ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ελαμπντελαουί: "Άφησα τη Γερμανία για το Champions League"

Ελαμπντελαουί: "Άφησα τη Γερμανία για το Champions League"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι βέβαιος ότι η ομάδα δεν θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League.
Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας για τα προκριματικά του Euro 2016, μίλησε στην ιστοσελίδα "Dagbladet", υπογραμμίζοντας πως άφησε τη γερμανική Λίγκα για να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.


"Ένας από τους κύριους λόγους που υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήταν το Champions League, γιατί με αυτή την ομάδα θα μπορούσα να αγωνιστώ σε αυτήν τη διοργάνωση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησα το γερμανικό πρωτάθλημα. Είχα προτάσεις και θα μπορούσα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Μπουντεσλίγκα.
 
Αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό. Ήταν η σωστότερη απόφαση που πήρα. Η καλύτερη δυνατή επιλογή και η πιο σωστή για μένα. Ειδικά από την στιγμή που είδα και διαπίστωσα πόσο πολύ ήθελε ο Ολυμπιακός να με κάνει μέλος της ομάδας του", τόνισε αρχικά ο Νορβηγός δεξιός μπακ-χαφ.

Όσο για το Champions League, είπε: "Στόχος μας είναι να περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Champions League. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε. Σίγουρα κάποιος πρέπει να τερματίσει τελευταίος στον όμιλο. Όμως, σίγουρα, αυτός δεν θα είναι ο Ολυμπιακός".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου