ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η Ευρωπη κανει...μεταγραφες

Η Ευρωπη κανει...μεταγραφες

12/07/2014

 Σουάρες η Μπαρτσελόνα, Εμάνιουελσον η Ρόμα, Μάτρι η Τζένοα, Ολαθάμπαλ η Γρανάδα, Μπίρενς η Χέρτα. Όλες οι μεταγραφές αναλυτικα...

Ποια ειναι η Κράσνονταρ η πρώτη αντίπαλος του Θρυλου

Ποια ειναι η Κράσνονταρ η πρώτη αντίπαλος του Θρυλου

12/07/2014

Κράσνονταρ, η πρώτη αντίπαλος
Το πρώτο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους δίνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός. Αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" είναι η ρωσική Κράσνονταρ, που τερμάτισε πέρσι στην 5 θέση του πρωταθλήματός της και συμμετέχει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.
Εκεί, στα πλαίσια του δευτέρου γύρου, θα αναμετρηθεί με την Σιμαλάε Κάλεβ από την Εσθονία με την πρώτη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα (17/07).

Οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ-Ο Μανωλάς στην κορυφαία 50άδα

Οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ-Ο Μανωλάς στην κορυφαία 50άδα

Οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ

12/07/2014

Τους παίκτες που θα διεκδικήσουν τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ ανακοίνωσε η FIFA. Απ’ αυτούς θα προκύψουν μετά και τον μεγάλο τελικό, ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή στο «Μαρακανά».
Αρκετές πιθανότητες έχει σύμφωνα με διεθνή Μέσα ο Χάμες Ροντρίγκεζ, ωστόσο ενδέχεται ο νικητής να είναι είτε Γερμανός, είτε Αργεντινός, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του τελικού.
Αναλυτικά η λίστα: Κρόος, Λαμ, Μίλερ, Χούμελς (Γερμανία), Μασεράνο, Ντι Μαρία, Μέσι (Αργεντινή), Χάμες Ροντρίγκεζ (Κολομβία), Νεϊμάρ (Βραζιλία), Ρόμπεν (Ολλανδία)
Οι υποψήφιοι για το «Χρυσό Γάντι» είναι οι Μάνουελ Νόιερ, Κέιλορ Νάβας και Σέρχιο Ρομέρο, ενώ για το αντίστοιχο του καλύτερου rookie οι: Μέμφις Ντεπάι, Πολ Ποκγμπά, και Ράφαελ Βαράν.

Ανυπόμονοι για το μεγάλο ραντεβού

Ανυπόμονοι για το μεγάλο ραντεβού

 12/07/2014

Ανυπόμονοι για το μεγάλο ραντεβού!
Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο Θρύλος θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τις ΗΠΑ και τον Καναδά, προκειμένου να δώσει το παρών σε ένα σπουδαίο ραντεβού! Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί μαζί με άλλες 7 κορυφαίες ομάδες, τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα στο International Champions Cup , μαζεύοντας σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες και δίνοντας δυνατά «τεστ» ενόψει της νέας σεζόν.

Η Πλατεία των Πρωταθλητών

Η Πλατεία των Πρωταθλητών

Ένα άρθρο για τους Έλληνες που ο Ολυμπιακός απέκτησε από τον Πανιώνιο και που έχουν καθιερωθεί στους Πειραιώτες, με την ευχή Κολοβός και Αυλωνίτης να γίνουν οι επόμενοι που θα το πετύχουν.
Ώρες και φορές σκέφτομαι πάλι όλους εκείνους, ναι, αυτούς που άφηναν ψάρια στους πάγκους, σφύριζαν αδιάφορα όταν έπαιζαν μπουνιές οι παίκτες της ομάδας τους με τους δικούς μας ή τιτιβίζουν «φιλεύσπλαχνα» για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αναρωτιέμαι. Γιατί σώνει και καλά να πρέπει να μας πείσουν πως για να αλλάξουν τα δεδομένα πρέπει να τραβήξουμε ένα… format σε αυτό το «κομπιούτερ» που λέγεται Ελληνικό Πρωτάθλημα;  Ή μήπως τους έπιασε ο πόνος που ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει χιλιόμετρα μπροστά και… σβήνει τις μηχανές από τον Φεβρουάριο με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε… μπαλάρα στα Ελληνικά γήπεδα;

Ύστερα, επειδή κάποιες ομάδες δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να κάνουν μεταγραφές, δεν σημαίνει ότι δεν βγάζουν παίκτες που προσφέρουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως πάλι μερικούς να τους πειράζει που οι εν λόγω παίκτες δεν προσφέρουν στις δικές τους ομάδες, ποιος ξέρει;

Για φορ που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο

Για φορ που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο

Σε αναζήτηση επιθετικού που θα κάνει την διαφορά και το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Δεν επιβεβαιώνουν για Λάζοβιτς ή Κουαρέσμα οι ερυθρόλευκοι, που θεωρούν δικό τους τον Άλαν Πουλίδο.

«Ρώτησε για Μίτσου ο Ολυμπιακός»

«Ρώτησε για Μίτσου ο Ολυμπιακός»

12/07/2014
 
 Ο Ολυμπιακός έκανε «κρούση» στη Σουόνσι για την απόκτηση του Μίτσου, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ισπανού. Ωστόσο, η ομάδα της Ουαλίας του απάντησε πως ο πελάτης του είχε πουληθεί ήδη στη Νάπολι.

«Ρώτησε για Μίτσου ο Ολυμπιακός»
Στο… τσακ δεν πρόλαβε ο Ολυμπιακός τον Μίτσου, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού!

Έρχεται ο Πουλίδο, κλείνει Λάζοβιτς

Έρχεται ο Πουλίδο, κλείνει Λάζοβιτς

12/07/2014
 
 Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό, με τον Γιάννη Βρέντζο να φέρεται να πηγαίνει στη Σερβία για να τελειώσει την υπόθεση του Ντάρκο Λάζοβιτς.

Έρχεται ο Πουλίδο, κλείνει Λάζοβιτς
Αίσιο τέλος όλα δείχνουν πως θα έχει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο για τον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός φορ βρέθηκε χθες στα γραφεία της Τίγκρες μαζί με τον μάνατζέρ του και την νομική του εκπρόσωπο και η συζήτηση των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Deal για Ντε Βινσέντι

Deal για Ντε Βινσέντι

11/07/2014
 
 Θετικά έκλεισαν για τον ΑΠΟΕΛ οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι, καθώς ήρθαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ.

Deal για Ντε Βινσέντι!
Στον ΑΠΟΕΛ θα ανήκει πλέον ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Οι νταμπλούχοι Κύπρου ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Αλλαγή στο φιλικό με την Κράσνονταρ

Αλλαγή στο φιλικό με την Κράσνονταρ

Αλλαγή στο φιλικό με την Κράσνονταρ

11/07/2014

Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστή την αλλαγή της ώρας και του τόπου διεξαγωγής του φιλικού του Σαββάτου, πρώτου για τους πρωταθλητές Ελλάδας επί Αυστριακού εδάφους.
Έτσι, θα αντιμετωπίσουν στο Σβατς την Κράσνονταρ, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, με το ματς να ξεκινά στις 17:00 (ώρα Αυστρίας, 18:00 ώρα Ελλάδας).
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το αγωνιστικό πρόγραμμα με πρεμιέρα στη Βαλένθια

Το αγωνιστικό πρόγραμμα με πρεμιέρα στη Βαλένθια

Η Εuroleague γνωστοποίησε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων στην πρώτη φάση των ομίλων. Ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στην Βαλένθια, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Πόλη.
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο της Euroleague ως επικεφαλής, έχοντας ως αντίπαλους τις Λαμποράλ Κούτσα, Νεπτούνας, Βαλένθια, Ερυθρό Αστέρα και Γαλατασαράι.

Η διοργανώτρια αρχή ακολούθως ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομίλων της Euroleague.

Οι Πειραιώτες θα κάνουν πρεμιέρα στην Ισπανία απέναντι στις "νυχτερίδες" και στην πόλη της Βαλένθια, με τον νέο Αμερικανό γκαρντ των Πειραιωτών, Όλιβερ Λαφαγιέτ, να καλείται από νωρίς να παίξει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Στο τέταρτο ματς ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, όπου και αναμένεται να έχει "ζεστή" υποδοχή από τους Σέρβους φιλάθλους, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι στο γκρουπ θα το δώσει στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην φιλόδοξη (και φέτος) Γαλατασαράι.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Tι ωραια που θα ξεκινησει και αυτο το Πρωταθλημα...(video)


Tι ωραια που θα ξεκινησει και αυτο το Πρωταθλημα...(video)

10/07/2014


Πριν ξεκινησω να ξερετε οτι κανενας δεν θα πειραξει ουτε τον Ολυμπιακο και τον Προδερο του σε αυτον τον βρωμικο πολεμο που ξεκινησατε καλοκαιριατικα ακομα δεν αρχισε η νεα σεζον...23 Αυγουστου ξεκιναει το πρωταθλημα 20 Αυγουστου λιγες μερες πριν εχει κληθει για να καταθεσει ο προεδρος του Ολυμπιακου για εγκληματικη οργανωση? ποια οργανωση ρε? τοσα χρονια δεν την βλεπετε την εγκληματικη οργανωση του βαζελα με συνεργατες πολιτικους δικηγορους παραγοντες διαιτητες μπραβους παραγοντες αλλων ομαδων οπως ο μπαοκ και αεκ με κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου ακομα και ποδοσφαιριστες των ομαδων συμετεχουν σε αυτην την βρωμια, απλα και μονο επειδη ειναι...αντιΟλυμπιακοι.

Περσυ ειχαμε ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλα κανεις δεν ειπε τιποτε...(που ηταν αραγε η κοκκινη παραγκα να το εξαφανισει?)

Ο Αμπιντάλ και οι υπόλοιποι εν δράσει (video)

Ο Αμπιντάλ και οι υπόλοιποι εν δράσει (video)

10/07/2014

Παρακολουθήστε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ, να προπονείται επί αυστριακού εδάφους με την ερυθρόλευκη φανέλα, όπως και τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών.

Ο Αμπιντάλ και οι… υπόλοιποι εν δράσει (video)
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με 4-2-1-3. Οι νικητές (2-1) είχαν τον Ρομπέρτο τερματοφύλακα, τους Αμπιντάλ, Αυλωνίτη, Λυκογιάννη και Βούρο στην άμυνα, τους Γιαταμπαρέ, Μπουχαλάκη και Τσόρι στο κέντρο, ενώ Σάλιακας και Γκαζαριάν ήταν οι ακραίοι επιθετικοί πίσω από τον Διαμαντάκο. Οι ηττημένοι είχαν τον Μέγερι στο τέρμα, τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Βατουσιάδη στην άμυνα, τους Εντινγκά, Φουστέρ και Κολοβό στο κέντρο, ενώ Βλαχοδήμος και Κάταϊ πλαισίωναν τον Βέργο. Επίσης από τον Μίτσελ χρησιμοποιήθηκαν οι Παπάζογλου και Μπονγκ.





ALEX WEB RADIO/TV

Κάμπελ: «Θα δούμε τι θα γίνει» (video)


Κάμπελ: «Θα δούμε τι θα γίνει» (video)

10/07/2014
 Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του άφησε ο Τζοέλ Κάμπλε, μιλώντας σε Μέσα της Κόστα Ρίκα. Προτεραιότητα η ενσωμάτωση στην Άρσεναλ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό.

Κάμπελ: «Θα δούμε τι θα γίνει»
Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη σχετικά με το μέλλον του Τζοέλ Κάμπελ στην Άρσεναλ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, μιλώντας σε Μέσα της Κόστα Ρίκα, τόνισε πως προτεραιότητά του αποτελεί η ενσωμάτωσή του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των «κανονιέρηδων».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να διασκεδάζει το ποδόσφαιρο οπουδήποτε κι αν αγωνίζεται.

«Τώρα πρέπει να γυρίσω στην Άρσεναλ για την προετοιμασία, μετά θα δούμε. Εγώ θέλω να διασκεδάζω το ποδόσφαιρο, όπου κι αν αγωνίζομαι. Αυτή πάντα ήταν η μέθοδός μου και πάντα είχε καλά αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.



ALEX WEB RADIO/TV

Το προφίλ των αντιπάλων του Ολυμπιακού

Το προφίλ των αντιπάλων του Ολυμπιακού

10/07/2014
  
 Το who is who των αντιπάλων των «ερυθρόλευκων» που θα πάνε δύο φορές στην Ισπανία και από μία σε Τουρκία, Σερβία και Λιθουανία.

Το προφίλ των αντιπάλων του Ολυμπιακού
Μόνο ικανοποίηση θα μπορούσε να προκαλέσει στον Ολυμπιακό η κλήρωση της Ευρωλίγκας της σεζόν 2014-15 με Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατάσαραϊ, Ερυθρό Αστέρα και Νεπτούνας. Όσο και αν όλα κρίνονται στο παρκέ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν από τον συγκεκριμένο όμιλο και μάλιστα ως πρώτοι, όπως έγινε και πέρυσι, όπου έκαναν μάλιστα το 10-0. Η κάτοχος του Eurocup Βαλένθια, αναμφίβολα είναι η πιο δυνατή αντίπαλος, ενώ υπάρχουν οι πάντα υπολογίσιμες Λαμποράλ Κούτσα και Γαλατάσαραϊ.

Τους φίλους της ομάδας κεντρίζει σίγουρα το αντάμωμα με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της «αδελφικής» σχέσης που έχουν οι δύο σύλλογοι και οι οπαδοί, ενώ την εξάδα συμπληρώνει η άσημη Νεπτούνας και το ταξίδι στην μακρινή, παραλιακή και γειτονική στην Σουηδία, Κλάιπεντα. Πάμε να δούμε αναλυτικά το μέχρι τώρα πάρε-δώσε των ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι, που δεν έχει ολοκληρωθεί και ενδέχεται να αλλάξει αρκετά τα δεδομένα και τη δυναμική των αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Ο Βαλβέρδε ξανά στο «Καραϊσκάκη»

Ο Βαλβέρδε ξανά στο «Καραϊσκάκη»

10/07/2014
 
 Φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την UNICEF, θα δώσει ο Ολυμπιακός στις 13 Αυγούστου στο «Καραϊσκάκη».

Ο Βαλβέρδε ξανά στο «Καραϊσκάκη»
Δυνατό φιλικό και μάλιστα με… ιερό σκοπό έκλεισε ο Ολυμπιακός στις 13 Αυγούστου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καλεί τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο προκειμένου να τιμήσουν τον Ισπανό τεχνικό, για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά και να ενισχύσουν την προσπάθεια της UNICEF. Όλα τα έσοδα του φιλικού θα δοθούν αποκλειστικά στον
φιλανθρωπικό οργανισμό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε βατό όμιλο ο Ολυμπιακός

Σε βατό όμιλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ως επικεφαλής κληρώθηκε σε βατό όμιλο, καθώς θα αντιμετωπίσει τις Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατασαράι, Ερυθρό Αστέρα και την Νεπτούνας. Φαβορί για την πρώτη θέση.
Στην Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων της Euroleague για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015. Ο Ολυμπιακός ως επικεφαλής τοποθετήθηκε στο τέταρτο γκρουπ, σε έναν βατό όμιλο, στον οποίο είναι ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη και στην επόμενη φάση (TOP-16) προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.
Οι επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητές Ευρώπης των σεζόν 2012 και 2013, θα αντιμετωπίσουν στον όμιλο τους δύο ισπανικές ομάδες, την Βαλένθια και την Λαμποράλ Κούτσα, παίζοντας κόντρα στους Βάσκους για ακόμη μία σεζόν στην Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν επίσης την Γαλατασαράι από την Τουρκία, τον Ερυθρό Αστέρα από την Σερβία, σύλλογο με τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι "αδελφοποιημένα" σωματεία, αλλά και την Νεπτούνας από την Λιθουανία, η οποία ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα τη χώρας της.

Σε δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο ο Παναθηναϊκός που θα αντιμετωπίσει τις Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου.

Ολλανδία - Αργεντινή 0-0 (2-4 πέν.)

Ολλανδία - Αργεντινή 0-0 (2-4 πέν.)

Με ήρωα τον Σέρχιο Ρομέρο στην διαδικασία των πέναλτι η Αργεντινή νίκησε την Ολλανδία με 4-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2014, όπου θα αντιμετωπίσει για 3η φορά την Γερμανία (video)

Η Αργεντινή θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον τελικό του Μουντιάλ 2014 (Κυριακή στις 22:00), καθώς επικράτησε με 4-2 της Ολλανδίας στην διαδικασία των πέναλτι, μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση.
Αυτή είναι η 5η φορά που φτάνει σε τελικό (πρώτη μετά το 1990) και θα διεκδικήσει το τρίτο της τρόπαιο, ενώ για 3η φορά θα το διεκδικήσει κόντρα στους Γερμανούς, μετά το 1986 και το 1990 (πήρε το πρώτο, έχασε το δεύτερο).
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Ρον Φλάαρ, όμως ήταν και μοιραίος, καθώς έχασε το πρώτο πέναλτι, για την ακρίβεια το έπιασε ο Σέρχιο Ρομέρο, αλλά η εκτέλεση ήταν κακή.

"Προσφορά Ολυμπιακού για την αγορά του Οφόε"

"Προσφορά Ολυμπιακού για την αγορά του Οφόε"

Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει στην Μπριζ πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ (!) για την αγορά του 25χρονου Βέλγου μέσου, Βαντίς Ιτζίτζα Οφόε.
Πρόκειται για παίκτη από το πάνω ράφι και... δώρο του  Κριστόφ Ενροτέ που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ερυθρόλευκους. Πρόκειται για έναν από από τους καλύτερους box to box χαφ του Βελγικού πρωταθλήματος, με παρελθόν στην Μπουντεσλίγκα (Αμβούργο) και με 178 ματς και 22 γκολ τις τελευταίες 5,5 σεζόν στην Μπριζ. Ο λόγος για τον 25χρονο (21/2/1989) Βέλγο μέσο (με καταγωγή από την Γκάνα), Βαντίς Ιτζίτζα Οφόε (1.85 ύψος).


Ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προσφορά στην Μπριζ για την αγορά του Βαντίς Ιτζίζα Οφόε, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον βελγικό σύλλογο έως και το 2016.

Η περίφημη ιστοσελίδα Goal.com αναφέρει πως οι Πειραιώτες είναι πρόθυμοι να δώσουν 10.000.000 ευρώ (!) για την αγορά του Βέλγου μέσου.  Ο ποδοσφαιριστής διεκδικούσε θέση για να συμπεριληφθεί στην εθνική ομάδα του Βελγίου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά την τελευταία στιγμή "κόπηκε" από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Πολλά χιλιόμετρα, με δύναμη και όρεξη (videos)

Πολλά χιλιόμετρα, με δύναμη και όρεξη  (videos)

 10/07/2014

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εντείνουν καθημερινά την προετοιμασία τους και την Τετάρτη κάλυψαν τρέχοντας μεγάλη απόσταση!
Κάθε μέρα που περνάει στο Ζέεφελντ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανεβάζουν ρυθμό. Προσπαθούν να ετοιμάσουν το σώμα, αλλά και την ψυχολογία τους, ενόψει μίας ακόμη δύσκολης σεζόν. Την Τετάρτη 9/7 το πρόγραμμα περιελέμβανε το πρωί δύο προπονήσεις. Φυσικά δεν λείπει καθημερινά και η μπάλα, η οποία μπαίνει για τα καλά στο… πλάνο στην απογευματινή προπόνηση, τρίτη της ημέρας!

Κασάμι: «Γι’ αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»


Κασάμι: «Γι’ αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»

10/07/2014
 
 Περήφανος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του!

Κασάμι: «Γι’ αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»
Χαρούμενος για την απόφασή του να παίξει στον Ολυμπιακό τόνισε ο Παϊτίμ Κασάμι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Μάλιστα, ο Ελβετός χαφ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν η παρουσία της ομάδας στο Champions League και η επιθυμία του Μίτσελ να συνεργαστεί μαζί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος άσος λίγα λεπτά μετά την έξοδό του από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Καυτή» κλήρωση

«Καυτή» κλήρωση

10/07/2014
 
 Στις 13:00 στη Βαρκελώνη, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, κληρώνει για τη φάση των ομίλων (αλλά και τα προκριματικά της Ευρωλίγκας). Όλες οι λεπτομέρειες και τα γκρουπ δυναμικότητας.

«Καυτή» κλήρωση
Μέσα στο κατακαλόκαιρο, ως είθισται, θα μπούμε και πάλι σε ρυθμούς Ευρωλίγκας. Κι αυτό γιατί στις 13:00 (Novasports 1, ενημέρωση από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και live στο www.sport-fm.gr) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των ομίλων, αλλά και τα προκριματικά της νέας σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Γι’ αυτό πήρε τον Κολοβό

Γι’ αυτό πήρε τον Κολοβό

10/07/2014
 
 Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κολοβός βγάζει το ταλέντο του και στην προετοιμασία. Η γνώμη του Μίτσελ το πρώτο γκολ της σεζόν και η αποθέωση του Σιόβα.

Γι’ αυτό πήρε τον Κολοβό!
Ηταν γνωστό από την αρχή. Στην περίπτωσή του δεν υπάρχουν ερωτηματικά, ούτε θα… «περάσει από το μικροσκόπιο του προπονητή του». Ο Δημήτρης Κολοβός αποκτήθηκε πέρσι και έμεινε δανεικός στον Πανιώνιο για να είναι έτοιμος φέτος. Ετοιμος για τον Ολυμπιακό. Αλλοι ρυθμοί, άλλες προπονήσεις, άλλοι συμπαίκτες. Ο πήχης αμέσως ανεβαίνει ψηλά. Πολύ ψηλά.

O Mίτσελ και το «τανκ»

O Mίτσελ και το «τανκ»

10/07/2014
 
 Τα ιδιαίτερα του Μίτσελ στον Σάκη Παπάζογλου τον οποίο έχει από κοντά. Τι συμβουλές έδινε στον νέο σέντερ φορ του Ολυμπιακού αλλά και τι έλεγε στον Δημήτρη Διαμαντάκο.

O Mίτσελ και το «τανκ»
Η μεταγραφή του ήταν μια κάποια έκπληξη. Παρά το γεγονός ότι ο Σάκης Παπάζογλου προερχόταν από μία εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ, εντούτοις το όνομά του πέρασε σχεδόν στα ψιλά.

Όμως ο Μίτσελ τον πιστεύει. Του αρέσει ως παίκτης και γι’ αυτόν θα τον κρατήσει και στο ρόστερ. Σε μια θέση που υπάρχει ήδη πληθώρα επιλογών και φυσικά αναμένεται η μεταγραφή του βασικού επιθετικού η οποία θα κοστίσει και μερικά εκατομμύρια.

Αμπιντάλ, ένας ταπεινός σούπερ σταρ

Αμπιντάλ, ένας ταπεινός σούπερ σταρ

10/07/2014
 
 Πως ένας παγκόσμιος αστέρας του ποδοσφαίρου συμπεριφέρεται σαν να κάνει την πρώτη του επαγγελματική προετοιμασία. Ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει κερδίσει τους πάντες στον Ολυμπιακό.

Αμπιντάλ, ένας ταπεινός σούπερ σταρ!
Τον βλέπεις κι αναρωτιέσαι αν αυτός ο παίκτης έχει τόσες εμπειρίες, τόσες κούπες και τέτοια προσωπικότητα.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ο νέος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού είναι ο πιο απλός άνθρωπος-ποδοσφαιριστής που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια (μαζί με τον Σαβιόλα).

Κασάμι: «Υπερήφανος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό»

Κασάμι: «Υπερήφανος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό»

10/07/2014
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Παϊτίμ Κασάμι. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ελβετού μέσου.
 Τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μοιράστηκε μέσω των social media ο Παϊτίμ Κασάμι!

Κασάμι: «Υπερήφανος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό»
Μόλις λίγες ώρες πέρασαν από την επίσημη ανακοίνωση του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό, με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη νέα προοπτική στην καριέρα του, μέσω του Facebook!

Oι εντυπώσεις στο Ζέεφελντ και οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας

Oι εντυπώσεις στο Ζέεφελντ και οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας

10/07/2014
 
 Οι νέοι έκλεψαν τις εντυπώσεις στο προπονητικό διπλό του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Δείτε ποιοι σκόραραν. Ξεπέρασαν τις 6.000 οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας.

Κερδισμένη η… ανανέωση
Με πολλή μπάλα και δίτερμα ολοκληρώθηκε η κουραστική Τετάρτη για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Μετά τις σκληρές προπονήσεις που περιλαμβάνονταν στο πρωινό πρόγραμμα, το απόγευμα έγινε διπλό, στο οποίο οι «πορτοκαλί» επικράτησαν 2-1 των «μπλε» με σκόρερ τους Γιαταμπαρέ και Διαμαντάκο για τους μεν και τον Βλαχοδήμο για τους δε.

Κοντός ή τριάρι για Ολυμπιακό


Κοντός ή τριάρι για Ολυμπιακό

10/07/2014
 
 Σε δίλημμα φαίνεται να βρίσκονται στον Ολυμπιακό για το αν θα αποκτηθεί κι άλλος γκαρντ ή θα γίνει προσθήκη φόργουορντ με τον Μίτσοβ στα υπόψη. Τι γίνεται με Σλούκα και Μάντζαρη.

Κοντός ή τριάρι για Ολυμπιακό
Το όνομα του Βλάντιμιρ Μίτσοβ έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες και η αλήθεια είναι πως έχει απασχολήσει για τον Ολυμπιακό. Η εύλογη απορία είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που αρχικά κινούνταν για γκαρντ (Ντιλέινι) κι εν συνεχεία για δυάρι (Μπράουν) πλέον στρέφονται σε τριάρι.

Τώρα φορ και ακραίος


Τώρα φορ και ακραίος

10/07/2014
 
 Έχοντας κλείσει τις περισσότερες εκκρεμότητες του ρόστερ, ο Ολυμπιακός φουλάρει πλέον για φορ και ακραίο. Τι γίνεται με Μπιάνκι, Ντουρμάζ, Άμραμπατ και… Κάμπελ. Μόνο με… διψήφιο «φεύγει» ο Μανωλάς.

Τώρα φορ και ακραίος
Ο Ολυμπιακός με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να κλείσει πολλά από τα ανοιχτά «μέτωπα» του ρόστερ της νέας περιόδου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο, παρότι ο Μεξικανός φορ και χθες πήγε στην προπόνηση της Τίγκρες.

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Σημερα η τελευταία ημέρα των ανανεώσεων διαρκείας

Σημερα η τελευταία ημέρα των ανανεώσεων διαρκείας

 09/07/2014

Τελευταία ημέρα ανανεώσεων διαρκείας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η περίοδος ανανεώσεων των περυσινών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας λήγει σημερα Τετάρτη 9 Ιουλίου.
Όσοι φίλαθλοι ανανέωσαν το εισιτήριο τους και επιθυμούν αλλαγή θέσης, θα μπορούν να την πραγματοποιήσουν μόνο στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και της απόδειξης αγοράς, την Παρασκευή 11/7 (10:00-18:00) και το Σάββατο 12/7 (10:00-15:00).
Επίσης συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4, 21 και 23 από Πέμπτη έως Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-15:00.
Τέλος, από Δευτέρα 14/7 και καθημερινά 10:00-18:00 θα αρχίσει η διάθεση για τους νέους κατόχους.
.
 
 ALEX WEB RADIO/TV

Ο ερυθρολευκος μαγος της καρδιας μας (pics+video)

Ο ερυθρολευκος μαγος της καρδιας μας (pics+video)

Ένα ευχάριστο απόγευμα με τους Θρύλους

Ένα ευχάριστο απόγευμα με τους Θρύλους

Ο αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού στην Κηφισιά, ο οποίος έληξε 7-2 υπέρ των ερυθρολεύκων. Το παρασκήνιο και οι ξεχωριστές στιγμές από το παιχνίδι. Τα γκολ και οι ατάκες. Ένα ματς που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για πολλοστή φορά οι βετεράνοι του Ολυμπιακού. Λίγες μέρες μετά το φιλικό στην Κόρινθο, χθες το απόγευμα είχε προγραμματιστεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους της ομάδας μας και τους αντίστοιχους της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο Στάδιο.



Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αντί για εισιτήριο, ο κάθε φίλαθλος μπορούσε να προσφέρει τρόφιμα τα οποία προορίζονταν για το κοινωνικό παντοπωλείο της Κηφισιάς. Και πραγματικά η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, γεγονός που χαροποίησε όλους για το αποτέλεσμα αυτής της κοινωνικής προσφοράς.

Ανάμεσα στους περίπου 1000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες, είδαμε πολλούς να έρχονται με τις φανέλες του Ολυμπιακού και να αναζητούν τα είδωλα τους για φωτογραφίες και αυτόγραφα, πράγματα που φυσικά κανένας δεν αρνήθηκε.

Ανακοίνωσε Χάντερ ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Χάντερ ο Ολυμπιακός

09/07/2014
 
 Την απόκτηση του Οθέλο Χάντερ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο μπασκετικός Ολυμπιακός. To who is who του Αμερικανού σέντερ.

Ανακοίνωσε Χάντερ ο Ολυμπιακός
Με τον Οθέλο Χάντερ ενισχύθηκε ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Ο μέχρι πρότινος σέντερ της Σιένα έρχεται να πλασιώσει τον Μπράιν Ντάνστον στην φροντ λάιν των «ερυθρολεύκων».

O Αμερικανός σέντερ αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 450.000 δολάρια.

Η λιτή ανακοίνωση:


«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Οθέλο Χάντερ για τα επόμενα δύο χρόνια»

Το who is who του Οθέλο Χάντερ:

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μαυρογενίδης

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μαυρογενίδης

09/07/2014
 
 Στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια επιστρέφει ο Δημήτρης Μαυρογενίδης αφού ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή στην Ακαδημία της ομάδας.

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μαυρογενίδης
Συνέχεια στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης των Ακαδημιών του δίνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν πως την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα της ομάδας.

Ο πρώην άσος των Πειραιωτών θα ενταχθεί στο δυναμικό των Ακαδημιών του συλλόγου όπου θα έχει τη θέση του προπονητή, ενώ οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν παράλληλα και την ένταξη 23 ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το δίκτυο σχολών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Δανεικός ο Εντινγκά

Δανεικός ο Εντινγκά

09/07/2014
 
 Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά και η Μονακό γνωστοποίησε ότι αυτό έγινε με την μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες για έναν ακόμη χρόνο.

Δανεικός ο Εντινγκά
Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά, ήταν η σειρά της Μονακό να γνωστοποιήσει την παραχώρηση του Κονγκολέζου μέσου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Μονεγάσκων, ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός για άλλον έναν χρόνο, όπως δηλαδή είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2013.

Υπογράφει και πάει Αυστρία

Υπογράφει και πάει Αυστρία

09/07/2014
 Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κασάμι στον Ολυμπιακό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προχωρούν τις υποθέσεις του εξτρέμ και του επιθετικού.

Υπογράφει και πάει Αυστρία
Εντελώς ανατράπηκαν τα δεδομένα για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι για τον Ολυμπιακό!

Όπως γράφει η SportDay, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον μάνατζερ του Ελβετού χαφ, Μίνο Ραϊόλα, ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον πελάτη του, επειδή δεν βρισκόταν άκρη, προφανώς αυτό έπαιξε τον πλέον καθοριστικό ρόλο για να υπάρξει αυτή η εντυπωσιακή εξέλιξη.

Η πλευρά του 22χρονου παίκτη αποδέχθηκε τους όρους των πρωταθλητών Ελλάδας και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Στρέφεται σε Μίτσοφ ο Ολυμπιακός

Στρέφεται σε Μίτσοφ ο Ολυμπιακός

09/07/2014
 
 Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Μπράουν, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις γκαρντ και μια από αυτές που παίζουν δυνατά, είναι του Βλάντιμιρ Μίτσοφ.

Στρέφεται σε Μίτσοφ ο Ολυμπιακός
Το θέμα Κάρλον Μπράουν δεν είχε αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό και πλέον στο Πειραιά κοιτάζουν τις επόμενες λύσεις για να καλύψουν το κενό στην περιφέρεια. Και μάλιστα όχι με γκαρντ, αλλά με... φόργουορντ.

Ένας από τους παίκτες που έχει στα υπ’ όψιν του ο Γιώργος Μπαρτζώκας και κοιτάζει πολύ σοβαρά για να «κλείσει» το ρόστερ είναι ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ.

Ο 29χρονος Σέρβος (2,01μ.) τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ και με τα τωρινά δεδομένα δεν θα παραμείνει στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και ο ίδιος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μίτσοφ έχει περάσει μεταξύ άλλων από Πανιώνιο, Παρτιζάν, Κάχα Λαμποράλ, Καντού.

Τη σεζόν που έφυγε είχε στην Ευρωλίγκα 31 συμμετοχές με μέσο όρο 7,7 πόντους, 1,3 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ.


ALEX WEB RADIO/TV

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Νταβίντ Λουίς (video)

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Νταβίντ Λουίς (video)

09/07/2014
 Ο Νταβίντ Λουίς ανέλαβε τις ευθύνες του για το κάζο της Βραζιλίας και απολογήθηκε στους συμπατριώτες του ξεσπώντας σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Νταβίντ Λουίς (video)

Συντετριμμένος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ο Νταβίντ Λουίς και αδυνατώντας να εξηγήσει τι συνέβη και η Βραζιλία διασύρθηκε με 7-1 από τη Γερμανία απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια στους συμπατριώτες του.

Ξεσαλώνουν οι… Αργεντινοί για τη Βραζιλία (pics)

09/07/2014
 Την Τρίτη έχουν το δικό τους κρίσιμο ματς. Τέτοιες ιστορικές ευκαιρίες για καζούρα, ωστόσο, δεν μπορούν να περιμένουν. Έτσι, οι Αργεντινοί γλεντάνε… με την ψυχή τους της Βραζιλία για τη συντριβή της.

Ξεσαλώνουν οι… Αργεντινοί για τη Βραζιλία! (pics)
Δεν έχει σημασία που οι ίδιοι δεν έχουν παίξει ακόμα. Ούτε που η Ολλανδία είναι αρκετά ισχυρή για να τους αποκλείσει κι εκείνους.

Το μόνο που ενδιαφέρει -μέχρι την Τρίτη τουλάχιστον- τους Αργεντινούς είναι να… απολαύσουν όσο περισσότερο γίνεται την ιστορική συντριβή της Βραζιλίας.

Βραζιλία - Γερμανία 1-7

Βραζιλία - Γερμανία 1-7

Ο Αντρέ Σέρλε ολοκλήρωσε τον βραζιλιάνικο εφιάλτη
Η Γερμανία διέσυρε την Βραζιλία μέσα στο σπίτι της με 7-1 και προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στον 8ο τελικό Μουντιάλ της ιστορίας της. Περιμένει Ολλανδία ή Αργεντινή (videos)
Η Γερμανία προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2014 με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς νίκησε στον πρώτο ημιτελικό την Βραζιλία με 7-1 στο "Μινεράο" του Μπέλο Οριζόντε.

Μαύρη νύχτα για τη Βραζιλία,οι δηλωσεις και τα media (pics+videos)

Μαύρη νύχτα για τη Βραζιλία

09/07/2014
 Ιστορικός διασυρμός. Δεν ξανάγινε στα χρονικά αυτό που έπαθε η Βραζιλία. Γιατί και παλιά έχει φάει πεντάρα και εξάρα, αλλά αυτό το αποψινό 7-1 απ’ την Γερμανία είναι άνευ προηγουμένου!

Μαύρη νύχτα για τη Βραζιλία
Έχουμε 2014. Και 200 χρόνια να περάσουν, αυτό το σημερινό 7-1 απ’ την Γερμανία δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Μιλάμε για την απόλυτη τραγωδία, τον απόλυτο διασυρμό που έζησε ποτέ στα χρονικά της η εθνική Βραζιλίας, την πρώτη εντός έδρας ήττα ύστερα από 62 σερί αγώνες (απ' το 1975).

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Επαφές για τους επόμενους


Επαφές για τους επόμενους

08/07/2014
 
 Η προσθήκη τριών «κομματιών» έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν επαφές για τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα.

Επαφές για τους επόμενους
Στην Αυστρία βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός απομένουν τρεις προσθήκες.

Mundial:To pre game του πρωτου ημιτελικου


Mundial:To pre game του πρωτου ημιτελικου
 
08/07/2014
 
BΡΑΖΙΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 
 
 
 
Από το ίσως καλύτερο Μουντιάλ της ιστορίας δε θα μπορούσε να λείπει ένας ημιτελικός που μοιάζει με… τελικό. Βραζιλία εναντίον Γερμανίας, μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δικαίως βρίσκονται στην τετράδα, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους και εξαιτίας διαφορετικών αγωνιστικών τακτικών.

Όπως και να έχει το φίλαθλο κοινό περιμένει με ανυπομονησία ένα παιχνίδι που οι αποδόσεις του 2.80-3.20-2.80 λένε την αλήθεια αναφορικά με το πόσο δύσκολο είναι να προβείς σε προβλέψεις αναφορικά με το νικητή.

Ζέεφελντ στους 16 βαθμούς

Ζέεφελντ στους 16 βαθμούς

08/07/2014
 
 Ο Ολυμπιακός έφτασε στον δικό του… Παράδεισο (για τους παίκτες κόλαση) και θα μείνει για 11 μέρες πριν ταξιδέψει για την Αμερική.

Ζέεφελντ στους… 16 βαθμούς!
Είναι πλέον συνώνυμα. Ολυμπιακός και προετοιμασία πάνε με το Ζέεφελντ. Αρκεί να προλάβει να το κλείσει. Μια φορά δε το πρόλαβαν οι «ερυθρόλευκοι» και κατέληξαν στον… βούρκο του Ακενκιρχ την χρονιά του Ζαρντίμ. Τότε ήταν η Σίτι που «κλείδωσε» το υπέροχο Ζέεφελντ. Εδώ και τρία χρόνια το προλαβαίνει ο Ολυμπιακός.

Αυτούς έκοψε ο Μίτσελ

Αυτούς έκοψε ο Μίτσελ

08/07/2014
 
 Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές (και γιατί) «έκοψε» από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ο Μίτσελ. Αποστολή στο Ζέεφελντ: Αντώνης Σαούλης

Αυτούς έκοψε ο Μίτσελ!
Ήταν ένα θέμα το ποιους θα πάρει. Ακόμα πιο μεγάλο ήταν το ποιους ΔΕΝ θα πάρει. Το ρόστερ ήταν πολύ μεγάλο (είτε με δανεικούς, είτε με μεταγραφές) και το μήνυμα του Μίτσελ στην χθεσινή αναχώρηση με τους 25 που είχε ήταν ξεκάθαρο. Εκτός του ότι τα 3/5 της αποστολής ήταν Ελληνες (15 στους 25) ο Ισπανός άφησε αρκετό κόσμο πίσω. Και δικά του… παιδιά μεταξύ άλλων.

Πού είναι ο Γιαταμπαρέ;

Πού είναι ο Γιαταμπαρέ;

08/07/2014
 
 Για ποιον λόγο ο μεσοεπιθετικός από τον Μάλι δεν ήταν στην αναχώρηση του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Δευτέρας και τι πραγματικά συμβαίνει με τον Σαμπού.

Πού είναι ο Γιαταμπαρέ;
Αρχικά πάει ο νους στο… κακό. Ότι από την στιγμή που δεν είναι στην αποστολή με τους υπόλοιπους μάλλον ανήκει στους «κομμένους».

Ο λόγος για τον Σαμπού Γιαταμπαρέ ο οποίος δεν είχε πείσει τον Μίτσελ και τον Γενάρη πήγε δανεικός στην Μπαστία. Οντως ο μεσοεπιθετικός από το Μάλι δεν ήταν την Δευτέρα στο Ζέεφελντ.

Και Εντιγκά και Ντοσεβί

Και Εντιγκά και Ντοσεβί

08/07/2014
 
 Ήταν τυπικό, τώρα και επίσημο. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Ντελβίν Εντιγκά, όσο και του Ματιέ Ντοσεβί.

Και Εντιγκά και Ντοσεβί
Ο Κονγκολέζος μέσος βρίσκεται στο λιμάνι από την περασμένη χρονιά, όταν και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.

Από το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν βασικό στέλεχος στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» και με την συνολική παρουσία του έπεισε τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, με κανονική μεταγραφή από τη Μονακό.

«Όχι» σε Ολυμπιακό από Μπράουν

«Όχι» σε Ολυμπιακό από Μπράουν

08/07/2014
 
 Απέρριψε την προοπτική να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ο Κάρλον Μπράουν, που οδεύει προς Μπάμπεργκ για να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενδεχομένως να υπάρξει νέα προσέγγιση.

«Όχι» σε Ολυμπιακό από Μπράουν
Την ώρα που ο Κάρλον Μπράουν φερόταν να ‘χει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, η υπόθεση παίρνει αρνητική τροπή! Ο Αμερικανός είπε «όχι» στην πρόταση των «ερυθρόλευκων», προτιμώντας να αγωνιστεί στην Μπάμπεργκ, η οποία θα συμμετάσχει στο Eurocup!

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Volleyleague:Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Volleyleague:Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Στην Ορεστιάδα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15. Το ντέρμπι αιωνίων θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΜΕΝΤ.
Ο Άρης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική την ΑΕΚ, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναμετράται με την Λαμία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: