ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Στις 7/10 η απολογία Μαρινάκη-Μώραλη

Στις 7/10 η απολογία Μαρινάκη-Μώραλη
1/10/2010
Σε απολογία Μαρινάκης - ΜώραληςΗ πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ μπορεί να μην έβγαλε σήμερα απόφαση για τα επεισόδια στο Καλλιθέα – ΑΕΚ για τα οποία η Ένωση είχε απολογηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, αντίθετα έβγαλε νέες κλήσεις στις οποίες περιλαμβάνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο Γιάννης Μώραλης.

Τα βρήκε με Ζίκο

01/10/2010

Τα βρήκε με Ζίκο

1,5 εκ. ευρώ θα λάβει ως αποζημίωση τελικά ο Ζίκο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να φτάσει σε συμβιβασμό.
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή των Πειραιωτών, τον αδερφό του και τον γυμναστή Σαντάνα, την ώρα που οι τρεις Βραζιλιάνοι ζητούσαν 4,3 εκ ευρώ από την διοίκηση των «ερυθρολεύκων».
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βραζιλιάνος σε αυτό το διάστημα, πρόλαβε να ξαναβρεί δουλειά στη Φλαμέγκο, από την οποία όμως ήδη αποτελεί παρελθόν.

Εγγραφές και ανανεώσεις μελών

Εγγραφές και ανανεώσεις μελών

01/10/2010

Το προηγούμενο Σάββατο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν εγγραφές και ανανεώσεις μελών. Το ίδιο θα συμβεί και αύριο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι".

Το δελτίο Τύπου:
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του και τα μέλη του ότι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται  εγγραφές/ανανεώσεις μελών  στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου και συγκεκριμένα από τις 13:00.

Τα τρία σημεία εγγραφής/ανανέωσης μέλους θα βρίσκονται στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο Red Store και στο Coffee Time.

Από το σημείο εγγραφής/ανανέωσης μέλους στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα γίνεται και η παράδοση της κάρτας μέλους στους φιλάθλους οι οποίοι πραγματοποίησαν  την εγγραφή/ανανεωσή  τους στα μητρώα μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης".

Περίπου 600 πιτσιρίκια στο Καραϊσκάκη!

Περίπου 600 πιτσιρίκια στο Καραϊσκάκη!

  01/10/2010

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα ότι το Σάββατο στο ματς πρωταθλήματος του Θρύλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα βρίσκονται στην θύρα 26 παιδιά τόσο από τις ακαδημίες των πειραιωτών όσο και από τον σύλλογο του Βόλου:

"Με πρωτοβουλία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, που θα γίνει στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αύριο Σάββατο 2/10, 400 περίπου παιδιά των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από τις περιοχές Παλλήνη, Μαρούσι, Ταύρος, Ελαιώνας και Μέγαρα, καθώς και 150 παιδιά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Βόλου, τα οποία θα συνοδεύονται από 80 γονείς.

Τα παιδιά και οι γονείς που θα τα συνοδεύουν θα καθίσουν στην θύρα 26".

Στην αποστολή ο Ιμπαγάσα...

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος την ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο Καραϊσκάκη (2/10 στις 17:15).

Ο Αργεντίνος μέσος του Θρύλου προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι ο κόουτς τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του. Βέβαια ο Βαλβέρδε έχει επιλέξει για την αποστολή του αγώνα 19 ποδοσφαιριστές και ένας θα "κοπεί" πριν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή του αγώνα αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλο, Μοντεστό, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλο, Ντουντού, Γκαλίτσιο, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα.

Σήμερα στις 3.30 στον τελικό

Σήμερα στις 3.30 στον τελικό
2/10/2010
Στον τελικό του τουρνουά της Μπανβιτ θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 3.30 την Τουρκ Τέλεκομ, έναν αγώνα που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σε σε live streaming από το Rednews. Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά από τις νίκες απέναντι σε Ούλκερ και Μπάνβιτ θέλει να τριτώσει το καλό...

Ζητούμενο (και) η εμφάνιση!

Ζητούμενο (και) η εμφάνιση!

02/10/2010

Ζητούμενο (και) η εμφάνιση!

Τέρμα και τελείωσε. Είναι απαράδεκτος

Τέρμα και τελείωσε. Είναι απαράδεκτος 

02/10/2010

Τέρμα και τελείωσε. Είναι απαράδεκτος 
  Από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς, ο Μήτρογλου είναι απαράδεκτος. Δηλαδή, τι σόι συμπεριφορά είναι αυτή, να αρχίζει να μιλάει άσχημα, λίγο μετά αφότου είδε ότι δεν τον είχε στην αποστολή ο Βαλβέρδε;

Νεύρα από Μήτρογλου και Νέμεθ

Νεύρα από Μήτρογλου και Νέμεθ 

02/10/2010

Νεύρα από Μήτρογλου και Νέμεθ
Τον εκνευρισμό των Μήτρογλου κσι Νεμεθ προκάλεσε η απόφαση του Ερνέστο Βελβέρδε να τους αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Ολυμπιακου με τον Ολυμπιακό Βολου που γίνεται το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο παίκτες έμαθαν την απόστολή του αγώνα. Αποτέλεσμα και οι δύο να εκνευριστούν αρκετά. Από την πλευρά του ο Κώστα Μήτρογλου έφυγε αρκετά δυσαρεστημένος από την απόφαση με αποτέλεσμα να λέει διάφορα καθώς αποχωρούσε από τις εγκαταστάσεις.
Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Έλληνα ποδοσφσιριστή να είναι αποφασισμένος να ζητήσει ακρόαση απο τη διοίκηση ακόμη και για το ενδεχομενο να φύγει από την ομάδα.
Από την άλλη πλευρά ο Νέμεθ είναι αρκετά δυσαρεστημένος και σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του αρκετά στενοχωρημένος καθώς υποστηρίζει ότι ο Βαλβέρδε έχει προπσωπικό πρόβλημα μαζί του.

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τις 02/10/2010

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων


Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 02/10/2010

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Εξετάσεις για Ουρτάδο

Εξετάσεις για Ουρτάδο
1/10/2010
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΝΟΥΣτη συνέντευξη τύπου της Τρίτης ο Βαλβέρδε παραδέχθηκε ότι όντως ανησυχεί για την εξέλιξη του τραυματισμού του Ουρτάδο. Είναι γνωστό ότι ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πολύ σημαντική μονάδα τον έμπειρο αμυντικό μέσο και θέλει να τον έχει στην διάθεσή του το συντομότερο δυνατό.
Ο Ουρτάδο σχεδόν όλη την εβδομάδα ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη φτέρνα. Το ιατρικό τιμ τον έχει από… κοντά και μάλιστα σήμερα ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει βελτίωση στο τραύμα ή θα χρειασθεί μεγαλύτερο διάστημα για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.
Το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων δεν ανησυχεί, ωστόσο θέλει να σιγουρευτεί για την πορεία της αποθεραπείας. Πιθανότατα μέχρι το βράδι θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα ή το αργότερο το πρωί του Σαββάτου.

Δεν χάνει βαθμό από τον Βόλο εντός έδρας

Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν στον Πειραιά οι δυο ερυθρόλευκοι, η προϊστορία υπέρ του Θρύλου, ο οποίος δεν έχει χάσει ποτέ βαθμό από τους Βολιώτες εντός έδρας. Πρώτος σκόρερ ο σπουδαίος Λάγιος Ντέταρι με 7 γκολ


Δεν χάνει βαθμό από τον Βόλο εντός έδρας
Έχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά όπου ο Ολυμπιακός Πειραιώς αντιμετώπισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Θρύλο να "σκορπίζει" τους Βολιώτες με 4-0 την ομάδα της Μαγνησίας. Mεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες, τότε, ο τρομερός Λάγιος Ντέταρι, με τον Ούγγρο σταρ να σημειώνει χατ-τρικ, σε μια από τις πιο λαμπερές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο "10" στην πλάτη. | Συνολικά οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει εντός έδρας οκτώ φορές στο παρελθόν τους Βολιώτες, με τον Θρύλο να έχει το απόλυτο στις νίκες, έχοντας σημειώσει 30 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις 4. Το σκορ, βέβαια, που ξεχωρίζει, δεν είναι άλλο, από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού Πειραιώς κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, με το επιβλητικό 7-2 την σεζόν 1988-89, με τον Λάγιος Ντέταρι να πετυχαίνει τέσσερα γκολ.

Εγγραφές μελών και το Σάββατο-ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ !!!!!!!!!!!

Εγγραφές μελών και το Σάββατο
1/10/2010
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του και τα μέλη του ότι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές/ανανεώσεις μελών στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου και συγκεκριμένα από τις 13:00. Τα τρία σημεία εγγραφής/ανανέωσης μέλους θα βρίσκονται στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο Red Store και στο Coffee Time. Από το σημείο εγγραφής/ανανέωσης μέλους στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα γίνεται και η παράδοση της κάρτας μέλους στους φιλάθλους οι οποίοι πραγματοποίησαν την εγγραφή/ανανεωσή τους στα μητρώα μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

"Προσοχή στις αντεπιθέσεις"

"Προσοχή στις αντεπιθέσεις"
1/10/2010
Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ...Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει όλα τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου και βέβαια ξέρει καλύτερα από τον καθένα να διακρίνει τους κινδύνους. Ετσι, στην χθεσινή προπόνηση, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε για μία ακόμη φορά προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θα πρέπει να προσέξουν τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων: «Είναι γρήγορη ομάδα και θέλει προσοχή. Ειδικά οι πλάγιοι παίκτες τους είναι πολύ καλοί. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, βγαίνει γρήγορα, έχει καλούς παίκτες. Πιο κοντά οι γραμμές, όταν χάνεται η μπάλα στον άξονα μαρκάρουμε αμέσως για να μη δημιουργούνται κενά και χώροι για να βγάλει αντεπίθεση ο αντίπαλος».

Ρήτρα από χρυσάφι στο συμβόλαιο του Νέμεθ

Ρήτρα από χρυσάφι στο συμβόλαιο του Νέμεθ

  01/10/2010

Ο Κρίστιαν Νέμεθ μπορεί να μην έχει πάρει ακόμη την ευκαιρία του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι αποκτήθηκε από μία ομάδα σαν τη Λίβερπουλ.

Οι "ερυθρόλευκοι" που πιστεύουν στον νεαρό Ούγγρο, στο τέλος Αυγούστου θέλοντας να "δέσουν" στο Λιμάνι τον ποδοσφαιριστή έβαλαν χρυσή ρήτρα στο συμβόλαιό του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ", το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Νέμεθ είναι στα 10 εκατ. ευρώ.

"Προσοχή στις αντεπιθέσεις"

"Προσοχή στις αντεπιθέσεις"
1/10/2010
Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ...Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει όλα τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου και βέβαια ξέρει καλύτερα από τον καθένα να διακρίνει τους κινδύνους. Ετσι, στην χθεσινή προπόνηση, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε για μία ακόμη φορά προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θα πρέπει να προσέξουν τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων: «Είναι γρήγορη ομάδα και θέλει προσοχή. Ειδικά οι πλάγιοι παίκτες τους είναι πολύ καλοί. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, βγαίνει γρήγορα, έχει καλούς παίκτες. Πιο κοντά οι γραμμές, όταν χάνεται η μπάλα στον άξονα μαρκάρουμε αμέσως για να μη δημιουργούνται κενά και χώροι για να βγάλει αντεπίθεση ο αντίπαλος».

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα 

01/10/2010

«Κρίνεται» του Ιμπαγάσα 
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ο Αριέλ Ιμπαγάσα να αγωνιστεί στον αυριανό (17:15, ΝΕΤ) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα των Πειραιωτών και ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Βολιώτες.


Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός - δεδομένης της απουσίας του Μοϊσές - ψάχνει να βρει τον παρτενέρ του Ντουντού στον άξονα των χαφ. Αν τελικά ο 34χρονος παίκτης δεν μπορέσει να παίξει, τότε ο «Τσινγκούρι» αναμένεται να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Γιάννη Παπαδόπουλου ή Γιάννη Φετφατζίδη. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 46χρονος προπονητής να τοποθετήσει τον Βασίλη Τοροσίδη δίπλα στον Ντουντού.



Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να δει την αντίδραση του ποδιού του Ιμπαγάσα έπειτα από μία ακόμα ημέρα και θα αποφασιστεί αν θα μπει στην αποστολή ή θα αποκλειστεί. «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα ξέρω, αφήστε να το δούμε ξανά», είπε ο Αργεντινός στον γιατρό της ομάδας.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ζαϊρί

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Ζαουάντ Ζαϊρί που τέθηκε και πάλι στη διάθεση του προπονητή του. Ο Μαροκινός προπονήθηκε την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς οι χθεσινές ενοχλήσεις στο γόνατο ξεπεράστηκαν.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ο Μαροκινός αποχώρησε για προληπτικούς λόγους και η κατάσταση του επρόκειτο να επανεξεταζόταν σήμερα. Τελικά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, από τη στιγμή που προπονήθηκε κανονικά.

Αναφορικά με τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο Ισπανός συνέχισε για μία ακόμη ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί λόγω των ενοχλήσεων που έχει.

Στην Sports show οι ερυθρόλευκοι

Στην Sports show οι ερυθρόλευκοι

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση , SPORTS & FASHION SHOW, η οποία άρχισε στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου (Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού – Κέντρο Ξιφασκίας). Στο περίπτερο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα βρεθούν την Κυριακή στις 12:30 οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μάρκο Πάντελιτς και Κώστας Μήτρογλου, ενώ στις 16:30 οι Ούκο Πάρντο, Κριστιάν Νέμεθ και Νταβίντ Φουστέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς αλλά και με τους μεγάλους που θα επισκεφθούν το περίπτερο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

"Μην κόβετε το κέφι μας"

"Μην κόβετε το κέφι μας"
"ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ...Με πρωτοβουλία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνάντηση με εκπροσώπους της ομάδας των Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων. Στην συνάντηση παρέστησαν, εκτός του κ. Μαρινάκη από πλευράς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οι Σωκράτης Κομινάκης, Γιάννης Βρέντζος, Γιάννης Μώραλης, Γιάννης Γιαννόπουλος και από πλευράς των Θ.Κ.Ε. οι Γιάννης Δαλέζιος, Ηλίας Μπαζίνας, Βασίλης Καρδάσης, Χρήστος Πιππίνης, Τάκης Παττάς, Γιώργος Κεντρωτής, Παναγιώτης Μαχαίρας, Γιώργος Κίττας, Γιώργος Ρούσης και Θόδωρος Πέππας. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν ευρύτερα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με βασικότερο όλων την κοινή διαπίστωση ότι το ποδόσφαιρο είναι απόλαυση, είναι χαρά κέφι και διασκέδαση και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες, προκειμένου να περιοριστούν φαινόμενα τα οποία στερούν από το σύνολο των φιλάθλων την παρουσία τους στο γήπεδο, συνδέοντας κακώς το ποδόσφαιρο με την λέξη βία.Σαν πρώτη ενέργεια αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του κ. Μαρινάκη, η προμήθεια από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15.000 βιβλίων, από την τελευταία έκδοση των Θ.Κ.Ε. με τίτλο «Οπαδική βία», τα οποία θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.Επίσης συμφωνήθηκε οι συναντήσεις αυτές να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.














 
 
"ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ"
 









Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τις 01/10/2010

Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων 

01/10/2010

Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
«Μίλησε» η ποδοσφαιρική λογική στα παιχνίδια των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στο Europa League.


Καμία έκπληξη, ξεκινώντας από τον όμιλο του ΠΑΟΚ, όπου η Βιγιαρεάλ ήταν ανώτερη από την Κλαμπ Μπριζ και με σκορ 2-1, έφτασε στο πρώτο της «τρίποντο».
Περιπλέκεται η κατάσταση στον όμιλο του Άρη, μετά την ισοπαλία (1-1) της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπάγερν Λεβερκούζεν, ενώ νορμάλ κύλησε η 2η αγωνιστική στο γκρουπ της ΑΕΚ. Εκμεταλλευόμενη την έδρας της, η Χάιντουκ επικράτησε 1-0 της Άντερλεχτ.

Ίβιτς: «Είχαμε και τύχη»

Ίβιτς: «Είχαμε και τύχη» 

01/10/2010

Ίβιτς: «Είχαμε και τύχη»
Χαρούμενος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την άνοδο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο «χρυσός» σκόρερ παραδέχθηκε πάντως ότι η ομάδα του είχε και τη βοήθεια της τύχης.
«Πλέον είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε εδώ. Ξέρουμε ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο, γιατί όλες οι ομάδες του ομίλου παίζουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Σήμερα είχαμε και τη βοήθεια της τύχης, γιατί η Ντιναμό έκανε κάποιες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη», ήταν τα λόγια του Σέρβου μέσου.
















Ειδατε???? εγω ξερω τι λεω οτι σκοτωσαν το θεριο και πανηγυριζουν..τα λενε και μονοι τους, μαρτυρανε χωρις ξυλο αυτοι !!!!

ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ....ΘΕΡΙΟ ΝΤΥΝΑΜΟ ΚΑΙ...ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!!!

Euro-ΜPAΟΚ, μόνο εσύ 

30/09/2010

EuroPA- ΟΚ, μόνο εσύ… (
Τουλάχιστον αυτός μας «έφτιαξε»! Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που μας πίκραναν με τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα. Με αυτό το «τρίποντο» και σε συνδυασμό με τη νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Μπριζ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπιασε κορυφή στον τέταρτο όμιλο του Europa League.
Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη φόρεσε το ευρωπαϊκό της κοστούμι, παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει δείξει μέχρι στιγμής στη Super League και γέμισε με χαμόγελα όλους τους οπαδούς του που βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ την Τούμπα. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Βλάνταν Ίβιτς με πλασέ στο 55’.
Ακόμη ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι η νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν «παλικαρίσια», είναι το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, χρειάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ).

Πλήρωσε άμυνα και ατολμία

Πλήρωσε άμυνα και ατολμία

Πλήρωσε άμυνα και ατολμία
Πλέον οι «κίτρινοι» έχουν τρεις βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο του ομίλου Λεβερκούζεν, χάνοντας την ευκαιρία να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης.
Πώς έπαιξε
Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε τον Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Κάτω από τα δοκάρια ο Σηφάκης, Ρονάλντο και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Βαγγέλη και αριστερά ο Μίσελ. Πρίττας και Φατί προτιμήθηκαν για τον άξονα, με τους Χαβίτο και Κάλβο να βγαίνουν από τα πλάγια. Κλασικός προωθημένος ο Κόκε και λίγο πίσω του ο Ρουίς.

Άρπα… Κόλα!

Άρπα… Κόλα!

Άρπα… Κόλα! 
Με μια άμυνα που σκορπούσε τρόμο στους φίλους της και… χαρά στους ποιοτικούς επιθετικούς της Ζενίτ, η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-2 στην Αγία Πετρούπολη.
Μια κακή εκτίμηση του Νασούτι, τη στιγμή που ο Λυμπερόπουλος την είχε συνεφέρει από το σοκ του πρώτου τετάρτου (1’ Χουμπότσαν, 13’ Άλβες), έσβησε κάθε ελπίδα για την ομάδα του Κόλα, η οποία -με δέκα παίκτες πλέον- κράτησε τουλάχιστον τα προσχήματα στο β’ ημίχρονο (ο Καφές, με πέναλτι, απάντησε στο δεύτερο γκολ του Λάζοβιτς).
Δίκαια παράπονα από τη διαιτησία για τους "κιτρινόμαυρους", καθώς -παρά την αναμφισβήτητη γκέλα του Νασούτι στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα- ο Μπιστρόφ είχε πάρει με το χέρι την μπάλα, πριν ανατραπεί από τον Αργεντινό.
Στο ανάποδο… πνεύμα της ημέρας για την ΑΕΚ και το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου -με τη Χάιντουκ να επικρατεί στις καθυστερήσεις 1-0 της Άντερλεχτ και να «χαλάει» την ισοπαλία, που ίσως εξυπηρετούσε περισσότερο την «Ένωση».

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Όποιος πρόλαβε τον... Ολυμπιακό είδε!

Όποιος πρόλαβε τον... Ολυμπιακό είδε!
30/9/2010
ΛΙΓΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝΕίναι πραγματικά τεράστια η ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι φίλοι των Πειραιωτών το προηγούμενο Σάββατο είναι αλήθεια ότι άφησαν λίγα καθίσματα κενά, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει ούτε ένα. Έφυγαν "γεμάτοι" από το Φαληρικό γήπεδο και φυσικά με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν σύντομα.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν μείνει αδιάθετα μόλις 1500 πραγματικά μαγικά χαρτάκια, συνεπώς όσοι θέλετε να δείτε από κοντά τη... μηχανή του Ερνέστο Βαλβέρδε, καλά θα κάνετε να απευθυνθείτε άμεσα στην ΠΑΕ και στην διαχείριση, προκειμένου να εξασφαλίσετε θέση στο γήπεδο.
Αυτή την εβδομάδα υπήρξε κινητικότητα και στα εισιτήρια διαρκείας. Υπάρχει εκτίμηση ότι δεν αποκλείεται ο τελικός αριθμός να φθάσει τις 16 χιλιάδες. Με μία εμφάνιση αλά Αστέρας μην πάει και παραπάνω...

Νίκη χωρίς Ντεσπέιν

Νίκη χωρίς Ντεσπέιν





Νίκη χωρίς Ντεσπέιν
Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός χωρίς τους Τζούριτς, Φράγκο, Γιαμπλόνσκι, Ντεσπέιν, Ζέκοφ κέρδισε 3-1(27-25, 19-25, 25-23, 28-26) την Κηφισιά. Όπως δήλωσε ο Φλάβιο Γκουλινέλι «παίξαμε καλύτερα από ότι περίμενα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Πιστεύω ότι όλοι οι νέοι θα είναι χρήσιμοι για την ομάδα. Τους χρειαζόμαστε»
Για τον Ντεσπέιν εκτίμησε: «είναι πολύ νωρίς, αφού έμεινε εκτός αγώνων για δυο χρόνια. Θα τον χρησιμοποιήσω ενάμιση σετ με τη Λαμία και δυο με τον Ηρακλή στο τουρνουά της Καρδίτσας. Μετά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποιες ομάδες από το εξωτερικό και στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα δώσουμε φιλικά παιχνίδι με την Πάτρα. Θα έρθει την Παρασκευή ο Γιαμπλόνσκι, θα δούμε πως θα είναι ο Φράγκος και ανάλογα με την κατάσταση τους θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει στο Σούπερ Καπ με τον Παναθηναικό»Ολυμπιακός: Ανδρεάδης, Κραλ, Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Αζάρεκ, Φιλίποφ, Κουζούνης(λ), Παπάζογλου  Κηφισιά: Νικολάκης, Μπέλος, Ιωάννου, Σάκι, Καλαιτζίδης, Παπαγγελκόπουλος, Ταμπουρατζής(λ), Ντάγκουμπιτς, Γεώργας, Καρακίτσος, Γκόρτσανιουκ, Βολουδάκης

  

O ALEX WEB RADIO ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.........

Οσοι φιλοι δεν εχετε NOVA για να δειτε τους αγωνες του EUROPA LEAGUE εδω.........
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football

Αυτός είναι ο Θρύλος των Αγγελόπουλων και του Ντούντα…

Αυτός είναι ο Θρύλος των Αγγελόπουλων και του Ντούντα…
 29/9/2010
ΜΕ ΑΜΥΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑ , Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΗΝ ΟΥΛΚΕΡ ΜΕ 77-63…Η σφραγίδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει αρχίσει να αφήνει το αποτύπωμα της στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που επικράτησε της Ούλκερ με 77-63, συντηρώντας μια διαφορά της τάξης των δέκα πόντων σταθερά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Το τελικό σκορ αδικεί τους ερυθρόλευκους που έστειλαν την διαφορά ακόμα και στο +22 αλλά στα δύο τελευταία λεπτά ήταν λογικό να χαλαρώσουν και να μειώσουν οι Τούρκοι. Ο «Σοφός» δοκίμασε πολλά σχήματα και έκανε πολλές αλλαγές αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν το ελεύθερο αλλά με σύστημα μπάσκετ στην επίθεση καθώς και η πίεση σε όλο το γήπεδο στην άμυνα. Από τους κορυφαίους της αναμέτρησης ήταν οι Νίλσεν, Παπανικολάου και Μαυροκεφαλίδης ενώ για όσο αγωνίστηκε έδειξε σε μεγάλα κέφια ο Μίλος. Πολύ καλοί στην άμυνα Χαλπερίν και Λούκας.

Ο Τσινιάρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο Μιχάλης Τσινιάρης του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.