ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ρανιέρι: «Παίξτε γρήγορα»

Ρανιέρι: «Παίξτε γρήγορα»

06/09/2014
 
 Ταχύτητα. Αυτό είναι που ζητάει ο Κλαούντιο Ρανιέρι από τους Έλληνες διεθνείς στις πρώτες προπονήσεις της Εθνικής από τη στιγμή που ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του.

Ρανιέρι: «Παίξτε γρήγορα»
Τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μελέτησε προσεκτικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ώστε να σχηματίσει μία σαφή άποψη για τους διεθνείς.

Σε γενικές γραμμές ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από την παρουσία της «γαλανόλευκης» στο Μουντιάλ, εκτός από ένα.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής διαπίστωσε ότι κάποιοι διεθνείς «ταλαιπωρούσαν» την μπάλα και έκαναν το κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να χάνουν την κατοχή της ή να προλαβαίνουν οι αντίπαλοι να επιστρέψουν για να υπερασπιστούν τα καρέ τους.

Αυτό, λοιπόν, είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να αλλάξει ο Ιταλός. «Θέλω να παίζετε την μπάλα με τη μία. Μην τη βασανίζετε, μην αργείτε να τη δώσετε, θέλω ταχύτητα στην ανάπτυξη για να μην προλαβαίνει να αμυνθεί μαζικά ο αντίπαλος», είναι το μήνυμα του κόουτς στους διεθνείς.

Ο Ρανιέρι δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο δικό μας παιχνίδι και όχι σε εκείνο με τη Ρουμανία, την οποία αντιμετωπίζουν αύριο το βράδυ στο άδειο – λόγω τιμωρίας – Καραϊσκάκη και θέλει με το «καλησπέρα» να περάσει τη δική του σφραγίδα στην εικόνα της ομάδας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου