ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλει Μπονγκ η ΚΠΡ,στον Ερυθρό Αστέρα ο Αλεξάνταρ Κάταϊ

Θέλει Μπονγκ η ΚΠΡ,στον Ερυθρό Αστέρα ο Αλεξάνταρ Κάταϊ

01/09/2014
 
Με τη μορφή δανεισμού θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Γκαετάν Μπονγκ η ΚΠΡ, σύμφωνα με γαλλικό Μέσο. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2016 ο 26χρονος αριστερός μπακ.

Θέλει Μπονγκ η ΚΠΡ
Πρώτος με διαφορά είναι ο Ολυμπιακός όσον αφορά τις ειδήσεις που βγάζει την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Μέσα σε όλες τις περιπτώσεις που απασχόλησαν και απασχολούν σήμερα, προστέθηκε και αυτή του Γκαετάν Μπονγκ.


Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «footmercato.net» αναφέρει πως η ΚΠΡ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Σχετικά με το εν λόγω σενάριο δεν υπάρχει ακόμα καμιά επίσημη τοποθέτηση από καμία από τις δύο ομάδες, ωστόσο αν μη τι άλλο, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Να θυμίσουμε πως ο Μπονγκ δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016.

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Αλεξάνταρ Κάταϊ

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου να ανακοινώνουν τον μονοετή δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Κάταϊ και με τη… βούλα
Στο πρωτάθλημα της Σερβίας επέστρεψε ο Αλεξάνταρ Κάταϊ. Ο 23χρονος μέσος παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα, δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να υπερασπιστούν το πρωτάθλημά τους.

«Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Έχω μεγάλο κίνητρο, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα, ενώ είμαι χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο “καυτό” κοινό. Θα ενσωματωθώ την Τρίτη (2/9) στην ομάδα, γιατί έχω ακόμα δύο μέρες άδεια, αλλά πιστεύω πως θα προσαρμοστώ αμέσως. Πιστεύω πως θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξάνταρ Κάταϊ στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το γεγονός ότι διάλεξε το νούμερο «27» στη φανέλα: «Διάλεξα το συγκεκριμένο νούμερο γιατί αυτό φορούσα όταν υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Και αφού δεν το είχε κανείς στην ομάδα, τότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου