ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Μάλμε

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Μάλμε

03/09/2014

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Μάλμε

Την 1η Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάλμε, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμονές του ματς αυτού η σουηδική ομάδα αντιμετωπίζει για το εγχώριο πρωτάθλημά της, εντός έδρας, της Μιάλμπι.
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προχώρησε σε αλλαγή της ημερομηνίας του ματς, ώστε να έχουν οι παίκτες της Μάλμε μια ημέρα ξεκούραση παραπάνω, ενόψει της αναμέτρησης με τον Θρύλο.
Έτσι το ματς που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, θα γίνει τελικά το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 14:00. Το ματς αυτό είναι στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Allsvenskan.

Υπάρχει ακόμα… θέμα!
Παράλληλα δύο ακόμα ματς άλλαξαν ημέρα και ώρα. Ο αγώνας με την Χάκεν από τις 14/9 πήγε στις 13/9, στις 14:00 κι αυτός με την Έλφσμποργκ από τις 20/10 πήγε για τις 18/10.
Θέμα υπάρχει, όμως, και με το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Μάλμε με την Αντβίταμπεργκ. Είναι ορισμένο για τις 2 Νοεμβρίου, στις 16:00. Στις 4/11, όμως, υπάρχει το εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει ημέρα και ώρα.
Όμως το ζήτημα έχει να κάνει με πολλές αλλαγές, διότι ενδεχομένως να κρίνεται ο τίτλος εκείνη την ημέρα. Συνεπώς η διοργανώτρια αρχή ψάχνει για την εναλλακτική ημερομηνία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου