ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαρτζώκας: "Προσθέσαμε παραπάνω ποιότητα"(videos)

Μπαρτζώκας: "Προσθέσαμε παραπάνω ποιότητα"(videos)

Ο Μπαρτζώκας δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του για το ρόστερ, επισημαίνοντας πως προστέθηκε παραπάνω ποιότητα. Για Λαφαγιέτ, Χάντερ και Ντάρντεν είπε τα εξής: "Είναι καλοί παίκτες και διαθέτουν χαρακτήρες που είναι για τα δύσκολα".
Το μεσημέρι (12:30) της Τρίτης (2/9) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (2014-2015). Απόντες ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης και Όλιβερ Λαφαγιέτ, οι οποίοι αγωνίζονται στο Μουντομπάσκετ, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι απουσίαζε δικαιολογημένα αφού έχει πάρει άδεια από την διοίκηση για να τακτοποιήσει προσωπικά του θέματα στις ΗΠΑ. Το "παρών", βέβαια, έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, οι Οθέλο Χάντερ, Τρέμελ Ντάρντεν, αλλά και ο νεαρός Ανδρέας Μουράτος. Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Οθέλο Χάντερ, αλλά και ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για την ομάδα της ερχόμενης χρονιάς.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρχικά είπε τα εξής:
"Καταρχήν θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σοβαρά. Πέρσι, στην ουσία δημιουργήθηκε μία νέα ομάδα, ύστερα από την κατάκτηση της δεύτερης σερί Ευρωλίγκας. Αναγκαστήκαμε για διαφόρους λόγους να κάνουμε εφτά-οκτώ μεταγραφές. Τα παιδιά που ήρθαν άλλα είχαν καλό πρόσημο, άλλα όχι και τόσο.

Φέτος ουσιαστικά θα είναι πιο εύκολο το έργο μας, με προσθήκες τριών μόνο παικτών (Λαφαγιέτ, Χάντερ, Ντάρντεν), οι οποίοι έχουν εμπειρία από αυτό το επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί στην Euroleague. Έχουμε και τον Μουράτο στην ομάδα, η οποία είναι μία κίνηση για το μέλλον.

Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία και να δουλέψουμε καλά. Νιώθουμε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά γιατί διαθέτουμε καλό ρόστερ. Από εκεί και πέρα μακάρι να έχουμε και τύχη ώστε να κατακτήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο.


 
Για τα νέα στοιχεία που θέλει να βάλει στην ομάδα: "Αυτό που θέλαμε να βάλουμε ήταν να προσθέσουμε λίγο παραπάνω ποιότητα. Όλα τα άλλα ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει. Θέλαμε οι νέοι παίκτες μας να έχουν εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και αυτό κάναμε. Διαθέτουμε γενικότερα μία νεανική ομάδα. Όσον αφορά τους τρεις παίκτες που αποκτήσαμε, είναι καλοί παίκτες και διαθέτουν χαρακτήρες που είναι για τα δύσκολα".

Για το νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: "Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει πάντα τεράστιο ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα πάντα παίζει ρόλο. Η μόνη διαφορά που θα κάνουμε στην προετοιμασία μας είναι το τουρνουά του Ρεθύμνου, όπου ήταν προγραμματισμένο να δώσουμε τρία ματς, αλλά τελικά θα δώσουμε δύο, καθώς το ματς Κυπέλλου είναι την Τετάρτη προγραμματισμένο. Αυτή είναι η μόνη διαφοροποίηση που κάναμε. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεται πως είναι μία περίοδος που έχεις να χτίσεις το παιχνίδι της ομάδας σου για έναν ολόκληρο χρόνο και όχι μοναχά για ένα ματς. Την τελευταία βδομάδα βέβαια θα επικεντρωθούμε σε εκείνο το παιχνίδι.

Για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ: "Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Ιδίως όσον αφορά τον ομαδικό χαρακτήρα που έχει. Βέβαια, για εμένα οι αντίπαλοι δεν ήταν του υψηλότερου επιπέδου, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, γιατί μία ήττα από τέτοιου είδους ομάδες, πάντα στοιχίζει περισσότερο. Νομίζω πως μέρα με την μέρα η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και ελπίζουμε να φτάσει μακριά. Νομίζω πως εκτός από τις ΗΠΑ και την Ισπανία, που είναι σε ένα άλλο επίπεδο, όλες οι άλλες ομάδες έχουν τύχη ώστε να κατακτήσουν την τρίτη θέση. Αν το καταφέρουμε αυτό, αν μπούμε στην τετράδα, θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία".

Sport24: Προπόνηση στο ΣΕΦ από sport24tv



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου