ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οταν λεω μην τσιμπατε και μην τους δινετε τροφη να γραφουν..

Οταν λεω μην τσιμπατε και μην τους δινετε τροφη να γραφουν..

03/09/2014


Ξερω οτι γινομαι κακος σε καποιους αλλα δεν με απασχολει..πανω απο ολους και απο ολα ειναι ο Ολυμπιακος.
Παντα θα σχολιαζω τα εκ του πονηρου δημοσιευματα των αλλοθρησκων ιστολογιων που σκοπο και μονο εχουν να μεγαλωσουν την διχονοια μεταξυ των οπαδων και της Διοικησης του.
Γιατι ειπαμε αλλο η διαφορετικη αποψη και αλλο η ισοπεδωση των παντων.
Την διαφορετικη αποψη ομως την παιρνοι οι αρθροκαφρου ομιλου βαζελετα και τα μοιραζουν σε ολα τα ...ιστολογια του ομιλου.

Ε,οταν βλεπεις να γραφει στο gazetta ..Θα φανει στο χειροκροτημα στο Καραισκακη...τι περιμενεις?
Αρθρογραφημα διχονοιας του ερυθρολευκου οπαδου,τι αλλο?Τους επιασε το κοψιμο και η εννοια για τον Ολυμπιακο? ποιοι? αυτοι που εχουν γραψει τα χειροτερα και επι παραγγελια? και εσεις τσιμπατε? ε,οχι ρε παιδια...προς Θεου,οχινα μου διαμορφωνει και την αποοψη μου το βαζελετα...εχω δικο μου ερυθρολευκο μυαλο για να σκεφτομαι και να ξεχωριζω την διχονοια απο τηο πως ονειρευομαι ΕΓΩ τον Ολυμπιακο μου...ασχοληθειτε εσεις στο βαζελετα για το καφενειο σας και τα τσιρακια του και αφηστε τον κοσμο του Ολυμπιακου να αποφασισει ο ιδιος τι θα κανει στο Καραισκακη αλλα και στην κορυφαια διασυλογικη διοργανωση που το μπουρδελο σας δεν συμετεχει..οταν ο Θρυλος θα κανει την μια νικη πισω απο την αλλη θα γραφετε παλι υπερ του με κρυα καρδια για να πουλησετε...αυτη ειναι η δικη μου ικανοποιηση.
Αλλη φορα λοιπον οταν διαβαζετε τα αλλοθρησκα ιστολογια να βουτατε 2-3 φορες στο μυαλο πριν μιλησετε...και καποιες φωνες η πληκτρολογια οπως του ALEX WEB RADIO/TV και αλλων ερυθρολευκων, που σας το επισημαινει κατι ξερει και αυτος...εφαγε και αυτος την ζωη του στα γηπεδα ,και εχει νοιωσει καλα στο πετσι του την σιχαμερη και καλα προσχεδιασμενη προπαγανδα των αλλοθρησκων και των ΜΜΕ τους και ξερει να ξεχωριζει,υποχρεωση απο κει και υστερα ειναι να τα μεταφερω στην νεωτερη γενια.

Μετα νου και σκεψης...

Ιδου και το εκ τοιυ πονηρου δημοσιευμα...




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου