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός.
Στα αντιαθλητικά χτυπήματα των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού και σε δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είδαμε ένα ματς όπως το περσινό με πρωταγωνιστή τον διαιτητή. Άφηνε όλα τα αντιαθλητικά χτυπήματα. Φέτος παράγινε το κακό. Τα αποδυτήριά μας είναι νοσοκομείο. Όλοι μας οι παίκτες φέρουν βαρύτατα χτυπήματα. Ο ρόλος του διαιτητή είναι να προστατεύει το ποδόσφαιρο. Το να αφήνεις να παίζουν αντιαθλητικά δίνεις το δικαίωμα να έχει ο καθένας ό,τι ομάδα θέλει. Είδατε στην Ευρώπη πώς βγάζουν τους παίκτες και πώς δίνουν τα πέναλτι".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Σήμερα έγιναν 2 καταφανέστατα πέναλτι. Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά. Αυτή είναι δουλειά μικρών ομάδων. Να διαστρεβλώνουν την εικόνα. Πρέπει όλοι να το καταλάβουν. Ο κύριος Παππάς είναι ανεπιθύμητος για τον Ολυμπιακό. Θέλω να δείξετε όλοι τα 2 πέναλτι που έγιναν σήμερα. Γιατί να επενδύεις στο ποδόσφαιρο όταν οι διαιτητές δεν προστατεύουν το ποδόσφαιρο;".

Επίσης, ανέφερε: "Δεν έχω να πω τίποτα για τον Παναιτωλικό. Ο κόσμος μπορεί να φωνάζει, αλλά ο διαιτητής δεν πρέπει να επηρεάζεται. Εγώ ήμουν σίγουρος γι' αυτό. Το επεσήμανα στη σύσκεψη το πρωί. Με ενδιαφέρει το fair play. Δεν θέλω βρώμικα χτυπήματα. Θα τα δει ο κόσμος".

Κλείνοντας, ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ υπογράμμισε: "Δεν δικαιολογούμαστε για τίποτα. Πανηγυρίζουν στον Παναιτωλικό και δικαίως. Καλό θα ήταν να παίζουν ποδόσφαιρο κι όχι να χρησιμοποιούν τέτοια μέσα. Θέλουμε δουλειά γιατί είμαστε πίσω λόγω των αγώνων στην Αμερική. Και πέρσι φέραμε ισοπαλία στο Αγρίνιο, αλλά πήραμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Είναι υποχρεωμένοι οι διαιτητές να προστατεύουν το ποδόσφαιρο".
 Δείτε το video με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη στη NOVA πατώντας ΕΔΩ.

Μπουχαλάκης:"Σκληρά και αντιαθλητικά"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε στο αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων που απέφερε τρεις τραυματισμούς για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως παρά την στενοχώρια η προσπάθεια συνεχίζεται. Τι δήλωσε ο Ελαμπντελαουί.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο:

"Νομίζω ότι σε αυτά τα δέκα λεπτά όπου το παιχνίδι άλλαξε λίγο κι έγινε πιο σκληρό και αντιαθλητικό είχαμε τρεις αποχωρήσεις πολύ σημαντικές για την ομάδα, ταυτόχρονα κι έτσι χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας και τις θέσεις μας στην στημένη φάση και γι' αυτό τον λόγο δεχτήκαμε το γκολ.

Βοηθήσαμε την ομάδα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι αν δεν είχαμε αυτές τις αναγκαστικές αποχωρήσεις των παικτών μας από σκληρά μαρκαρίσματα, θα είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο.

Και με εννέα και με δέκα παίκτες να παίζαμε ο Ολυμπιακός πρέπει παντού να κερδίζει. Αυτό επιδιώξαμε και τα δώσαμε όλα, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πήραμε τον έναν βαθμό, είμαστε στεναχωρημένοι αλλά συνεχίζουμε.

Εγώ όποτε μου δοθεί η ευκαιρία και ότι μου πει ο προπονητής μου, προσπαθώ να το κάνω μέσα στο γήπεδο, να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ. Από εκεί και πέρα είναι δικιά του επιλογή, προσπαθώ καθημερινά να του δείξω, πως μπορώ να είμαι στην ομάδα".

Από την πλευρά του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε τα εξής:

"Ξέραμε σίγουρα πως θα επρόκειτο για ένα σκληρό παιχνίδι κι έτσι ετοιμαζόμασταν να το αντιμετωπίσουμε. Όμως δύο τραυματισμοί λένε πολλά πράγματα. Υπάρχουν κάποια όρια για να παίζεις σκληρά και δυνατά και υπάρχουν κάποια όρια τα οποία κάποιες φορές τα ξεπερνάς. Είδαμε ότι δύο τραυματισμοί συνέβησαν εδώ για την ομάδα μας, αλλά όπως και να έχει εμείς πρέπει να προετοιμαζόμαστε διαρκώς για τα σκληρά παιχνίδια.

Θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Αυτό κυνηγάμε μονίμως σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε άτυχοι για το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες στο τέλος, όμως ακόμα και τότε συνεχίσαμε να πιέζουμε. Θέλαμε να φτάσουμε στη νίκη.

Λίγο πριν δεχτούμε την ισοφάριση θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 2-0, χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά ακόμα και μετά την ισοφάριση συνεχίσαμε να ψάχνουμε το γκολ για να φύγουμε με τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Κάθε παιχνίδι που περνάει νιώθω να προσαρμόζομαι και περισσότερο στον Ολυμπιακό, στη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω ακόμα καλύτερα τους συμπαίκτες μου και… δένομαι περισσότερο μαζί τους. Μου αρέσει και βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό όταν χρειαστεί να παίξω όλη την πλευρά μόνος μου.

Το έχω κάνει πολλές φορές, μου αρέσει να το κάνω και εδώ. Εύχομαι σύντομα να μπορέσω να δείξω ακόμα καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Να βελτιώσω ακόμα περισσότερο την απόδοσή μου και να κάνω καλύτερα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου