ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"Ο Αμπιντάλ θα προσφέρει πάρα πολλά" (video)

"Ο Αμπιντάλ θα προσφέρει πάρα πολλά" (video)

05/09/2014

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές που έκανε φέτος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ήταν αυτή του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο σπουδαίος Γάλλος αμυντικός που έχει αγωνιστεί σε Λιόν, Μπαρτσελόνα και Μονακό επέλεξε τους πρωταθλητές Ελλάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το "beIN Sports" έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ποδοσφαιριστή του Θρύλου. Ο δημοσιογράφος του δικτύου ταξίδεψε στην Ελλάδα και μίλησε τόσο με τον Ερίκ όσο και με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας υπογράμμισε: "Ο Αμπιντάλ είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Με την εμπειρία του θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και ειδικά τους νεότερους, σε ηλικία, παίκτες. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να τον χρησιμοποιήσουμε σε πολλά επίπεδα, γιατί είναι μια μεγάλη ποδοσφαιριστή προσωπικότητα".
Από την πλευρά του ο Αθλητικός Διευθυντής του Θρύλου, ο Πιέρ Ισά, τόνισε: "Είναι πάρα πολύ όμορφο που ο Ερίκ Αμπιντάλ επέλεξε τον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα του ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί θα μας βοηθήσει από την αρχή της χρονιάς, έχοντας μπει στο κλίμα της ομάδας".
Από την πλευρά του, ο Ερίκ Αμπιντάλ τόνισε: "Είμαι περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό. Μπορεί να πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου αλλά θέλω να πετύχω έναν προσωπικό στόχο.  Πρώτον να δώσω την εμπειρία μου και δεύτερον να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε και στην περασμένη σεζόν στη Μονακό, αλλά και την αποχώρησή του από το Πριγκιπάτο. Κι όπως ανέφερε: "Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχα θέματα με τον Ρανιέρι. Μετά την αποχώρησή του ήρθε στη Μονακό ο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος είχε μια διαφορετική άποψη για την αμυντική γραμμή της ομάδας".
Συνέχισε, τονίζοντας: "Εγώ έπρεπε να πάρω τις αποφάσεις μου και γι’ αυτό προτίμησα να φύγω από την ομάδα. Ελπίζω να έχω κάνει τη σωστή επιλογή…"

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο από το αφιέρωμα του "beIN Sports", όπως και τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αμπιντάλ στο δίκτυο.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου