ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μίτσελ και Καρεμπέ πιστεύουν στις ικανότητες του Ανδρέα Μπουχαλάκη

Μίτσελ και Καρεμπέ πιστεύουν στις ικανότητες του Ανδρέα Μπουχαλάκη

04/09/2014
 
 Τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ πιστεύουν στις ικανότητες του Ανδρέα Μπουχαλάκη και ο Ισπανός είναι αποφασισμένος να του δώσει τις ευκαιρίες.

Τον πιστεύουν
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει κερδίσει τα εγκώμια του Μίτσελ και του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός Έλληνας άσος κατάφερε στην προετοιμασία να έχει την εκτίμηση του προπονητή του κάτι που φαίνεται και από τις επιλογές του Ισπανού.


Η εκτίμηση του Μίτσελ για τον Μπουχαλάκη είναι γνωστή, άλλωστε φάνηκε από τις πρώτες ημέρες τις προετοιμασίας, αλλά και τις τοποθετήσεις του. Το γκολ με τη Μίλαν στην Αμερική ήταν από τα χάι λάιτ των φιλικών προετοιμασίας. Ο νεαρός γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά όταν έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή του, θα έχει και ευκαιρίες και δεν είναι μόνον ο Μίτσελ που τον πιστεύει πολύ.

Είναι και ο Κριστιάν Καρεμπέ, που ασχολείται με όλους τους παίκτες που έχει ο σύλλογος, και τους δανεικούς δηλαδή και έχει «τρέλα» με του Μπουχαλάκη.

Θεωρεί ότι έχει εξαιρετικά προσόντα για να παίξει στον άξονα και να κάνει καριέρα και μάλιστα, όπως και ο Μίτσελ, σε αντίθεση με τη θέση που κυρίως αγωνιζόταν, θεωρούν ότι μπορεί να κάνει καριέρα στο δίδυμο των κεντρικών χαφ, μπροστά από τα στόπερ!

Κι αυτό γιατί ο Μπουχαλάκης έπαιζε κυρίως ως «δεκάρι» και με τα στοιχεία που έχει και την μπάλα που ξέρει, αλλά και τη σωματοδομή του, φαίνεται περισσότερο ως επιθετικός μέσος.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι προπονητές θέλουν μπροστά από την άμυνα πλέι μέικερ και αυτό έκανε και ο Μίτσελ με τον Ανδρέα Σάμαρη.

Και το ίδιο θέλει να κάνει και με τον κατά τρία χρόνια νεότερό του Μπουχαλάκη. Ο νεαρός είναι δύσκολο να βρει χώρο αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει και άλλες ευκαιρίες.

Ο Μίτσελ τον είχε στην αποστολή στο πρώτο δύσκολο ματς πρωταθλήματος (με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) και τον έβαλε και ως αλλαγή. Θεωρητικά κινδυνεύει με όλους υγιείς να είναι εκτός δεκαοχτάδας, αλλά δείχνει να είναι μία από τις νέες προκλήσεις του Μίτσελ και ο Ισπανός θέλει να έχει τέτοιες ως προπονητής.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου