ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σταματηστε επιτελους να δινετε τροφη στα αντι Ολυμπιακα ιστολογια...

Σταματηστε επιτελους να δινετε τροφη στα αντι Ολυμπιακα ιστολογια...

 02/09/2014

 
Ουδεις αναντικαταστατος στον Ολυμπιακο,η πορτα ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα...πως θα το κανουμε ,δεν θα μπω στην διαδικασια να αναφερθω σε ονοματα ποιος ηρθε ποιος εφυγε και γιατι,τα εχω ξαναγραψει...εφυγαν αυτοι που δεν απεδιδαν πλεον και αυτοι που ηθελαν να φυγουν,ο Ολυμπιακος δεν εδιωξε κανεναν με το ζορι η για να κονομησει...
Αλλο η διαφορετικη αποψη και αλλο η καταστροφολογια και η μανια καποιων να διαβαζουν και να πιστευουν τα αντιΟλυμπιακα ιστολογια και εντυπα...στα οποια οι ιδιοι με αυτα που γραφουν τους δινουν τροφη και θεμα να γραψουν και να αποδειξουν στα...αφεντικα τους οτι δικαια υπαρχουν και πληρωνονται.

Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν αυτοι οι καποιοι που στην πλειοψηφια τους ειναι πουθεναδες και δεν ηταν ουτε στην 1η αγωνιστικη αλλα ουτε και περσυ και προπερσυ σε ολα τα παιχνιαδια του Ολυμπιακου που κοπτονται και ενδιαφερονται..αλλα μονο με την Μαντσεστερ και τα υπολοιπα μεγαλα παιχνιδια του Ολυμπιακου.
Εγω διαχωριζω την θεση μου απο αυτους ...ειμαι ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,αυτα που δεν γνωριζουν οι νεωτεροι...
Η δικη μου φανελα δεν εχει ονοματα...μονο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...Ο ενοων ενοειτο....
Οποιος θελει να εχει σημαια καποιον παικτης/ες που ηθελαν να φυγουν και κακην-κακως απο τον Ολυμπιακο να παει να τους παρακολουθει οπου και αν συνεχισαν την πορεια τους.
Και να θυμισω οτι περασαν μεγαλα ονοματα απο τον Ολυμπιακο και δεν εφυγαν ετσι...αλλα εκαναν και μεγαλη καριερα σε κορυφαιους συλογους της Ευρωπης...ολοι τους ξερουμε.
Δεν ειναι υποχρεωτικο βεβαια να συμφωνειτε με οσα γραφω..ειναι ομως υποχρεωτικο να μην δινετε τροφη στους αλλοθρησκους και τους πουθεναδες.
Αυτα...
Δειτε σελιδα με παρουσια μολις 3 ωρων στο διαδυκτιο που εφιαξαν προφανως οι αλλοθρησκοι και οι δικοι μας  τσιμπησαν και εδωσαν τροφη στους βαζελοδημοσιοκαφρους...




Δειτε λοιπον μετα απο αυτα που αναρτησαν καποιοι τι εγραψαν σημερα..τι αλλο να γραψουν για μτις επιτυχιες της βαζελας και του μπαοκ?Τα συληπητηρια μου σε αυτους που τους εδωσαν λογο να γραψουν...













Καταλαβατε τωρα?το ελπιζω...τι να εγραφαν?οτι την βαζελα την εφτυσε ακομα και ο Καρα στα 37 του? πολλα θα μπορουσα να γραψω αλλα δεν υπαρχει λογος παρα μονο ενας..
ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου